• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada memurluğu kazanmak

muharrem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm. ben rüyamda memurluğu kazanmışım. mülakat için ankara ulus da diyanet işleri müdürlüğüne gidiyorum. oranın müdürü soluma oturuyor. önce dua ediyor ardından adımı soyadımı soruyor. ardından bana 10 ismi söle diyor anlamadığımı söylüyorum ve tekrar bana 10 ismi söle diyor. yardımcı olursanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Bu Ruyaniz Günlük hayatınızdaki gelişmeler ile paralellik gösteren ve beklentilerinizin muhtemel sonuçlarından kaynaklanan bilinçaltı ve bilinçüstü verilerin analizleri ve yansımaları olabilir..
Buna bir şekilde "istediğini görmek" diyebiliriz.
Bu duygu ve beklentiyi yoğun şekilde yaşıyor olmanız bu gelişmeye yüksek önem veriyor olmanız bu tür rüyalar görmenize sebep olabilir.

Rüyada iyi puan aldıgını görmek;Başarı Kazanma Para anlamlarını simgeler..ayrica bu imtihani gecmeniz icin halen bazi eksikleriniz var..ins. onlarida tamamlamaya calisin..
Beyninizi, zihninizi korumak icinde lutfen stress, SIKINTIDAN uzak durun!!cunku fazla uzuntu, stress, insan da unutkanlik yapiyor..
D vitamini ve Balik gibi yiyecekleri daha fazla kullanin..ve duzenli bir sekilde yuruyus, bol hava oksijen alip beyninizin de her gun duzenli bir sekilde gelismesini saglayin..
her gun yeni bir sey ogrenmeye bakin ..cunku beyin yeni bir seyler ogrendikce gelisir.. ogrenmeyi birakirsaniz kendi kendine beyin hucreleri gelismesini durdurur..
bunlari nerden mi cikariyorum?

"ardından bana 10 ismi söle diyor anlamadığımı söylüyorum ve tekrar bana 10 ismi söle diyor. yardımcı olursanız sevinirim "

burdan
Selamet ile hayra kalin...

muharrem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yani o zaman havada bulut sen memurluğu unut diyorsunuz :) hayırlısı olsun diyelim. teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hayirli sabahlar..
Ben ne Unut nede unutma diyecek Mevkide degilim..
dedigim su idi;
Rüyada iyi puan aldıgını görmek;Başarı Kazanma Para anlamlarını simgeler..ayrica bu imtihani gecmeniz icin halen bazi eksikleriniz var..
ins. onlarida tamamlamaya calisin..
Mesela ilk once sakinlesin..elinizden gelen her seyi yapin..sonrasini Canu Gonulden samimiyet ile HAYIRLISI icin cokca Dua edin...
kimse kimsenin RIZKINI yiyemez..bir kere denediniz olmadi, tekrar ayaga kalkip deneyin..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Üst Alt