• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada mendil istemek

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, Gönül sızım. Nasılsın, iyi misin? Geçmiş bayramın mübarek olsun,ablacığım...

Gelelim rüyam'a :) :)
rüyamda normal evdeyim. Ama ev arkadaşlarım ile dolu. Her türden arkadaş var : erkek,kız... Sonra bir tane arkadaş (erkek)beni yanına çağırıyor, gidiyorum. Sürpriz hazırladım bak,diyor. Bir yere giriyoruz. Her taraf su,bir tek ayağımızı bastığımız yer beton. Bir tane kayık var suda. Binelim kayığa, az tur atalım diyor. Pek istemiyorum ama kırmamak için, tamam olur diyorum. Sonra sandala biniyoruz, arkadaşın kürek çekmeleri ile sandalda gezinti yapıyorum. Sonra gezinti bitiyor, oradan uzaklaşıyorum. Sonra bir kişi daha çıkıyor karşıma,bir arkadaş daha, bir şeyler söylüyor, onun dediklerini tam anlamıyorum ama yine kırmamak için, tamam diyorum geçiyoruz. Sonra okula gelmişiz,sınıflardayiz. Bahsettiğim iki arkadaş ayrı okullarda olmalarına rağmen ruyada aynı sınıftayız hep birlikte. Sonra ikisi de benden mendil istiyorlar. Hayır, olmaz diyorum,sert bir şekilde. Hatta avcunuzu yalarsınız diyorum :D rüyamda ilk kez böyle bir söz söyledim, çok şaşkınım bu sebepten dolayı ayrıca :s

böyle dedikten hemen sonra, gözüme birisi ilişiyor, ve kendi isteğimle, şiddetli bir arzu ile mendili o kişiye vermek istiyorum...
Rüyam bu, gönül sızım, şimdiden teşekkürler.. :) :) sağlıcakla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, Gönül Dostum Nasılsın, iyi misin? Sizin de Geçmiş bayramın mübarek olsun..
Hayirdir insallah..
Rüyada kayık görmek rızık ve faydaya ilahi lutuf ve merhamete ayrica öylesine laf olsun diye sallantılı arkadaşliklara işaret eder.

Rüyada mendil görmek, eşe ve dosta,dostluga, samimi ilgi ve sıcak duygulara, Muhabbete yorumlanir..
içinizden bir şey yapmak gelmiyorsa kendinizi zorlamayın..mesela benim içimden bir şey yapmak veya birisi ile konuşmak gelmiyorsa kendimi zorlamam...
her şeyi zamana birakirim!!Kalbim HAZIR oldugunda yapar ve konuşurum...
Kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl bunu hiçbir zaman anlayamaz..
hayirli geceler..

Üst Alt