• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada lunapark görmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Ruyamda metroya binme yerindeyim ama ordan trene bindim, orda iki tane abi var abi kardesler, ( ama uzun zamandir gormedim fazlada samimiyetim yok ) ikisinide taniyorum, birinin cocugu var turuncu saclari vardi cocugun, tatli bir erkek cocuktu.
Abi kardes kirmizi bir kazak giyiniyordu, idaa gibi bi oyun oynuyorlardi, iste su kizi ayarla felan gibi, sonrada evli cift geldi ikiside mavi kazak giyinmisti adamda karima nasil asiliyorsun dedi peslerinden gitti.
Bende yukari ciktim trene binmek icin.
Ve kendimi trenin icinde buldum otururken birileri fare var diyor, oldurelim fareyi diyor bende tiksindim kafami cevirdim sonra sadece bi an fare nerde diye baktim cok hizli bir sekilde kafasini cikarti geri soktu delige.
Birden bir kendimi lunaparkta goruyorum walibi gibi bi yer. Atraksiyon diyim ( tam olarak turkcesini bilmiyorum ) oyle biseye bindim.
Havuzun icinde buldum kendimi. Bi ayagima terlik giyindim oteki tekini baska biri almisti sol ayagimda terlik yoktu sonra dedim bana verin diye oda verdi beyaz terligi.
Sonrada su alti gozlugu taktim nasil yakistimi dedim bisey goremedim cikartim gunes gozlugu taktim, yakistimi dedim 2 kisi evet super oldu dedi.
Sonra tren garina dondum gunes gozlugu begeniyordum.

Cocuklugumu ruyalarimda yasiyorum :) :) :)

Selametle, Allah'a emanet ol..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Kardesim.. Cocuklugundan Gelecege..Gelecekten hulyalara ve ruyalara dalan...
Kardesim...Hos geldiniz..
Hani Ustad N. F. kisakurek demis ya..."Bu hayatı fazla ciddiye almayın, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız. "
dogru guzel de demis te ama Siz Fazlasini birakin sanki hic ciddiye almiyorsunuz?
Hani Bir Hak Dostu dediginiz guzel bir insanin yaninda calismaya baslamistiniz ne oldu?
Kardesim her Zanaat, ciraklik, kisiyi kalfaliga ve bir sekilde olgunluga goturur..
Ne is oldugu da onemli de degil...Biliyorsunuz Kizim okuyor ama Yazlari ne is bulursa calismak zorunda..
cunku okullu cook pahalli.. ve 2 sene once burada da ekonomi bozuk olunca sadece engelli, yani tekerlikli sandalyede
9 yasinda bir kiz cocuguna bakmasi icin is bumustu..
yedirecek, gezdirecek, altini temizlemesi gerekli idi..parasi cook iyi ama zor bir isti.. ve kabul etti.. cunku her nimet kulfetti ile gelirdi..
O yaz sadece Para degil.. bir anda Sabir, sukur konusunda da olgunlastigini fark etmistim...

Sizin Ruyaniza gelelim Hayirdir insallah...
Rüyada tren görmek;ne oldugunu bir cozelim de gerisi Allah kerim...
iş yaşamınızda yükselme fırsatının ortaya çıkacağına işarettir...lakin siz hic zahmet cekmeden armut pis agzima dus istiyorsunuz
oyle bir sey olamaz..
sevmesenizde, bir sekilde bir yerden hayatta baslamak zorundasiniz..
Bilemiyorum biraz agir olmasin ama artik buyumeniz gerekli..
Ahh biz Anne, Babalar da sucluyuz.. Benim cocugum yapamaz.. kaldiramaz.. ben onun yerine calisirim diye diye cocuklarimizi saglam iken engelli yaptik...

Rüyada Lunapark görmek Eğlence ve Macerayı ,cocuklugu simgeler..
Lunapark sizin bir türlü kopamadığınız çocukluğunuzdur. Büyümeyi reddetmek demektir...artik Sorumluluklari almanizin
büyüme zamanınızın geldiğini haber verir...

