• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada merdiven görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Dini emirleri yerine getiren kimse için düşmanlara galip gelmeye, fasıklar için inanç zayıflığına ve günaha; Merdiven çıkmak hayır ve kurtuluşa, itibar ve şerefe, makam ve mevkiye, rızık ve nimete; inmek ise üzüntü ve kedere, makam ve mevki kaybına, itibbardan düşmeye,

Merdivenden düşmek makam ve görevini kaybetmeye, Merdivenden düşmek üzere iken tutunarak kurtulmak itibar iadesine, göreve geri dönmeye, Merdiveni bir inip bir çıkmak halk için yararlı işler yapmaya ve bundan kendisinin de istifade etmesine, Hastanın merdivenin üst basamağına kadar çiktiğini görmesi vefat etmesine, Merdivenden malum bir yere inmek korku ve sıkıntıdan kurtulmaya, Bir iş maksadı ile merdivenden inmek hayır ve başarıya, esenlik ve mutluluğa, Merdiven aradığını ve bulduğunu görmek arzusunun yerine gelmesine; Merdivenin birinci basamağı namaza, ikincisi oruca, üçüncüsü zekata, döndüncüsü sadakaya, beşincisi hacca, altıncısı cihada, yedincisi Kur'an okumaya; Merdiven basamakları iş ve meslekte yükselme sebeplerine, bir amaca ulaşmak için başvurulan vesilelere; yolculukta konaklanan yerlere, bir iş yahut maksat için süre vermeye delalet eder.

Rüyada görülen ağaç merdiven, yolculuktan dolayı sıkıntı vemeşakkata işarettir. Bazen de merdiven, işlerde selamete işarettir.

Bazen ağaç merdiven üzerine çıkmak, itaat etmeyen kimseye iyilikle emretmeye, kabul etmeyen kimseye nasihata ve kötülüklerden kaçınmayan kimseyi de, kötülükten kaçındırmaya işarettir. Bazen de merdiven görmek işlerde sebat ve devama ve saklayıp gizlemek istediği seyinin gizli tutulmasına işarettir.

Bazen de merdiven, onu gören kimse için, kahr ve galebeye işarettir. Bir kimse merdiveni yere düşmüş olarak görse, hasta olur. Tekrar dikilmiş ve yerine konulmuş görse, hastalığından kurtulur.

Merdiven üzüntülü kimse için selamettir. Merdiven yolculuğa ve şanı yüce bir kimseye de işarettir. Bundan dolayı yeni bir merdivene çıktığını gören kimse, hayra, din ve dünyasında yüksekliğe erişir. Çıktığı merdiven eski ise, ticaret veya başka bir taraftan hayra ve yüksekliğe erişir. Eğer düşmanlık içerisinde ise, düşmanına galip gelir.

Kendisinin bir demir merdivenden düştüğünü gören kimsenin dininde zayıflık meydana gelir ve bu halden döner. Eski bir merdivenden indiğini görse, ticareti çöküntüye uğrar. Merdiven kırılsa ve kendisi de üzerinde bulunsa düşmanına mağlup olur. Bir merdiven koyarak belli bir yere çıktığını gören kimse bulunduğu gurur, korku ve helaktan kurtulur. Ağaç merdiven, münafık bir kimsedir.

Bazıları da, ağaç merdivenden yukarı çıkmak, kendilerinde nifak olan bir kavimden medet ummaktır, dediler. Merdivenden yukarı çıkmak, liderliğe bazen de şerli kimselere taşımaya işarettir.

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada merdiven görmek

Selamunaleykum,
ben rüyamda babamın evinde koridorda bir musluk vardı. Musluktan su akıyordu ama suyla beraber sıyah kuçuk cisimler vardı. Ellerimizi yıkıyorduk birkaç kişi. Sonra bir kamyonetle yük gelmiş, nakliye parasını verecektim babam benden once davranıp vermiş. Sonra ninemin yanına gittim, ninem bana tespihleri gösterdi ve neden tespih çekmiyorsun dedi. Bende çekiyorum dedim. Sonra yer singerinde oturuyordum, solumda tanımadığım bir kadın, sağımda kuzenim olan bir kadın vardı. Solumdaki beni kalçasıyla, sağımdaki ise göğsü ile hafiften sıkıştırıyordu. Sonra bir yerde iş yapıyordum eski sınıf arkadaşlarmla (şu an görüşmediğim) yemek yiyordum. Sonra bizim evin merdivenlerini gördüm, inip çıkmıyordum sadece biraz değişik haliyle merdivenlere bakıyordum. Binayı ben yapmıştım bizim alt komşu merdivenleri övüyordu, eski evinin merdivenleri darmış bu evin merdivenleri geniş ve rahatmış diye. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hayirdir insallah.
Rüyada merdiven görmek hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..
"musluktan su akıyordu ama suyla beraber sıyah kuçuk cisimler vardı. ellerimizi yıkıyorduk birkaç kişi "
bazi isleri birakip..ayrilacaginiza..
Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. evladi esi ailesi ile annesini kaybedebilir..
ama unutmayin her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir...
her zaman daraldiginizda bunaldiginizda Sabir ve Dua ile Allah a Siginin ondan yardim dileyin..
Allah cc. sabredenler ile beraberdir...
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..

Hayat bir sahnedir. Herkes yaşadığı hayatı oynayan bir artisttir. Bu sahneyi yaratan bizi bu sahneye getiren bize bu rolü vermiş.
Rolü beğenip beğenmemek bize düşmez. Verilen rolü en iyi şekilde oynamak Hayatti vereni O Allah cc.RAZI etmektir bize düşen.

insanın dünyasında Çıkmaz sokaklar vardır. İçimizdeki inişler yokuşlar coğrafyadan daha çoktur... Depremler yagmurlar. firtinalar kasirgalar..
bazen dort mevsimi bir anda yasayabiliyoruz...yasadiklarimiza degil Yasattana Hamd ve sukur ediyoruz ki her sey gecici agrilardam SIZIlarda hastalik ve SIKINTILAR da...
Dermansız sanılan dertler çıkmaz sokaktır. Halbuki insan yol mühendisi gibi olmalıdır. Mühendisin karşısına bataklık çıkarsa etrafını dolaşır.
Dağ çıkarsa tünel açar yoluna devam eder. Nehir çıkarsa köprü yapar. Yol bitti diyen 'kendi ulaşımını durdurur'.
İnsanı çıkmaz sokağa düşüren kendi düşünceleridir.
en bazen diyorum ki kendi kendime "Yok. Ben bu hastalıktan kurtulamam..." İşte kendi kendimi çıkmaz sokağa soktum. Sonra diyorum ki; "Niye iyileşmeyeyim?
Şifa Allah'tan" Şimdi çıkmaz sokaktan çıktım. Her çıkmaz sokak açılır. Yeterki biz istemeyi sabretmeyi tevekkul etmeyi bilelim...
insan Elbette çıkmaz sokaklar ile de imtihan edilir..ama unutmayin bu Çıkmaz sokaklar karsisinda nasil davranip tepki verdigimiz kime siginip
kimden yardim istedigimiz de bizim imtihan sonuclarimizdir...
Her akşam yatsı namazını kıldıktan sonra "Bugünkü hayatım nasıl geçti?" Bugun Ben Allah icin ne yaptim..sorusuna cevap aramalıyız..

Rüyada tesbih görmek çok güzel haberler alınacağına işarettir.
Tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır.
ayrica eninde sonun da Hayatınızı manevi yonden değiştireceginize Allah cc. rahmet ve hidayettine nail olup Zikir ibadet ehli olacaginiza delaletir..
Hayirli Aksamlar..

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm
Allah c.c. razı olsun
imtihanda olduğumuz muhakkak
rüyamda anne eş çocukla imtihan olacağıma dair işaretlerrmi var
ve çıkmaz sokaktamıyım
yaptığınız genel degerlendirmelere hemfikirim sizin gibi düşünüyorum
ruyamın kalan kısımları ile ilgili işaretler varmı
Allah cc razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamun aleyküm
Allah c.c. razı olsun
imtihanda olduğumuz muhakkak
rüyamda anne eş çocukla imtihan olacağıma dair işaretlerrmi var
ve çıkmaz sokaktamıyım
yaptığınız genel degerlendirmelere hemfikirim sizin gibi düşünüyorum
ruyamın kalan kısımları ile ilgili işaretler varmı
Allah cc razı olsun

