• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kulak kesilmesi görmek

dolunaysahra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kulağın kesildiğini görmek, rüyada kulak kesilmesi görmek, kesik kulak görmek tabiri.
Selamun aleykum, ruyamda doktor gibi bu isi bilen biri kulaklarimi jiletle kesiyor. Bende aciyacak diye korkuorum ama hic aci duymuyorum. Sonra kesilmis kulaklarimin guya fazlasini almis elimle bakiyorum ne guzel olmus diyorum. Simdiden yorumunuz icin tesekkur ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kulak kesilmesi görmek ;
Rüyasında kulağı kesilen kişi habersiz kalır ve beklediği kişiden istediği haberi almaz..zaten pek de umursamazsınız!!
Eşinizin sıkıntılarına ve güvendiğiniz büyüklerinizin sözlerine kulak verin........
Sizi ilgilendirmeyen konulara kulak misafiri olmayın!!
"Kişinin kendisini ilgilendirmeyen hususları terketmesi kamil imanın şanındandır. ...

Rüyada jilet görmek;
düşünülen bir işin iyi şekilde sonuçlanacağına işarettir. ayrıca bir Uyarı ;keskin ,kırıcı ve kesici olmayın...
Rüyanız aile içinde yada kendi içinizde bir çatışma yada tartışma yaşandığını ancak sonunun tatlıya bağlanacağını simgelemektedir.

"Şu hayatta tek başına inzivada kalarak, sadece kendi sesinin yankısını duyarak, Hakikat’i keşfedemezsin. Kendini ancak bir başka insanın aynasında
tam olarak görebilirsin."
Şems.

Üst Alt