• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada makarna görmek

Esnur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada makarna pişirmek rüyada makarna yemek rüyada makarna görmek rüyada makarna pişirdiğini görmek
Selamun aleyküm. Öncelıkle yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Benim yeni ayrıldığım bir sevgilim vardı. Onu çok seviyordum bir anda benden nedensiz bir şekilde ayrıldı. Bende istihareye yattım. Hayırlımı, hayırsızmı diye. Rüyanın ilk kısmında bir mutfaktayım makarna pişiriyorum ama siyah tepsilere koyuyordum. Bir kadın vardı yanımda ama tanımıyorum kadını bana, niye makarnayı siyah tepsilere koyuyorsun, koyma dedi. Sonra tarla gibi yere çıktım, orada şalvarım yeşil, yanımda da bir sürü kişi var onlarında şalvarı beyaz. Yorumlarınız için sağolun. Şimdiden Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyet, eğitiminiz ve sosyal durumu, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz,beklentileriniz, ile rüyadaki diğer tüm faktörler ile birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
Rüyada makarna görmek;
karışıklık, ufak kayıplar yaşayabileceğiniz anlamına gelir.
Rüyada siyah tepsi görmek ;
Sizin anlamsız ,gereksiz ,zamansız enerji ve sinirlerinizi harcadığınızı ,gerildiğinizi göstermektedir.
Şimdilik her şeyi zamana bırakın...
sevdiğin hayırlımı hayırsızmı diye bunu ancak Allah cc. bilir ve zaman Size bunu gösterir..
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir...
Sevdiğiniz, sizin ile nedensiz bir şekilde ayrıldı ise onun da bir sebebi, hikmetti ve bizlerin bilmediğimiz bir gercek ,bir Hikmetti vardir..
insan bildigi kadar Adil bilmediği kadar da zulm eder...
bizi kıranları,bizden ayrılanları ne kadar tanıyoruz? Kırıldığımız, ayrildığımız insanların yaşadıklarının ne kadarını biliyoruz?
Yeri geldiğinde yaşadıklarımız yüzünden kırmış olduklarımızın bizi anlamasını bekliyoruz da; neden bizi kıranların niye böyle yaptığını düşünmeye çalışmıyoruz.. Kıssadan Hisse

Rüyada yeşil şalvar giymek, şalvar giydiğini görmek;
kadınlar için evlilik ve mutlu bir hayat,huzur erkekler için maddi anlamda iyileşme anlamına gelir.
Hayata bakış açınız olumlu olsun ki Dost Yüreğin de biraz Geniş Olsun ki mutlu, huzurlu ve sağlıklı olabilesin..
selametle..

Üst Alt