"sonra ninemin yanına gittim ninem bana tespihleri gösterdi ve neden tespih çekmiyorsun dedi"
insan niye tesbih ceker.. Ya SABIR yada sukur icin
tavır ve davranışlarındaki olumsuzlukların da münasebetleri etkilediğini bilin ve her zaman Sevgi, Sabir ve Sukru elinizden ,dillinizden eksik etmeyin..
İman iki eşit parçadır. Yarısı sabır,yarısı şükürdür.
Hayirli Geceler..

mazlum sevda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada MERDİVEN görmek

Selamünaleyküm. ALLAH"ın rahmeti üzerinize olsun. ben yaklaşık 4 defadır aynı rüyayı görüyorum. hepsinde çok uzun ve çok dik bir merdivenin tepesinde oluyorum. birileri bana sürekli aşağı inmemi söylüyor ama ben bir iki adım attıktan sonra düşmekten çok korkuyorum ve kenardaki demirlere tutunarak tekrar yukarıya çıkıyorum. mekan farklı olsa de sürekli uzun ve dik bir merdivenin tepesinde oluyorum ve bu rüyayı sık sık gördüğüm için yorumunu çok merak ediyorum. şimdiden çok teşekkür ederim. ALLAH a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Sürekli aynı rüyayı görmek ;
Ya bir mesaj rüyasıdır. Üst üste bir rüyayı görüyorsanız size bu rüya muhakkak bir mesaj veriyor demektir.
Ya da bilinçaltına yerleşmiş bir durum olabilir..
desenize Hayatta hep Bir Adım İleri, İki Adım Geri gidiyorsunuz..

Rüyada merdiven görmek hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret eder..
Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. en cok da sevdikleri ile ...
her zaman daraldiginizda bunaldiginizda Sabir ve Dua ile Allah a Siginin ondan yardim dileyin..

Hayat bir sahnedir. Herkes yaşadığı hayatı oynayan bir artisttir. Bu sahneyi yaratan bizi bu sahneye getiren bize bu rolü vermiş.
Rolü beğenip beğenmemek bize düşmez. Verilen rolü en iyi şekilde oynamak Hayatti vereni O Allah cc.RAZI etmektir bize düşen.

insanın dünyasında Çıkmaz sokaklar vardır. İçimizdeki inişler yokuşlar coğrafyadan daha çoktur... Depremler yagmurlar. firtinalar kasirgalar..
bazen dort mevsimi bir anda yasayabiliyoruz...yasadiklarimiza degil Yasattana Hamd ve sukur ediyoruz ki her sey gecici agrilardam SIZIlarda hastalik ve SIKINTILAR da...
Dermansız sanılan dertler çıkmaz sokaktır. Halbuki insan yol mühendisi gibi olmalıdır. Mühendisin karşısına bataklık çıkarsa etrafını dolaşır.
Dağ çıkarsa tünel açar yoluna devam eder. Nehir çıkarsa köprü yapar. Yol bitti diyen 'kendi ulaşımını durdurur'.
İnsanı çıkmaz sokağa düşüren kendi düşünceleridir.

Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyada korkmak;icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi celikski, karasizlik .. mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir gecmisdeki korku ve endiselerin yansimasida olabilir...
Allah cc. ve Dualardan uzak kaldiginiza kendinizi Dunya heveslerini cok kaptirmis iken aslinda ayni kavonozdaki adam gibi kendinizi haps ettiginiz seklinde yorumlanir..
Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.
Sukur Sabir Dua Allah cc. ile aramızdaki doğrudan iletişim kanalıdır...
O hattı açtığınızda sizden oraya şükran ve minnet duyguları giderken oradan da size yaşama sevinci huzur neşe doyum mutluluk gibi güçlü olumlu duygular akar..kardesim..
Nefretin kizginligin cozemedigi yapamadiklarini SEVGI..DUA iman anca cozebilir.. Selamet ile Hayra kalin

"Yaşadığın yeri cennetin yapamadıkça kaçtığın her yer cehennemindir"
Hayirli aksamlar..

mazlum sevda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
cevabınız için teşekkürler

Selamünaleyküm. öncelikle merdiven rüyama cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. ancak kafama takılan bir şey oldu. yorumda sürekli sevdiklerimizle olan imtihandan bahsetmişsiniz. acaba rüyam bunu mu gösteriyor. yani sevdiğimi kaybedeceğim ya da kavuşamayacağım demek mi oluyor. açıklık getirebilirseniz çok sevinirim. ALLAH"a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sukut.jpg

