• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada lavabo görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Rüyamda abdest aldığımı gördüm. Abdest aldıktan sonra lavabo tıkalıymış herhalde, su taşmadı ama lavabo suyla doldu.
Eşimde abdest alacaktı, ona gülerek dikkat et su taşmasın dedim.

Yorumlaya bilirseniz sevinirim.
Allah'a emanet olun....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
namazdua.jpg

Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada abdest aldığını ve abdestini tamamladığını gören kimse üzüntülü ise, Allah (c.c.) onu bu üzüntüsünden kurtarır.
Korkusu varsa, Allah (c.c) onu korktuğu şeyden emin eder, hasta veya borçlu ise, Allah (c.c) ona şifa verir. Borcunu ödemesine imkan nasip eder.

"Abdest aldıktan sonra lavabo tıkalıymış "
Rüyada lavabo görmek:kadına,yani insanin,Eşine delalettir..
Siz abdest aldıktan sonra lavabo tıkanmış dikkat ederseniz..lavabo Eşinizin ,sabrının taşması,sizin iyi niyetle, ona yardimci olmak istemenize
ragmen onun sabrının taşirmanıza işarettir...
olanlar , kendini nasil hissedigi onun sucu degil !!onu buna inandirmaniz ..ona karşi Mümince üslûp; yumuşak tavır ve tatlı dil..anlayiş ile yaklaşin..
hassas bir dönem geçirdiğini unutmayin..

Rüyada Lavabo Tıkanması ;Aile hayattinizda sorunlar var, çıkmaza girmiş, tıkanmış bir olayi;eşinizle birlikte çözüme kavuşturmaya çalışacaksınız.
rüya sahibine zahmet verecek ve eziyet çekmesine neden olacak maddi. manevi, ruhsal bir sağlık sorununun yaşanacağı anlamına da gelir.

En baştaki tercihleriniz, ömrünüzün geri kalanını şekillendiriyor..
herkesin imtihani farkli unutmayin bunu...
................
hayirli gunler.

duaa..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam
Tavsiyenizi dikkate alacağım.
Hayırlısı olur İNŞAALLAH.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada lavabo görmek

Selamun aleyküm hocam,
Nasılsınız hocam,iki gecedir rüyamda lavaboya gittiğimi görüyorum ilkinde bir lavaboya giriyorum içi biraz kirli hatta çok kirli ben diyorum olsun ben buradan abdestimi alıp çıkayım abdest alıp çıktım dün akşam da yine lavaboya giriyordum orası temizdi tabi ne olabilir hocam biraz da ağlıyordum selametle..
:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cevirsin...
Rüyada Abdest almak;genellikle ferahlamaya işaret eder ve de bazen de rüyada abdest almak, ileri gelen kimselerin yanında ihtiyaçlarının karşılanmasına..
Rüyada abdest almak Allah (c.c) tarafindan nail olunacak himayeye ve hidayette isaret eder.yorumlanır.Allahu Alem...

Rüyada Lavabo görmek Duygularınızı temsil eder ve duyguların kontrolünü nasıl yapacağınızı bilmeniz gerektiğini anlatır.

Rüyada temiz lavabo ;duygularınızı ,yaşamınızda yeni bir başlangıç yaparken ferahlamaniza yorumlanir..

Rüyada kirli lavabo ise; İçinizdeki olumsuz düşünce ve duygular, negatif enerjiden kurtulmadikca
her zaman İçinizde;Gerginlik ve tedirginlik olacak..her şeyi düşünün, dikkatli karar verin, adımınızı ona göre atın mesajı verir.

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile selametle..

Üst Alt