Aleyküm selam Hayirdir insallah..
"şu an kendimi nasıl hissediyorsam, rüyamda da o şekilde hissettim'
bilinc alti bir ruya oldugunu saniyorum..Firsatti kacirdiginizi sandiklariniz belki de Allah cc.Sizi korumasidir!!
gereksiz, ve zamansız sadece Tutunacak bir şeyler aradiginiza isarettir..
Her Mecnunun ,gönlünde bir Leyla yatar, hassas bir gönül taşıyan her genç hayatının belli dönemlerinde böyle bir duyguyu yaşar.
Fakat duygular aldatıcıdır, insanın başını döndürür, sıkıntılara sokar.
Çünkü "Gençlik damarı akıldan çok duyguları dinler. Duygular ve heves ise kördür, ileriyi görmez. Bir gram hazır lezzeti ileride tadacağı bir kilo lezzete tercih eder,
Gönlünüzü kaptırdığınız kişiden, karşılıkli sevgi ve Vefa göremeseniz; geleceğinizi riske atar!!çıkmaza düşersiniz..
Hayali kuruntulardan kurtulun...
Gelin, gücünüzü, enerjinizi, zekânızı, aklınızı mutlu ve umutlu bir gelecek için kullanın.
ayrılmış.birlesmis tekrar ayrılmış.tekrar birlesir ve bu boyle devam eder gider..
dengeli ve sabit bir ruh haline sahip olmiyanlar ile gönül dalgasinda bogusmak zordur!!
Rüyada sakalı traş etmenin iki yorumu vardir..;
traş mal ve rütbenin gitmesine işarettir...yada zamansiz gereksiz kendi eliniz ile yapacaginiz bir SIKINTIYA isarettir..
Siz Izin Vermedikce, Hic Kimse, Kendinizi Degersiz Hissettiremez!
rüyada bir lise öğrencisi olduğunu görmek; iş hayatında ve sosyal yaşamda yükselmeye dogru gittiginize işaret edilir
Eyy RABB'im..!Maaden kardesime YAR/a Olacak Birini Değil..
YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğine ..amin...
asagidaki hikayeyi okurmusunuz Sizin icin ekledim..