Aleykum Selam.. Bunu anca Rabbim bilir..
Kardesim insan hayatti boyunca her sey ile imtihan edilebilir.. en cok da sevdikleri ile ...
bunlari kaybetmek veya kavusamamak Takdiri ilahi..ama siz elinizden geldigini yapin ve bu
imtihani dogruluk, durustluk, sevgi hosgoru ile kazanmaya calisin gerisi Allah Kerim..
ama unutmayin ki her imtihanin bir Hikmetti sebebi vardir...

Allah cc. isterse Dünyada olmayacak hiçbirşey yoktur...
İmkansız vardır derler. Amma ve lakin imkansız diye bir şey yoktur.
İmkansız denilen şeyler zaman alır ve olur biiznİLLAH.
İnsan beceremiyorsa ALLAH nasip eder...
İnşa'ALLAH derse kul İnşa eder YARADAN.
YA'RAB CELLE CELALEHU ben beceremiyorum SEN nasip müyesser eyle..!
diyerek hakkinizda HAYIRLISI icin cokca Dua edin..
Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun..

mazlum sevda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim. ALLAH yar ve yardımcınız olsun. ALLAH a emanet olun.

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Merdiven Görmek

Esselamu Aleyküm, hayırlı akşamlar. Rüyamda bir adada bulunuyorum çok güzel ve yeşil bir ada. Adada biraz durduktan sonra aniden bir merdivenden çıkarken görüyorum kendimi. Ama merdivenin direk son basamaklarına geliyorum. Aniden oluyor. Son basamaklara kadar aniden oluyor ama son 6-7 basamağı yavaş, yavaş, farkında ola ola çıkıyorum ve çok fazla huzurlu şekilde. Üzerimde kaftan var, başım sarıklı, ayaklarımda da çizmeler var. En tepede olmuş oluyorum. Son birkaç basamağı da çıktıktan sonra 6 kişi çıkıyor, gençten yaşlıya doğru. 15-55 yaşları arası 6 kişi çıkıyor basamakların sonunda ellerinde pasta ile bana sürpriz yapıyorlar. Hepsi bana bakarak gülüyorlar ve çok sevinçliler bende mutlu oluyorum. Üzerinde 6-7 tane mum var renkli. Çıktığım basamak sayısı ise 67 basamak. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam hayırlı akşamlar
Rüyada ada görmek Beklemediğiniz bir yerden bir kazanç imkanı ortaya çıkacağını işaret eder.
Adaya gittiğini görmek etrafınızla bir kopukluk, iletişim sorunlarına dikkat çeker.

"ellerinde pasta ile bana sürpriz yapıyorlar. Hepsi bana bakarak gülüyorlar ve çok sevinçliler bende mutlu oluyorum"
çabalarınızın, gayretlerinizin karşılığını yakında alacağınızı işaret eder.

rüyada Mum görmek. Etrafı aydınlatan mum, insanlara ilmi ve irfanı ile, manevi
tasrrufuyla faydalı olan, onların gönüllerini aydınlatan kimseye;

’Mum dibine ışık vermez.’ demiş atalarımız. Dibindeki ışığı fark etmeyenlere tarihin hiçbir döneminde, peygamberler de dahil ışık verememişlerdir.
Şüphesiz hidayet Allah’tandır. Bu Rabbimizin yasasıdır. Benim de herkes gibi duam, o ilim denizinden bir parça olsun faydalanabilecek bir basirete sahip olmaktır.
Babanın alim olması bizlerin ahiretini garantilemiyor ne yazık ki. Bilakis hesabımız ve yükümüz çok daha fazla. Her nimetin şükrü kendi cinsindendir.
Hayırlı akşamlar.

