• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mağara görmek

canimsu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selam aleykum :selamunaleykum;

kusuruma bakmayın türkcem biraz zayıf utngc..

43 yaşında bır bayanım 4 kızım var eşımden ayrıldım. kızlarım babaları ile yaşıyor. kayseride yaşıyoruz. Uzgunnn

rüyamda mağarada yaşıyormuşum. deprem oluyor. kaldıgım magara yıkılıyor. 15 yaşındakı kızım yanımda ımış onu çağırıyorum gelmıyor. bakıyorum depremde süsü püsü ile uğraşıyor. kızıyorum ona, depremde bakımınla uğraşma diye. onu mağaradan çıkarıyorum.

dışarıya çıktığımda yerler çöküyor. dığer 3 kızım (13,18 ve 21 yaşlarındakı kızlarım) yanımda olmadığı için telefonla arıyorum. kızlarım ıyı olduklarını babalarının pek umursamadığından yakınıyorlar.

rüyanın burasında korku ıçınde uyandım.

rüyamın tabirini yapan olursa çok teşekkür ederım. işlerınız devamında başarılar dılerım.

allaha emanet olun.

güüll.,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hayirdir insallah..
Rüyada mağara görmek hayatınız boyunca size destek veren, sırtınızı dayayabileceğiniz insanların olduğuna işaret eder.

"mağarada yaşıyormuşum. deprem oluyor. kaldıgım magara yıkılıyor" güvendiğiniz dağlara kar yağsada ..
ALLAH Hikmetiyle Bir Kapıyı Kapatırsa Rahmetiyle Diğerini Açar ...

Mağaranin,içinde olmak ana rahmini ifade eder. Bu yüzden korunma, sakınma ihtiyacını gösterir.

Rüyada deprem olduğunu görmek; Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir.
iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,Hayal kırıklıklarına işaret eder...
Zaman,kimin haklı, kimin haksız oldugunu gosterecektir sabirli olursaniz ancak ruh sagliginizi koruyabilirsiniz..
Hayirli gunler...

duaa..

canimsu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
:selamunaleykum;

:elinizesaglik:. allah sızde razı olsun

işlerınızın hayırlı bır şekilde devamı ile

duaa.. larım sızınle

Üst Alt