Selamünaleyküm! Hayırlı günler. Ben cuma gecesi gördüğüm rüyamda oturma odasındayım ve yanımda bir bayan oturuyor. Elinde kadeh içki içiyor. Bana da iç diyor. önce kabul etmiyorum sonra ben de içiyorum. Ama çok pişman olup ben kuran okuyacaktım neden içtim bir de şarap affolmaz hem bu ağızla nasıl okurum diyorum ve iki gözümden yavaşça yaşlar akıyor. Bu arada o bayanın yanından ayrıldım diğer koltukta ölmüş olan anneannemi gördüm. Bunlar olurken sessizdi. Ancak sözlerim üzerine tövbe edip okuyabileceğimi söyledi. O arada bir ses daha duydum.haşa allah ın sesini. Diyordu ki günah işleyip bolca tövbe eden gözümde kıymetlidir pişmeden yanmazsın gibi(özür dilerim bu kısmı tam hatırlymyrm) o kadar kötü hissediyordum ki ama o sesi duyunca rahatladım ve allah ı o kadar hissettim ki çok etkilendim. Tövbe ettiğimi hatılayamyrm ama başımı örttüm, kuran ı okumaya başladım türkçe yani anlamını okuyordum ama sayfa arapça ve ben arapça bilmiyorum. Uzun oldu biraz ama çok etkilendiğim için böyle yzdm. Anlamını merak ediyorm. Ilginiz için allah razı olsun!