Selamun Aleykum. Hayırlı kandiller inşAllah. Bu gün okuldan geldikten sonra ikindi ile yatsı namazı arasinsa uykuya daldım. Rüyamda kendimi ablamı abimi evimizin balkonunda görüyorum hava açık ve serindi sonra abimin arkadaşları eve geliyor ve abim onları sonra konuşuruz diyerek geri gönderiyor. Tekrardan bir anda üçümüzü caminin kuran kursunun kapısının önününde bir koltukta oturuyor görüyorum. Olaylar şöyle gelişiyor kuran kursunun bir üst katında kadınların namaz kıldığı bölüm var ve oranın camı kuran kursunun kapısının olduğu yere denk geliyor o camdan bir kadın cansız manken çıkarıyor bu mankenin üstünde çarşaf oluyor ve bu mankenin sadece gözleri gözüküyor ben yukarı kafamı kaldırıp kendisine baktığımda kadın bana kaşlarını çatıyor sonra mankenle birlikte içeri giriyor. Sonra kuran kursunun kapısından sarı saçlı mavi tişörtlü siyah pantolonlu bir adam çıkıyor hışımla nefes nefese bir şekilde kızını aradığını söylüyor bende kuran kursunun bir alt katında kızını gördüğümü söylüyorum fakat kızı gördüğümde bir ameliyat masasında yatıyor çığlık atıyor yaraları vardı feraceli bir kadinda onunla ilgileniyor ona bir şeyler yapıyordu. Sonrasında kuran kursunun kapısının üst duvarında bir yazı ortaya çıkıyordu yavas yavaş bu yazıyı ben göre biliyordum sonra ablamı dürttüm ve ablamda görebiliyordu ve ablam şaşırıyor orada ne yazdığını anlamaya çalışıyordu abimi dürttüğümde ise abim bir şey görmediğini söylüyordu yazı latin alfabesinin harflerindendi fakat türkçe değildi. Sonra kuran kursunun kapısına ayaklarımızı uzatıyor ve uyanıyorum.
InşAllah hayırlara vesile olur. ben 14 yaşındayım 8.sınıf ogrencisiyim ve ablam 20 yasinda abim ise 18 ve umarım her şey yolunda gider bu fani dünyada ÜMMETİ MUHAMMED S.A.V. İN BERAT KANDİLİ KUTLU MÜBAREK OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR.
InşAllah hayırlara vesile olur. ben 14 yaşındayım 8.sınıf ogrencisiyim ve ablam 20 yasinda abim ise 18 ve umarım her şey yolunda gider bu fani dünyada ÜMMETİ MUHAMMED S.A.V. İN BERAT KANDİLİ KUTLU MÜBAREK OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR.