• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuş (muhabbet kuşları) Görmek

• Konuyu başlatan cansel eren
  • Başlangıç tarihi
C

cansel eren

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm, ben 18 yaşında öğrenciyim. Rüyamda kendi evimizde yerlerde, küçüklü büyüklü muhabbet kuşları gezindiğini gördüm. Daha sonra onlar benim koluma konuyorlardı ama ben gagalarından rahatsız olup onları babama kafese koymasını söyledim. Babam kafese koydu fakat kafes küçüktü ve ben üzüldüm, hareket edemedikleri için onlara yuva aradım. Bi tane bayaz tombul ama kafası kırmızı bi kuşu alıp bi kutuya koydum, kutuyu kapatmak isterken kuş kafasını çıkardı ve kaçmayı başardı. Daha sora uyanmışım, yorumlarsanız çok sevinirim. Çünkü benim rüyalarım genelde çıkar, teşekkürler şimdiden emeğinize sağlık.

Rüyada Muhabbet kuşu görmek Tabiri için ? Rüyada muhabbet kuşu görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam yaşı küçük ama yüreği büyük ,kocaman!misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabette,sevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...

masa/Allah cook bereketli, muhabbetli ve bir cok insan tarafindan sevilen bir insansiniz.. ama dikkat edin..
hani miknatis vardir.. her seyi kendine ceker temiz pak demiri de pasli civiyi de demir binanin temeli bina ve insanlari guclu kildigi gibi pasli civi de insanlari hasta edebilir..dfrt..

o yuzden genc kardesim.. Çocuk hiçbir zaman ailesinden sır saklamamalıdır..Siz halen anne babanizin cocugusunuz!:tamam:.
unutmayin ki her Baba evladinin KIZININ iyiligini ister.. onu korumak ister..babaniz ne yaparsa ne karar verirse SAKIN nefsinize ,duygulariniza KAPILMAYIN..
ne yaparsa yapsin size olan sevgisinden dir bilesiniz..
bazen babalar sevgisini tam gosteremezse bile her KIZ cocugu Babasi icin bir baska ozel ve guzeldir..
Babaniz sizin bazi arkadas cevresi ve ortamlari benimsemiyorlarda lutfen onu dinleyin...dayi;.:
Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder, O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

hurma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muhabbet kuşları görmek

İyi günler, rüyamda eşim askermiş ,dağlık, engebeli, aynı zamanda deniz kenarı bir yer..ben onu ziyarete gidiyorum, o sırada kafesin içinde iki tane muhabbet kuşu görüyorum..biri mavi diğeri yeşil. Mavi olan muhabbet kuşunu elime alıyorum ,biraz korkuyor ama sonra hemen bana alışıyor, kaçıp gitmiyor, elimde tutyorum..YORUMLARSANIZ MEMNUN OLURUM ,ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam hurma kardeşim, Rüyanız Eşiniz tarafından ihmal edilme veya sevgi eksikliği hissetmenize, bu tür duygular taşımanıza işaret ediyor. Böyle bir ihmal ve sevgi eksikliği hissediyorsanız, bu eşinizin iş ile alakalı hırsları sonucu ve işini ön plana alıp yükselme hevesinden kaynaklı olabilir, geçici bir durumdur şeklinde yorumluyorum.

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muhabbet kuşları görüyordum.

