• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada midye yemek

Aziz77

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyada midye yemek islami tabiri nasıldır?, rüyada midye görmek ne demektir? Rüyami yorumlamanizi rica ederim.
Bir pazar yerinde midyeciye dek geldim. Midye almak icin vardigimda eskiden iyi dost oldugumuz ama son zamanlarda epeyce aramizin bozuldugu bir arkadasa rast geldim. Selamlastik, Sonra midyeciden tavasinda kalan son iki midyeyi pisirmesini istedim. Midyeler kabuksuzdu ve bir midye el kadar büktü, biftek et gibiydi. Midyenin birini orada yedim. Digerini esime goturmek icin paket yaptirdim.
Ruya bu sekilde. Simdiden tesekkur ederim, hayirli gunler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada midye yemek islami tabiri
Selamun aleykum, rüyada midye yemek islami tabiri nasıldır?, rüyada midye görmek ne demektir? Rüyami yorumlamanizi rica ederim.
Bir pazar yerinde midyeciye dek geldim. Midye almak icin vardigimda eskiden iyi dost oldugumuz ama son zamanlarda epeyce aramizin bozuldugu bir arkadasa rast geldim. Selamlastik, Sonra midyeciden tavasinda kalan son iki midyeyi pisirmesini istedim. Midyeler kabuksuzdu ve bir midye el kadar büktü, biftek et gibiydi. Midyenin birini orada yedim. Digerini esime goturmek icin paket yaptirdim.
Ruya bu sekilde. Simdiden tesekkur ederim, hayirli gunler.
Aleyküm selam. Rüyada midye yemek, midye, zarara işaret edilebilir.
Rüyada aranızın bozulduğu arkadaşınıza denk gelmeniz-Zor durumda kalmaya işarettir.
Midye yemek, kötülüğe, büyük haksızlığa işaret edilir. Rüyanız hayra yorumlanmıyor maalesef. Selametle.

Üst Alt