• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mermer görmek

ercan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM ABLA vvcc.. ÖNCELİKLE BÖYLE BİR HİZMET VERDİĞİNİZDEN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM BEN BU SİTEDE YENİ OLDUĞUM İÇİN PEK BİLGİM YOK BUNDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM BİR RÜYAM VARDI ALLAH HAYRETSİN YORUMLARMISINIZ BEN RÜYAMDA BİR MERMER TAŞI GÖRDÜM, ONU BİZİM CAMİNİN MÜEZİNİ MUSTAFA ABİYE VERDİM MERMERİN ÜSTÜNDE TÜRK BAYRAĞI RESMİ VARDI VE O ALDI MERMERİ YERE VURDU MERMER KIRILDI MERMER KÜÇÜKTÜ Bİ KİTAP KADAR EBATI VAR MERMERİN KIRILMA ÖLÇÜSÜ ÇOK DÜŞÜKTÜ SONRA MERMERİ ALDIM BÜYÜK KISMINI BU BENİM MERMERİMDİR DEDİM KOYNUMA ALDIM BU ARADA MÜZEZİNİN YÜZÜ ÜSTÜ KİRLİYDİ BU RÜYAYI SONRA GÖRDÜM ÖNCESİNDEDE BİZİM KOMŞUMUZ YAKIN Bİ AMCA VAR O BANA KIYAMET YAKINDIR DEDİ BU RÜYANIN YORUMUNU YAPARMISINIZ.

Yönetim/Edit: Rüyanız yorumlanacak fakat bir daha mesajınızı Büyük harflerle yazmayın!!! Forumlarda BÜYÜK HARF, BAĞIRMAK ANLAMINA GELİR!!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldin kardesim..
kusura bakmayin bugun biraz hersey gecikmeli oluyor nedeni ise bugun Pazar.
6 yasindaki Oglusum arkadaslarini getirmis eve...masallah bizim ev pazar gunleri Han gibi ne gelen ne giden bellidir..
Bugun anladim ki artik yaslaniyorum.. Ruyalara bu gurultude Konsantre olamiyorum...
Hayirdir insallah...
Rüyada mermer taşı görmek, dört vech ile tâbir olunur:
a) İzzet,
b) Yükseklik,
c) Mal,
d) İyi geçinen karı koca...veya mutlu bir evlilik...

Bir kimsenin rüyada mermerden bir şeye sahip olduğunu görmesi, fakirlikten sonra zenginliğe, bekar ise, evliliğe işaret eder.
Rüyada mermer görmek büyük uğraşlar sonucunda başarıya ulaşacağına ve de bu başarının sürekli olacağına yorumlanır.
Rüyada elbisesinde kir görmek keder ve eleme işaret eder...
Allah cc. Mustafa kardesimize de kolaylik versin ..
Masallah Duyarli ve herseyi idrak eden bir insansiniz..

Yılların geçmesine öfkelenme …
Gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe. Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin vermeyin..
Hayirli geceler...

ercan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hoşbulduk abla allah bağışlasın evladınızı vatana millete hayırlı evlat olsun inşaallah benim rüyalarla çok problemlerim var bir de bunu tabir edebilirmisiniz mustafa hocamla bir camideyiz slovakyalılar geldi sesiler o an bana sen yüzmüşsün dedi sarılarak güldü o anda yaşlı bir amca namaza durmak için sela getirdi bir de kanlı takke neyi tabir ediyor hakkınızı helal edin hayırlı günler selam ve dua ile.

ercan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAM ALEYKÜM hayırlıı akşamlar öncelikle bu güzel siteyi hazırladığınız için sizi tebrik ederim ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH ben 1 hafta önce rüyamda peygamber efendimizi gördüm onun için abimin oğluyla kavga ediyodum ALLAH'A ALLAHIM BANA GÜÇ VER DİYE DUA ETTİM O AN Bİ GÜÇ GELDİ ABİMİN OĞLU YERE DÜŞTÜ SONRA ABİMİN MERDİVENLERİNDE EFENDİMİZ S.A.V SRIKLI BOYU KISAYDI YÜZÜNÜ GÖRMEDİM FAKAT OYDU ETRAF KARANLIKTI YANINA GİTTİM HOŞGELDİNİZ DEMEK İSTEDİM BANBA DEDİ NEDEN KAVGA EDİYOSUNUZ SANKİ SUÇLUYMUŞ GİBİ YÜZÜME BAKTI ÜZGÜNDÜ SONRA ARKASINDA Bİ BAYAN VARDI BİZİM KOMŞUMUZUN KIZI BANADEDİ AL BU ESANSI BİŞEYLERDEDİ BENDE ESANSI ALDIM FENDİMİZİN ARKASINDAN GİTTİM BİRDEN ESANS ELFENERİ GİBİ KARANLIĞI YARARAK MERDİVENLERDEN İNDİK KAVGA EDDİĞİMİZ EVİN ÖNÜNDEKİ TAŞA DENK GELDİK O AN EFENDİMİZİN YERİNE TANIĞIM İKİ KİŞİ ORDAYDI BİRİ YAŞLI AMCAYDI DEDİKİ BURDA ALTINVAR BİDE ROVELVER VAR BUNUN TABİRİNİ YAPARMISINIZ SAYGILAR TEŞEKKÜRLER HAYIRLI AKŞAMLAR...

Yönetim/Edit: Kardeşim ilk mesajına uyarı yazdık. Büyük harf kullanmamanı söyledik. Tekrar edersen forumla ilişkin kesilir.!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..Cumlemizden..
Bu Ruyanizi Yorumlamak icin 1 saatir dusunuyorum kullanacagim tam kelimeleri bir turlu cikaramiyorum..
Dusunceniz, his, inanc her sey islami ama
yaşayış tarzı ve Teblig Metodu ,uygulama Sünneti bir model degil...
Firavun gibi din düşmanı birine bile "yumuşak söz" söylemelerini emretmiştir. ...
20 / TÂHÂ - 44

ilk once Sabri ogrenmelisiniz yoksa Mermer gibi Ya KIRILIR ya da KIRARSINIZ..
Hayirli Geceler...

ercan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun anladım İnşaallah uygulamaya çalışıcam dua edin Büyük yazı içinde özürdilerim sağolun

Üst Alt