• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada kurban kestıgımızı görmek

B

Bengü

Kayıtsız
Misafir
selamın aleykum
Ben ruyamda abımlerle beraberım.Kurban bakmaya gıtmıs abımler. Ben büyük baş yani dana olarak hayal edıyorum onlar kurbanı kestık getırdık dıyorlar ama bır masa duşunun kocaman, kurban oymuş masa et oluyordu ruyamda.
YASEMIN CAN
ANKARA
EV HANIMI
EVLI

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
Kurban meselesinde ne kadar bilginiz ve bu konudaki sizin ve agbinizin samimiyettini anca Rabbim bilir..

Hayirdir insallah...
Bir kimsenin rüyada Allah rızası için kurban kestiğini görmesi, bütün keder ve gamdan kurtulmağa, sevinç ve berekete, şiddetten halâsa ve hastalıktan şifaya delâlet eder.
Rüyada halka kurban eti dağıttığını görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya, izzet ve şerefe, ecir ve sevaba delâlet eder.
Kardesim.. maddi imkanlariniz varsa lutfen sadece Allah RIZASI icin kurban kesin...
imkani olupda kesmiyenlerin de hukmunu isterseniz arastirin
cunku Siz Kurbanin edilisini gormediniz sadece et gordunuz...
ve kurban eti deniliyor..
kurban eti ile normal et farklidir..
birisi Allaha yakinlik hissi ve istegi kurban,niyet,samimiyet dir..
digeri ise gosteristen gelen Gam, keder ,ve SIKINTILAR dir..
Hayirli gunler kardesim..

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kurbanı kesilirken görmek

Selamünaleyküm rüyamda çok büyük bir danamı desem tosunmu bilmem ama çok büyüktü kurban olarak başka birinin kestiğini gördüm Allah rızası icin yardımcı olup yorumlarsanız çok teşekür ederim Allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah...
Bir kimsenin rüyada Allah rızası için kurban kestiğini görmesi bütün keder ve gamdan kurtulmağa sevinç ve berekete şiddetten halâsa ve hastalıktan şifaya delâlet eder.
Rüyada halka kurban eti dağıttığını görmek üzüntü ve kederden kurtulmaya izzet ve şerefe ecir ve sevaba delâlet eder.
Kardesim.. maddi imkanlariniz varsa lutfen sadece Allah RIZASI icin kurban kesin...

Kurbanı kesilirken görmek ;
Hayatlarımızda hep bir noktada hakimiyet olma duygusu hakimdir.
Ya Hz ibrahim as olmak veya bıçak yahut da kurban olmak.
Bu üç hali düşünmek yaşamak ve hangisi olmak isteriz...acaba ?
Icimdeki Nefis hayvanımı kurban etmek Hz. ibrahim as. gibi teslim olup bıçaği da HAK yolunda Rabbim emr etti ise kullanmak gerek..
Siz de Aile huzurunuz icin nefsinizi kurban edin seklinde ruyaniz Yorumlanir...Allahu alem.. selametle.

Üst Alt