Terlik yolculuğuna işarettir..lakin bir tanesi yoktu demek ki bu yolculuk biraz daha beklentide iken siz bulundugunuz ortamda
Rüyada güneş gözlüğü görmek ;bazı sorunlar yüzünden sizin, çevreniz tarafından kötü algılandığınızı gösterir...
bakış açınızı değiştirin! ... Yolunda gitmeyen işlerinizde sizin görüş açınızı değiştirmeniz ile birlikte ins. her sey yoluna girebilir..
Hayirli Gunler...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hala devam ediyorum abla, hocamin yanindayim.
Ve ilk gunku gibi zevk ve tad alarak calisiyorum..
Evet dediginiz gibi benimde yaptigm bazi seyler sabir gerektiriyor..
Sonucta hizmet ediyorsun koskoca insanlara ama ben gercekten seviyorum, hosuma gidiyor.
Ben hayati bir yere kadar ciddiye alirim. Cok duygusal bir insanim, misal, biri deseki Allah seni sevdigi kullardan secmis gibi iltifat edilsin ben kendimi kapatirim issiz bir odaya aglarim seccade ustunde..
Ve gittikce daha sabirli ve sukreden biri olduguma inaniyorum.
Bunlari su yuzden yaziyorum, taniyin beni, belki sizin icin daha kolay olur ruya yorumlariniz icin..
Cunku eski Bilal cocuk Bilal felan yok, daha az konusan, daha sabirli ve daha agir basli bir Bilal olma yolunda yuruyen biriyim, amacim belli..
Sizi cok iyi anliyorum, siz sadece ruyalarimla beni tanimaya calisan ve oyle yorum yapmaya calisiyorsunuz.. Ama inanin Elhamdurrillah size ilk kez atmis oldugum ruya yorumundan sonra cok degistigimi rahatlikla soyleyebilirim..
( sakin beni yanlis anlamayin ben kendimle ovunmuyorum sadece Allah'a teslim oldum Elhamdurrillah, lafta degil gercekten oyle )

Allah razi olsun abla yorumun icin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Bunlari su yuzden yaziyorum taniyin beni belki sizin icin daha kolay olur ruya yorumlariniz icin.."

BENIM GUZEL, SAF TEMIZ KARDESIM...BENIM SIZI TANIMAM FARK ETMEZ...
RUYALARINIZI BEN DEGIL SIZ GORUP IC DUNYANIZDA YASIYORSUNUZ..
BAKIN BUGUN KAC KISININ RUYASINI YORUMLAMISIM HIC BIRI BENIM BAKIS ACIMI ,ONLARI TANIMAMI GEREKTIRIYOR MU ?
BEN BURADA SADECE HER KESIN KENDI RUYA ALEMINDE GORDUKLERINE ,HAAL, KAAL DILLI ILE OKUDUKLARIMI YAZIYORUM...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Niye kiziyo abla ya :( :(
Ben zannettimki tanirsa belki tam isabetli nokta atisi gibi ruya yorumu yapar.. :)
Neyse ozur dilerim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Niye kiziyo abla ya :( :(
Ben zannettimki tanirsa belki tam isabetli nokta atisi gibi ruya yorumu yapar.. :)
Neyse ozur dilerim..

est kardesim..Ben Din kardeslerime KIZMAM!!!heleki sizin gibi Temiz,Saf,Cocuk yurekli bir gurbetci kardesime ASLA!!!
sadece daha iyi anlamaniz icin buyuk harfler ile yazdim..
burada yeni gelen veya ingilizce bilmiyen yaslilarimiza Allah RIZASI icin Turkce, bosnakca, dan ingilizceye tercumanlik yaparim..ONLAR kendi dillerinde ne derlerse sadece ingilizce tercumanlik yaparim..tek kelime ,tek harf degistirmeden.. onlara yardimci olmaya calisirim..
Ruyalari goren kardeslerimin de Ruh aleminde ve bilincalti ve bazen Rabbimin gosterdigi SADIK bir uyari bir mesaj olarak
gordukleri ruyalarini Allah-in izni ile Rabbim ogrettigi ve konusturdugu kadari ile sadece tercuman olmaya calisiyorum..
Neden Sizin ruyaniz hic kimsenin ruyasina benzemiyor cunku her insan kendi ozunde cook ozel ve ozne dir..
Buyuk harfler ile yazmami da Sizin ile olan Gonul dostluguma verin..

İnsanı, insan pskolojisini ,kültürünü iyi anlayan hassasiyetleri bilen biri anca rüya tabiri yapabilir.
Manevi rüyaları tabir etmek için bilgiye ,ilim, irfan, sahip olmak gerekli. Rüya analizi yapabilmek ve yorumlayabilmek için eğitim almış olmak gerekiyor.

Biz burada batıda rüya analizini tedavi amaçlı olarak kullanıyoruz..
Bunun için de rüyaların dilini bilmek gerekiyor. Rüyayı gorenin ruh hali ve bilinc altı duygu ve endişelerini iyi değerlendirmek gerekiyor..
Rüyalar tasavvufta kişinin kendi iç dünyasını görebileceği aynalar kişinin saklı benliğini ve iç yüzünü görebileceği vasıtalar olarak görülmüştür.
Rüyalar sayesinde bu tanıdık ama yabancı ülkeyi bilir hale gelebiliriz.

Uyandığımız zaman rüyalarımız geri dönüp içeri girebileceğimiz bir kapı aralığı ruh arazisine atılacak bir adım olabilir.
Her maneviyat yolcusu için kendi yolunu bulması gereken içsel arazi budur.
Manevi rehber; ruhun büyük okyanuslarından dağlarından ve nehirlerinden aşırarak derinliklerdeki gizli mahzenlerine götürür.
Kişinin gerçek güzelliği ve gizemi bulacağı yer iç dünyasıdır..
rüyanız hayır olsun ins/Allah...
Selamet ile Hayra kalin...

kgüll..,

Üst Alt