• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada korkmak tabiri

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm, bugün rüyamda çok korktum. rüyam kendi evimizde gerçekleşiyordu. evimizin terası sahilmiş ve o sahilde 3 4 tane kadın cesedi gördüm. bedenleri kumun altında gömülü, kafaları ise açıktaydı. kafalarının etrafına da taşlar dizilmişti ve kumun üzerinde de kanlar vardı. karanlıktı. ben terastan evimize girdim ve bir an içimi korku sardı, o cesetlerden biri canlanacakmış rüyamda. hemen kapıya doğru gittim ve nasıl kaçacağıma dair planlar yapmaya başlarken (korku içinde) kadın canlandı. sonra rüyam bitti ama çok korktum. nasıl yorumlanır acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Guzel kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...

Rabbim Sizi düşmanın fitne ve iftiranin şerrinden korusun ins.
külfet ne kadar çok olursa nimet ve mukafaat o oranda artar..

Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyada korkmak;icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi cook ofkeli oldugunuza.. mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir celiski, gecmisdeki korku ve endiselerin yansimasi ve
Allah cc. ve Dualardan uzak kaldiginiza kendinizi Dunya heveslerini cok kaptirmis iken aslinda ayni kavonozdaki adam gibi kendinizi haps ettiginiz seklinde yorumlanir..

Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.
Sukur Sabir Dua Allah cc. ile aramızdaki doğrudan iletişim kanalıdır...
O hattı açtığınızda sizden oraya şükran ve minnet duyguları giderken oradan da size yaşama sevinci huzur neşe doyum mutluluk gibi güçlü olumlu duygular akar..kardesim..
Nefretin kizginligin cozemedigi yapamadiklarini SEVGI..DUA iman anca cozebilir.. Selamet ile Hayra kalin

"Yaşadığın yeri cennetin yapamadıkça kaçtığın her yer cehennemindir"

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim sağolun :) şimdi annemin gördüğü bir rüyayı anlatmak ve yorumlamanızı istiyorum. annem rüyasında küçük, porsuk olduğunu düşündüğü, hasta ölecek gibi bir halde olan hayvanı sobanın içine atmış. sobanın içinde kor ateş varmış. sobanın içine hayvan ölecek mi diye bakarken hayvanın ölmediğini ve daha büyüdüğünü görmüş. ve hayvan kocaman olup sobadan çıkmış. siyahlı beyazlı, parlak canlı kürklü, kocaman hayvan odanın içinde dolaşmaya başlamış. çok korkmamış rüyada. bunu nasıl yorumlarsınız?

zzeynep

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
annemin rüyasının bir yorumu yok mu acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
annemin rüyasının bir yorumu yok mu acaba?

Selamun aleykum zeynep kardesim ayni ruyanin altina farkli ruya sordugunuzda gorulmez.. yani okundu diye gectigi icin fark etmemisim ins. bugun yorumlarim..
acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler..
hic bir canliyi kendiliğinden zarar vermiyorsa öldürülmez veriyorsa öldürülebilir ..
Onlari Biz yaratmadik ki Canini almaya da HAKKIMIZ olsun...
her canli kendi Aleminde yasamaya HAKKI vardir...

Hayirdir insallah..yaşamınızda size büyük zararlar açmak isteyen dost görünüşlü düşman kişiler olduğunu ifade eder.
ama Siz yinede Size bin kere de zulm edilse bir kere bile zulm ederek Zalimlerden olmayin..
cunku allah cc mazlumun yanindadir Zalimlerin yaninda degil...
insan ne yaparsa kendine yapar seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu alem..
insanin kendi elleri ile yaptiklari kotulukler bir gun gelir ayaklarina dolanir...
Hayirli Gunler...

Üst Alt