• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada motorsiklet görmek

yuscak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm.

Hocam rüyam şu şekildedir ;

Evimizin dekoru bundan 6 sene önceki dekor şeklindedir.
Misafir odasında vefat etmiş annemi ve hayatta olan dayımı gördüm. Anneme özlem ve sevinçle sarılıyorum. Üçümüz muhabbet halindeyiz. O sırada takip edildiğimden şüphe etttiğim için dışarı çıkıyorum. takip edilmemin sebebi olarak da araba ile seyir halindeyken peşimde birilerinin olduğunu rüya içinde düşünmem (gerçek hayatımda böyle birşey söz konusu değil)
O sırada evimizin bulunduğu caddeye paralel diğer caddede bu takip edeni Motorsikletini park ederken görüyorum.Takip eden kişi benim samimi olduğum bir arkadaşım. Onun motoruna atlayıp onu takip etmeye başlıyorum. Devamında annemi babamı(kendisi pijamalı halde) ve kendimi eski bi evin içinde görüyorum. Ama mahsen gibi bi yer. Bu arada bizi takip edenler orayı bulup içeri girmişler.Annem herkesin bu evin peşinde olduğunu söyledği sırada gözüm bişeyin üstünde duran beyaz gümüş haç kolyeye ilişiyor. Annem kolyeyi babamın takmasını söylüyor babam taktığında ise tüm hastalık ve sakatlıklarından kurtulmuş bir vaziyette bizi takip edenleri aramaya başlıyor. ben de ona yardım ediyorum. üzerime 2 kişi birer birer saldırıyo fakat ikisini de fırlatıp atıyorum. devamında kendimi 7-8 kişiyi önümde ve yerde görüyorum. ben de yerdeyim kalkmak istediğimde kalkmama izin vermiyolar ama bana da saldırmıyolar. içlerinden birisini benim için ben bulaşmayalım dedim diyor. rüyam bu şekildedir hocam. Tabir ederseniz çok sevinirim. Rabbim cümlemizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadafrtna.jpg

Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah... siz ne guzel HAYIRLI bir evladsiniz ki rah. Anneniz halen sizin ile muhabbet icinde...
Bildiğiniz gibi insanlar kaybettikleri sevdiklerini sık sık rüyalarında görürler.
Muhakkakki onlar bizi ruyamızda ziyaret ederler bilhassa manevi yonden hazır oldugumuz donemlerde...

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...

Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..

Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Evlatların üstlerinde bazı önemli vazifeler vardır :
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek Onlar için bol bol istiğfar etmek
Namazlardan sonra duâ edip sevaplarını onların rûhlarına hediye etmek..
Varsa kalan borçlarını ödemek
Kabirlerini ziyâret edip Kur’ân-ı Kerîm okumak
Dostları ile görüşmek
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek sevabını onlara bağışlamak.

Dünyaya gelmemize vesile olan bizleri büyüten yetistirip adam eden üzerimizde cok büyük hakları olan anne - babalarımıza; hayatta iken hizmet edip itaatte bulunmak öf bile demeyip gönüllerini kırmamaya gayret göstermekle mükellef oldugumuz gibi
vefatlarından sonra da unutmamak boynumuzun borcudur.
Onlar icin Kuran okumalı dua istigfar hayır ve hasenatlar yapıp ruhlarına hediye etmeliyiz. Mümine yakısan budur. Hayırlı evlat buna denir.

Ruyada motosiklet görmek iki tekerlekli motor, genellikle özgür olma isteğinizi ve bir maceraya atılma ihtiyacınızın olduğunu gösterir.
Aynı zamanda motosiklet, icinde bulunduğunuz ortamdan kaçıp kurtulmaya veya bazı sorumluluklarınızdan kaçmaya çalıştığınızı da ifade eder...
kardesim icinde bulundugunuz ortamda HUZUR bulamiyorsaniz RIZK ve nasibinizi baska yerde aramaniz gerektigi seklinde de yorumlanir..Allahu alem...
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
kardesim kafaniz cok karisik HAK ile BATIL ic ice..sanki...
hic bir ciddi konuda bu gunlerde onemli bir karar vermeyin..
Allah cc Yar ve Yardimciniz olsun...
Hayirli gunler..

nesliyan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada motosiklet görmek

Merhaba,
Rüyamda önce bir motosiklet gördüm. Bu motosikleti sanırım ben bir bayana getirdim ama orasını tam olarak hatırlamıyorum. Bu kadın motorsikletin üzerine biniyor kulübe gibi bir evde, motoru beğeniyor hoşuna gidiyor. Sonra ben yanımda biriyle o kulübeden çıkıyorum ve birkaç tane basamak vardı ordan inerken deprem oluyor. Kulübeden birlikte çıktığım kişi bir anda saklanmış gibi ortadan kayboluyor. Deprem şiddetliydi ancak hiç bir yer yıkılmıyor ve etrafta da kimseyi göremiyorum. Ayrıca rüyamda gördüğüm kişileri de önceden tanımıyorum. İnternetten depremle ilgili tabirlere baktığımda biraz korktum o yuzden rüyamın yorumlanmasını istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hoş geldin, hayır olsun ins.diyelim.
Ruyada motosiklet görmek iki tekerlekli motor, genellikle özgür olma isteğinizi ve bir maceraya atılma ihtiyacınızın olduğunu gösterir.
Aynı zamanda motosiklet, icinde bulunduğunuz ortamdan kaçıp kurtulmaya veya bazı sorumluluklarınızdan kaçmaya çalıştığınızı da ifade eder...
kardesim icinde bulundugunuz ortamda HUZUR bulamiyorsaniz RIZK ve nasibinizi baska yerde aramaniz gerektigi seklinde de yorumlanir..Allahu alem
Guvenmediginiz insanlarin, ipi ile kuyuya inmeyin yoksa Yikilan siz olursunuz...
Rüyada deprem görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..

Bütün dostları gezdim gördüm; dili muhafaza etmekten daha iyi dost göremedim...
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...
Bütün malları gördüm; kanaatten daha iyi mal görmedim...
Bütün iyilikleri gördüm; nasihatten daha iyisini görmedim...
Bütün yemekleri görüp tattım; sabırdan lezzetlisini görmedim.."
(Hazreti Ömer r.a. )
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc.Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt