• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mezarlığa gitmek

bilemedimolsa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mezarlık görmek, rüyada mezarlığa gitmenin yorumu, rüyada mezar ziyareti ne anlama gelir?
Merhaba, çok yakın zamanda çok sevdiğim babaannem yerine koyduğum biri vefat etti, o da beni torunlarından ayırmaz çok severdi rahmetli. Uzaktan dua ettim hem de çok ama mezarını ziyarete gidemedim. Çünkü gitmeye cesaretim yok bir nevi öldüğünü kabullenemedim hala. Geçen gece rüyamda onun mezarına gitmişim. Mezarı çok eski bir mezar gibi çiçekler büyümüş açmış. O anda nasıl bu kadar süre gelmem diye ağlamaya başladım, rüya boyunca da ağladım zaten. Sonra o karşımda ''Neden gelmedin? Ben seni çok özledim.''dedi. Özür diledim. Mezarının yanına uzanıp sarıldım ona ve bir daha buradan gitmeyeceğimi söyledim. Uyanana kadar orda öylece yattım. Bunun bir anlamı olabilir mi? Yoksa sadece bilinçaltı mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Mekani Cennet olsun insallah..Hayirdir!!ruh haliniz: karmaşık...
Rüya görmek olayına yüzeysel bakıldığında rüyaların bazı anlamsız ve dağınık görüntüler olduğu düşünülebilir; ama derinlemesine bakıldığında ;
rüyalarımızın ruh halimize, geçmişte yaşadığımız bazı olaylara, bizi etkileyen şeylere, düşünmekten kaçınmaya çalıştığımız konulara işaret ettiği görülür.

Rüyanız Hayr olsun..
Bazen rüyalar Gönül aynamıza yansıyan inancımız, sevgimiz,vicdanimiz, ve tutku,hasret ve beklentilerimizde olabiliyor...
Rüyanızda gördüğünüz mezar, insanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir, genel olarak kişinin işlediği günahlar ve yaptığı hatalar ,
eksiklikler yüzünden vicdan muhasebesi içinde olduğunu işaret eder.
dualarında onun için af dileyebilirsin. Ölülerimiz için yapabileceğimiz en iyi amel. Onların adına hayır yapmak, dualarımızdan eksik etmemektir..
Selametle...

Üst Alt