• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuzen görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler, Berat Kandiliniz kutlu olsun.
Bugece uzun süredir görmediğim amcamın kızını gördüm. Tek katlı bir evde imiş ve mutfak kısmı kirli mi bilemedim ama tezgah üzeri tabak çanak dolu, sanırım kirli ki neden yıkamadığını soruyorum. O da su olmadığını söyledi, musluk açık gelince anlarız dedi. Fakat oğlum tekrar musluğu deniyor ve gür birşekilde su akıyor, amca kızı şaşırdı fakat azalmaya dönüyorken ben su istediğim zaman bir bardağa yarım mı çeyrek mi su doldurup verdi. Eşim anlamıyorum ama üzüntülü mü neydi bilemedim ama çocuğu emzirir gibi emzirdim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun Size de Hayırlı günler, Berat Kandiliniz kutlu ,mutlu, huzurlu ve bereketli olsun.
Hayirdir insallah..
Rüyada birikmiş ,kirli bulaşıklar;amcanızin kızının evinde ;endişe ,kaygi,düş kırıklığı yasandigina delalettir...Rabbim her seyin en iyisini bilir..
Allah cc. cumlemizin Yar ve Yardimcisi olun..
vermeyince Mabud neylesin Mahmud ama Sizin oglunuz..
:maasallah:
cok bereketli olacagina yorumlanir...

"bir bardağa yarım mı çeyrek mi su doldurup verdi. "
iyimser bakmak ve insanlar ile gecinmek istiyorsaniz dolu tarafa..
kötümser bakmak ve tartismak istiyorsaniz boş tarafa bakışlarınızı yöneltiniz.
nasil görmek istediginize bagli...En başta kendiniz ile bir barış imzalayin.. daha sonra çevrenizdeki insanlara daha olumlu baktiginizi
ve davrandiginizi FARK edeceksiniz... Bakmak ve görmek... ya da nereden neye ,hangi boyuttan nasıl baktiginiz önemli..

Tool Booth’un bu konu hakkında beğendiğim bir sözünü sizin ile paylaşmak istiyorum:
“Buradan bir kova su gibi görünüyor ama bir karıncanın bakış açısından engin bir okyanus,
bir filin bakış açısından sadece soğuk bir içecek, bir balığın açısından ise elbette onun yurdu…”
Her sey insanın içinde kendisi ile başlar.

Bir erkeğin, kendi karısının memesinden emdiğini görmesi;karısı tarafından servete kavuşacağına ,destek ve yardimcisi olacagina işaret eder.

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağolun yorum getirdiğiniz için Hayırlı günler dilerim hepimiz için hayırlısı olsun.

Üst Alt