Hayırlı günler, hayırlı çalışmalar efendim; Hocam ben kuş satan bir kuşçunun dükkanını görüyordum ve içeriye girip kuşlara bakmak istiyordum. İçeriye girmeden önce dışarıda gri renkli bülbül kuşları görüyordum bunlardan küçük bir tanesi bir kafeste ölüydü. İçeri girdiğimde kafeslerde yeşil renkli, mavi renkli, beyaz renkli çok güzel muhabbet kuşları görüyordum. Adama sesleniyordum ama adam lavaboda idi sesleniyordum. Bir kaç dakika sonra geliyordu yanıma ve hiç tanımadığım bu kişi ellerini omzuma atıyordu ben de aynı şekilde ona sarılıyordum. Adam bana kuşları anlatmaya çalışıyordu bu kuşlar şu tür muhabbet kuşları diye. İçimden kuş almak istiyordum ama acaba param yeterli olur mu? eve gittiğimde babamların hoşuna gider mi diye biraz düşündüm. Bu muhabbet kuşlarına dikkatlice baktığımda sanki bu kuşların kafa yapısı insan kafa yapısı gibi oluyordu yani insan yüzü tabi ki kuş kafası büyüklüğünde. Hatta içlerinden bir tanesini çok beğeniyordum kapalı siyah tülbentli güzel bir bayan kafası olmuştu. Kendi kendime düşünüyordum olamaz böyle bir şey nasıl olur ki kuş kafası insan kafa yapısını barındırır diye diğerlerine de bakıyordum. Diğer yüzlerde insan yüzü. Papağanların olduğu bölüme gidiyordum çok güzel yeşil yeşil papağanlar ama kuyrukları sanki yeşil bir ağaç gibi genişti. Bu şekilde uyanıyordum hocam. Yorumlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürler. Saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler, Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada kuşçu dükkanı görmek;
Hayatında karşılanmamış ihtiyaçları olduğuna işaret eder. Bu fiziksel bir gereksinim olduğu gibi sevmek, sevilmek, ilgi ya da şefkat görmek gibi duygusal bir ihtiyaçta olabilir..

"gri renkli bülbül kuşları "
belirsizliğe ,rüyayı görenin duygu ve anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine...

Rüyada Ölü Bülbül Görmek;
arkadaşından yada ailesinden maddi, manevi duygusal olarak ayrı kalır. bazende bir duygu ve aşkın ölmesine delalet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek;

Nasip, kısmet, kadın , Samimi olduğunuz ya da sohbetinden hoşlandığınız biri zaman zaman sizden uzaklaşıyor, zaman zaman da onu kendinize yakın hissediyorsunuz.
bazende inisiyatif karar verme konusunda ,ve yeni fikir eksikliği gösterir. Daha sıra dışı, yaratıcı olmanız gerektiğini işaret eder.
Gerçek yaşamınızda bağımlılık ,takıntı sorununuz varsa çözmeli, yeteri kadar gelişmemiş olduğunuzun yönünüz olduğuna inanıyorsanız bu eksikliği gidermek için çareler aramalısınız.

Rüyanızda gördüğünüz ölü muhabbet kuşları, Gerçek hayatınızda kendinizi hapsedilmiş, hareket yeteneği kısıtlanmış duygusu içinde, karamsar olduğunuzu işaret eder. İdealler veya özgürlük umutlarında hayal kırıklığını gösterir. Aklınızı, sürekli sorunlar üzerinde yorup, kaygı verici düşüncelere saplandığını ifade eder

Rüyada papağan görmek;
Size iletilen bir mesajın yolda olduğunu ya da yakında bir dedikodu duyacağınızı temsil eder ,elinizdeki kimi bilgileri başkalarıyla paylaşma konusunda bir kez daha düşünmeniz gerektiğini, sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamanızı tavsiye eder.
HER ŞEYİN HAYIRLISI selametle..

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim efendim ama rüyamda ölü muhabbet kuşu görmüyordum. Cıvıl cıvıl beyaz,mavi ve yeşil renkli muhabbet kuşları görüyordum. Saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Teşekkür ederim efendim ama rüyamda ölü muhabbet kuşu görmüyordum. Cıvıl cıvıl beyaz,mavi ve yeşil renkli muhabbet kuşları görüyordum. Saygılarımla...

"önce dışarıda gri renkli bülbül kuşları görüyordum bunlardan küçük bir tanesi bir kafeste ölüydü. "

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
:) Tamam çok teşekkür ederim efendim. Ölü bülbül kuşunun yorumunu zaten yapmışsınız. Benim gördüğüm muhabbet kuşları çok canlıydı yani ölü yoktu içlerinde. Hocam çok da önemli değil bülbül ve muhabbet kuşları ayrı diye yorum da değişik olur diye düşündüm. Bugüne kadar yaptığınız bütün yorumlar için sağ olun. Hakkınızı helal edin.

Üst Alt