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada merdivenlerden tırmanmak

Selamun Aleyküm,
Bu gece rüyamda eşref vakti diyebileceğimiz bir havada sokaktaydım. Kimse yoktu, sanki tek başıma yürüyordum ve bir sürü bina boştu tek başıma sanki bir yere varmaya çalışırcasına koşuyordum. Merdivenlerden tırmanıyorum, koşuyordum. Boşluklardan atıyordum, kendimi tıpkı örümcek adam filmindeki gibi sonrasında arkadaşımın evine geliyordum ki yorgunluktan düşüp bayılıyordum. Sanki yatmıştım beni görenler takmıyordu, bu kim falan diyordu. Annesi benim yanıma bir zenci geliyordu ben ona ingilizce hristiyan mısın? diyordum. Bana hayır budistim dedi. Aman Alllahım ne kadar güzel bir kız diyordu, ben şaşırdım orda aşık olmuştu. Çok değişik bir etkisi kaldı, sanki değişikte bir havası vardı havanın arkadaşım da yukarda ağlıyordu. Böyle bir rüyaydı anlamı nasıl yorumlanır acaba teşekkürler şimdiden saskn...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardesim Hayirdir insallah...
Rüyada sokakta tek başıniza yürüdüğünü görmek; bir çıkmaz içine düşmüş olduğunuzu ve kendini yapayalnız ,boşlukta ve kimsenin sizi sevmediği duygusuna kapıldiginiza isarettir..

Rüyada tırmanma görmek; büyük bir mücadele verdiğinize işaret etmektedir.
Merdivene tırmandığını görmek ;işinde ,hayattinda başarılı olacağınızı simgeler.

Hayat merdivenlerini tırmanırken Sevdikleriniz her zaman yanında olmayabilir...
Kendi başına çıkmayi ,ayakta durmayı öğrenmelisin.
takılıp düşebilirsin, bir daha dene.her an birilerinin Elinden tutmasıni bekleme..Yoksa hiç büyüyemezsin !
Hayattin altinda hep ezilip KALIRSINIZ......

rüyasında zenci gören kisi geçinebilmek için çok çalısması gerekir anlamındadır.
evin içinde zenci görmek uzun suredir sonuçlandıramadıgınız bir isi bitireceginize yorumlanır.
ayrica rüyasında bir zenci görmesi; o kimsenin çok yakında aydınlık günlere erişeceğine ve sıkıntılarından da kurtulacağına yorumlanır...
Rabbim her seyin en iyisini bilendir..

Rüyada Budist Görmek nedir yazmadan biraz ön bilgi ile yorumu daha iyi anliyabilirsiniz ins.
Budizmde Buda, tanrı yerine konulmaktadır. Esâsen Buda, kendisinin insan olduğunu söylemiş ve ilâhlık iddiâsında bulunmamıştır.
Ancak ölümünden sonra ona tâbi olanlar onu tanrılaştırmış, adına tapınaklar kurup ona tapmışlardır.

"hayır budistim dedi. "
Gururu, ego ve şehvetin esiri olmuş,sadece Ben!!Ben!! diyen bir insana isarettir..
Yaşam bir denge ve düzen içersinde devam etmektedir.
maneviyatti ve Sevgiyi yanlış yer ve kişilerde ARAMIYALIM.. şeklinde Ruyaniz Yorumlanir..

Düşüncelerinize dikkat edin, sözleriniz olur;
Sözlerinize dikkat edin, davranışlarınız olur;
Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınız olur;
Alışkanlıklarınıza dikkat edin, karakteriniz olur;
Karakterinize dikkat edin, kaderiniz olur.
M. Gandhi..

Günlük yaşantımızda dikkat etmediğimiz pek çok ayrıntı bizim için zararlı olsada zararı kısa vadede küçük olduğu için hiç üzerinde durmuyoruz.
İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMADIĞIMIZ İÇİN YAŞADIKLARIMIZA İNANMAYA BAŞLADIK...
Allah cc. Sonumuzu Hayr etsin..
Hayirli gunler..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada merdiven çıkmak

Aleykümselam

rüyamda tahtadan, (gelişi güzel yapılmış)bir merdivene çıktığımı görüyorum. hızlıca çıkıyorum.yanımda da eski okuldan bir arkadaşı (ama arkadaşı çok net hatırlamıyorum ) görüyorum.
hayırlı günler

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada merdiven çıkmak

Selamünaleyküm

Ben rüyamda derme çatma bir merdiven( tahtalardan yapılmış) görüyorum. telaşla, hızla merdivene tırmanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardesim Hayirdir insallah...
Rüyada merdiven görmek ;hayatın iniş ve çıkışlarını gösterirken her türlü duruma karşı hazırlıklı olmayı işaret ederken;
rüyanızdaki ahşap merdiven ise kişiliğinizin oturduğunu, geçmiş ile gelecek arasında mükemmel bir dengeye sahip olduğunuzu ve bu sayede
hayatın iniş ve çıkışlarını rahatlıkla baş edeceğinizi simgelemektedir.

