• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada la havle çekmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönül Sızım Ablacım, Nasılsın, en son baktığım mesajlarda hüzünlü olduğunu okumuştum...

Rüyamda 'la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim' dediğimi hatırlıyorum. Ne için dedim bilmiyorum. Ama sitelerde yorumlara bakınca moralim bozuldu biraz. Her yerde bu sözü söylemeyi gerektirecek olay ve kedere işaret yazıyordu. Şu sıralar zaten çok iyi sayılmam. Zaman zaman ağlama krizlerine giriyorum :(

Rüyamı sen yorumlarsan çok sevinirim. Hayırlı geceler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sukut.jpg

Aleykum Selam Hamd Olsun simdi daha iyiyim..
Rüyada la havle çekmek ne oldugunu hic bir yere bakmaya gerek duymuyorum.. cunku bende gecen Sene ayni ruyayi gormustum..
Gecen Sene Bu Foruma gelmeden once Ben baska bir islami Forumda idim..Ve Oranin uyanik, maddeci, kurnaz yoneticisi Benden Foruma destek amacli
cook yuksek oranda para almisti..
Yani Duygu Somurusu yapmisti...
Parayi birakin beni artik her anlamda Maddi, manevi kullandigi yetmiyormus gibi birde ikide birde azarlamasi, kirmasi, asagilamasina dayanamamis
isyan bayragini dikince Bana iftira atmis kendini yag gibi suyun ustune cikarinca butun cinlerim tepeme cikmisti..
Mese paradan cook sevgimi, guvenimi, Allah Rizasini,insanligimi, duygusaligimi, iyi niyettimi kullanmisti...
Ben de bir deprasyona girmis ara, ara agliyor Ona bedua ederken..
bir gece Ruyamda Bir Hak Dostu, Bir Veli. bir Ses Bana dediki...
"Evladim ne oldu ise bir sebebi ve hikmeti vardi oldu..ve bitti.. artik sana dusen..sadece
Sıkıntıya düştüysen tekrarla!
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH Kimsen olmasada RABBİN yanında...
bu zikri okumami soylemisti.. ve Ben uyandigimda bu zikri okudukca icimdeki SIKINTI..kara bulutlar hepsi sanki gunes acip dagilmisti.. gun O gun her daraldigimda zor anlar yasadigimda okurum.. hatta bu ruya sonucu hemen foruma bu konuyu da acmistim bakabilirsin..
Ruyan hayirdir insallah..diyelim Rabbim Hayra cevirsin.. Seni uzen ne ise inan degmez.. ve bunlarda Gecer Ya Huu. seklinde yorumlanir Allahu alem.
Ben O sahsi Allah`a havale etmistim su an Husran icinde oldugunu duyuyorum..
Allahin ilahi adalettine Sigin Guc ve Kuvvet anca Allah katindadir...

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım. Allah senden razı olsun. İyi ki varsın.

love

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada La havle vela kuvvete illa billayıl aliyıl azim söylemek

Selamün aleyküm, öncelikle kolay gelsin. Ormanlık gibi bir yerdeyİm taşlı bir yer var. Orda biri var adam oturuyor bana diyor ki ağaca ''la havle vela kuvvete illa billayıl aliyıl azim'' yaz ve şeker dök diyor. Şeker dökülmez diyorm ama adamın dediğini tekrarlıyorum sürekli o ayeti. Tam uzaklaşıyorum yanından, unutma şeker dök diyor sürekli. Cevaplarsınız çok sevinirim.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayirdir inşaAllah..
Bir kimse rüyada bu kelimeyi çok söyledigini görse, rüya sahibinin bu kelimeyi söylemesini icab ettirecek seyle korkutulmamasina Bazen de,
bu kelimeyi söylemek;bu günler de RUH HALINIZDE; keder, kırgınlık, hayal kırıklığı, endişe,kızgınlık kaygı,korku yaşadığınıza işarettir.

"bana diyor ki ağaca ''la havle vela kuvvete illa billayıl aliyıl azim'' yaz ve şeker dök diyor."
sınırınızı belirlemenize ,sinirlerinize hakim olup, sabirli ve tatlı dili, hoş sohbetli olun!!yoksa madden, manen çok şey kaybedebilirsiniz şeklinde Yorumlanir .
Selametle...

zazam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım hayırlı çalışmalar, dün gece sıkıntım vardı biraz dua edip yattım hayırlı bir rüya için. Rüyamda şeytani hissettim ona la havle vela kuvvete illa bilahil aliyyul azim ayetini sürekli okudum. Onu uzaklaştırmaya çalıştım, kırmızı kıyafet giymiş idi ve bir yazar var gönül sızım onu yine gördüm daha öncede görmüştüm bu iki oldu bu yazar tasavvufla uğraşıyor daha önceki rüyamda da bu okuduğu şeylerin ikimiz için olduğunu söylüyordu ve ondan ders alıyordum sürekli onu dinlediğim içini görüyorum gönül sızım anlayamadım. şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun teşekkürler Rüyaniz hayr olsun
Rüyada la havle çekmek;
Rüyada “La havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîmi” görmek ve mânâsı: (Güç, kuvvet, ancak azamet sahibi yüce Allah’a mahsustur). Okuduğunu ya da okunduğunu görmek; rüya görenin başına gelecek felaketin önceden farkına varacağına işarettir. Bazı rüya tabirlerine göre ise üzüntü ve kederin yok olmasına işarettirRüyada “La havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîmi” görmek ve mânâsı: (Güç, kuvvet, ancak azamet sahibi yüce Allah’a mahsustur). Okuduğunu ya da okunduğunu görmek; rüya görenin başına gelecek felaketin önceden farkına varacağına ,ya da üzüntü ve kederin yok olmasına işarettir

Bir kimse rüyada bu kelimeyi çok söyledigini görse, rüya sahibinin bu kelimeyi söylemesini icab ettirecek seyle korkutulmamasina Bazen de,
bu kelimeyi söylemek;bu günler de RUH HALINIZDE; keder, kırgınlık, hayal kırıklığı, endişe,kızgınlık kaygı,korku yaşadığınıza işarettir.

Rüyada Şeytan Görmek;
etrafinizda Sizi,Allah'in yolundan saptirmaya calişan insanlara dikkat edin diye bir uyari..Hak-tan ve Doğruluktan AYRILMAYIN..
"kırmızı kıyafet giymiş idi "
nefsinizi alet ederek sizi kandirmaya calişacak Tedbir ve TEMKIN Ya HU...
.selametle..

Üst Alt