• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Mesih Görmek

sılarüya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabar;Yeni yılın sabahında gördüğüm bir rüya beni çok düşündürdü ne anlama geldigini anlamaya calıstım ama hala bi cevap bulamadım.Ben eşim ve küçük kızım Hacca gitmişiz bir odaya giriyoruz birsürü yatak var bir kaç ailede o odayı kullanıcakmış sonra bakıyorum yatagın birinde 3yastık var biz burda yatarız diyorum sonra ben bi namaz kılayım diyorum ama burası karanlık aazcık ısık girsin diye camı acıyorum karşıda Kabe insanlar geziniyor seccademi oraya ceviriyorum sonra kapalı bir bayan bana bir erkek bebek veriyor ben onu emziriyorum kadın diyor ki emzirdiğin cocuk varya o mesihti diyor sonra uyandım fakat emzirirken ne gögsümü nede sütümü görmedim.Şimdiden cok teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar...
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim zaten bu tip guzel ruyalar Hayirlara Yorumlanir ve boyle bir niyettiniz var ise de insallah bir gun Hacca gideceginize Maddi manevi
bir yukselmeye isarettir Allahu Alem..Hacı olduğunu görende hiç beklemediği bir yerden kısmeti var demektir.

Hac ibadeti İslâm’ın beş şartından biridir.
Bu sebeple rüyada şer’î ölçüler içinde haccettiğini Kabe’yi tavaf eylediğini ve hac farizasını yerine getirdiğini görmek dinde güzellik ve istikamete
büyük sevaba korkudan emin olmaya borçtan kurtulmağa ve Müslümanlara verilecek emanetlere delâlet eder.

Talebe olan bir kimsenin rüyada haccettiğini görmesi muradının hâsıl olacağına işarettir.
Bekârın haccettiğini görmesi evlenmek ile tâbir olunur.
İşinden çıkarılan bir kimse rüyada hac zamanında hacca gitmek için yola çıktığını görse bu rüya onun tekrar işine döneceğine delâlet eder.
Rüyada haccettiğini görmek hasta için şifaya borçlu için borçtan halâs olmaya talebe için murada ermeye delâlet eder.

Sapık bir adamın hac rüyası görmesi hidayete ereceğine ve Rabbi’nin onu mağfiretine mazhar buyuracağına işarettir.
Rüyada yaya olarak hacca gittiğini görmek keffâret verece bir yemine delâlet eder.Bazen da bu rüya rızık ve ganimet olarak tâbir edilir.

"sonra kapalı bir bayan bana bir erkek bebek veriyor ben onu emziriyorum kadın diyor ki emzirdiğin cocuk varya o mesihti diyor "

bu ruya geleceginiz veya sizden gelecek HAYIRLI bir nesilin de mujdecisidir.....
İsa (A.S.)’ı gören kimse, işleri kolaylaşır ve san’atından kazanç sağlar.
İsa (A.S.)’ı görmek, bazan kendisinin ilgisi olmadığı bir şeyle itham edilir. Bazen de kendisi yahut anası aleyhinde bir yalan uydurulur.
Bazan bu rüya, üzüntü, keder, iftiraya,bir yerden diğer bir yere nakletmeye, Bazen de garip şeylerin çıkmasına delalet eder.
İsa (A.S.)’ı görmek, Bazen de müjde ve sevince delalet eder.
Allah hidayet ve hayirli nesiler nasip etsin.. hayirli gunler...

Çünkü İsa (A.S.) ahir zaman peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V.) ‘m dünyaya teşrif edeceklerini bize müjdeledi.
Bazan İsa (AS.)’ı görmek duanın kabul edilmesine,
Selamet ile Hayra Kalin kardesim..
Allah cc. Sizin ve Ailenizin Yar ve Yardimcisi olsun...

Üst Alt