• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada mavi yılan görmek

SİBEL YILDIZ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selemün Aleyküm;
Ben rüyamda ; liseden arkadaşım evinde iken aklıma açıköğretim sınavına gireceğim geliyor hemen apartopar kalkıp ordan arkadaşımla birlikte bizim eve geliyoruz ama gelirken elimde iki adet mavi yılan var biri 50 CM biri 1 mt falan ben sınava bu yılanla girecekmişim biz alelacele eşim ben ve arkadaşım sınava girmek için yola çıkıyoruz karşımıza bir kamyon çıkıyor ve bize çarpıyor bizim yılanlar kamyonun altına kaçıyorlar ben kamyoncuya kızıyorum onlarla sına girecem naptın sen diye orda 1 mt olan yılan eziliyor neyse diyorum bizde diğer yılanla gireriz diyorum ve devam ediyorum yola sınava yarım saat kalmış ben telaşlıyım birden kendimi WC de görüyorum WC de kızım da var ikimiz birlikte girmişiz kızım 50 CM olan yılanıda wC nin deliğine kaçırıyor. ben ağlamaya başlıyorum kaldım bu sınavdan artık hiç şansım yok yetişsek bile son şansımda wc deliğine kaçtı diyorum ve uyanıyorum.
Hayırlı yorumlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Cocugunuza Esinize Sevdiklerinize Zaman ayirin!!yoksa bir gun ZAMAN sizi birbirinizden ayirir...
Bu ne telaş ?bir soluklanin nereye kimin ile neden gittiginizi dusunurseniz daha HAYIRLI karar ve yasaminiz olur seklinde yorumlanir...
önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gosterdiginiz tepkidir..

Rüyada ağlamak; büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile Siz yeterki iletisim engelisi olmayin..

insan kendisini değiştirmedikçe..Allah cc. da onun icinde bulundugu toplummekan hal ve durumunu degistirmez bunu unutmayin...
"Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar ALLAH onlarda bulunanı değiştirmez…”
Ra’d: 11
Hayirli Gunler..

Gizemmmmm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mavi yılan görmek

Selamün aleyküm rüyamda evimin salonunda mavi bir yılan yavrusu vardı, çok güzel bir rengi vardı bebek mavisiydi. Korktuk ve ben yılanı yakaladım kafasına birşey geçirdim. Sonra boynundan tuttum yüzünü görmek istedim ve sanki anlamış gibi öyle güçlü hareketler yaptibki korktum ve eşimden yardım istedim. Sonra o da kafasina bır poşet geçirdi ama umursamadan geçti ve oturdu. Kızımla biz çığlık çığlığa kaçtık yılan kuruldu ve salonuma saklandı çok etkilendim korkarak uyandım hayırdır inşallah yorumlarinizi bekliyorum.

Üst Alt