• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kuranı kerim dinlemek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar yine ben :) bu gece çok güzel bir rüya gördüm ve sizin o güzel yorumlarınızı almak istedim beni lütfen bilgilendirin öncelikle rüyamda tesettürlü genç kızlarla beraber sohbet evi gibi bir yerde gördüm kendımı ben açık birisiyim, rüyamda bu yüzden biraz dışlandım o tesettürlü kızlar tarafından daha sonra başıma beyaz bi şal örttüm kuranı kerim okunuyordu bende dinledim bir yandan peygamber efendimiz s.a.v salavat çekiyordum çokca diğer bir yandan da Allahı zikrediyordum rüyam bu kadar gerçekten çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum tek dayanağım yüce Rabbım elimden geldiği kadar ibadetlerimi de yapmaya çalışıyorum acaba bu rüya bana bir işaret bi umut kapısı olabilir mi lütfen sizin yorumlarınızı bekliyorum Allahım sizden razı olsun inşallah duaa.. sena yaşım 21 bekarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Sena Kardesim Sen cok temiz kalpli Allaha cokca inanan ve Guvenen Saf temiz bir insansin Allahu Alem..
Demek ki Su an icinde oldugunuz Durum olgunlasma, pisme ve Guzel bir gelecege Gebe...
Rüyada Kuran’ı kerim dinlediğini görmek: hidayete ermeye ve Allah Tealaya tövbe edip O`na dönmeye delalet eder.
"başıma beyaz bi şal örttüm" Allah en iyisini bilir ama siz cok yakinda Ya Kapanirsiniz Yada Evlenirsiniz.. Basinizi baglarsiniz..

Sen, bana bir adım geldin de ben, yüz adım geldiğimden mi idi kaçışların...
sen de haklısın,bu kadar saf ,karşılıksız sevgiye alışık olmayanı çarpıyor,KUL olmayışımdan kaynaklıdır, neylersin
Eyy Rabbim...umut kapısındayim...

acilangul1

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlarınız beni çok sevindirdi gerçekten böyle bir insansam ne mutlu bana Rabbim sizden defalarca razı olsun

Üst Alt