Rüyada tırmanma görmek; büyük bir mücadele verdiğinize işaret etmektedir.
Merdivene tırmandığını görmek ;işinde hayattinda başarılı olacağınızı simgeler.

Hayat merdivenlerini tırmanırken Sevdikleriniz her zaman yanında olmayabilir...
Kendi başına çıkmayi ayakta durmayı öğrenmelisin.
takılıp düşebilirsin bir daha dene.her an birilerinin Elinden tutmasıni bekleme..Yoksa hiç büyüyemezsin !
Hayattin altinda hep ezilip KALIRSINIZ...
selametle..

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada merdiven görmek.

Selamünaleyküm hayırlı günler. Gördüğüm rüya benim için çok önemli, ben ygs ye hazırlanıyorum. Rüyamda da bunu gördüm.Yalnız başıma evden çıkıyorum, sınavın yapılacağı daireye geliyorum, içeri girip merdivenlerden çıkmaya başlıyorum, o kadar çok merdiven çıkıyorum ki nefessiz kalıyorum. Sonra bakıyorum daha kimse yok. 2 görevli sınav kitapçıklarını hazırlıyor. Bende tekrar aşağıya iniyorum, indiğimde bütün öğrenciler gelmiş bende bir kız arkadaşımı görüyorum ve onun yanına gidiyorum. Biraz konuştuktan sora içeri giriyor ve sınav oluyoruz. Sonrasını pek hatırlamıyorum.Yorumlayabilirseniz sevinirim ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam hayırlı günler Rüyanız hayrolsun
Rabbim Gönlünüzdekini Hakkınızda Hayırlı Eylesin. Hakkınızda Hayırlı Olanı Gönlünüzü Razı Eylesin İnşaallah

Rüyada merdiven görmek;Dini emirleri yerine getiren kimse için düşmanlara galip gelmeye,Dini zayif olanlar için inanç zayıflığına ve günaha;
Merdiven çıkmak hayır ve kurtuluşa, itibar ve şerefe, makam ve mevkiye, rızık ve nimete;
inmek ise üzüntü ve kedere, makam ve mevki kaybına, itibbardan düşmeye,

"içeri girip merdivenlerden çıkmaya başlıyorum, o kadar çok merdiven çıkıyorum ki nefessiz kalıyorum."
biraz zorlanacağınıza işarettir.

YGS Sinavina çok az bir zaman kaldı ;Şu ana kadar neler yaptınız, nasıl hazırlandınız ve şu anda sahip olduğunuz bilgiler sizin için yeterli mi?
Yoksa hala eksikleriniz mi olduğunu düşünüyorsunuz?eksikleriniz varsa o konulara odaklanin!! rüyaniz biraz heyecan, korku, bilincalti da olabilir..
Sınavdan bir hafta öncesinden başlayarak ,beslenmenize ve uykunuza özen gösteriniz. Stress ve korkuyu yenmeye calisin!!Su akar yolunu bulur unutmayin.
En iyi bildiğiniz, kendinize en çok güvendiğiniz ve hata yapmayacağınızı düşündüğünüz ve alanınızla ilgili testlerden başlarsaniz Sizin icin daha Hayırlı olacaktir..

"2 görevli sınav kitapçıklarını hazırlıyor "Soru kitapçığının ön kapağındaki ad, soyadı bölümünü mutlaka doldurunuz
Soru kitapçığının üzerindeki numarayı cevap kağıdınıza mutlaka kodlayınız...
Hakkınızda Hayırlısi..YGS'ye girecek olan bütün adaylara ve Size başarılar diliyorum Allah cc. Yardimciniz olsun...

kimi insanlar dua gibidir..görünmez ama dokunur sana
duyulmaz ama bırakmaz seni.Selametle Hayra kalin.

duaa..

E.s.m.a

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada merdivenden kaymak veya hızla inmek

Selamün Aleyküm Rüyamda çok dik olan merdivenden kah hızla kayıyor, kah iniyordum yorumlarsanız sevinirim.

Üst Alt