• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuyunun içinde köpek görmek

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuyunun içinde köpek görmek ne anlama gelir?
Selamünaleyküm. Rüyamda ömer diye biriyle mesajlaşıyordum cimenlik, ormanlık tarzı bir yoldan geliyordu, sevgilimle bende arabayla sokak aralarından giderken sokagın orda kuyu gibi ama dibi gözüken biyer vardı, o kuyunun içinde bir köpegin uyudugunu gördüm, içimden inşallah o kuyuya düşmeyiz dedim ve geri gelirken arabayla o kuyuya düştük ama düştügümüz gibi cıktıgımızıda gördüm sadece arabada ufak bir çizik olmuştu, biyer vardı uzun kolidorlu, kız arkadaşımı beklerken, bir odaya girdik ordada bir akrabam bebegiyle camdan bakıyordu, bebegi kucagıma verdi bende camdan baktım, aşagıda dügün hazırlıkları vardı biri evlenicekti, sonra bebegi annesine verirken sevgilime baktım birden güneş açtı sonra kolidora cıktık arkadaşımda cıktı, sevgilimle merdivenlerden inerken rehberine baktım kızlardan gelen mesajlar vardı inşallah benim rehberime bakıpta ömeri görmez dedim öyle uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam,rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada köpek görmek, görülen köpeğin fiziki durumuna veya davranışına göre yorumlanır.
Rüyada köpek görmek;
sezgi, sadakat, cömertlik, koruma, ve sadakat simgesidir.
Dostunuzu düşmanınızı ,nefsinizin, ruhunuzun isteklerini akıl ile iyi tanıyın ,idrak edip fark edin..nefsinizin oyununa gelmeyin.Yüreğinizde yaşadığınız belirsizliklere ,iyilik ile bencilik arasında gel-gitlere alamettir..

Rüyada kuyu görmek;
genel olarak insanın içinde bulunduğu ruh hali konusunda bilgi verir, kuyu rüyaları kişinin iç dünyasının yansımasını gösterir..

Rüyada kuyunun içinde köpek görmek ;
Gerçek hayatınızdaki kimi durumlar ya da olaylar hakkındaki umutsuzluk,korku duygularına sahip olduğunuzu simgeler

üstün gelmek için kavgaya-kuyuya düşmeyin..siz haklımı mutlu mu olmak istiyorsunuz...?
Hayat Bana;içimde ki Hayvani insan etmeyi ve O hayvana Şefkatti öğretebilirsem kazanabileceğimi gösterdi
..

Üst Alt