• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada korkarak sure okumak

gamzeli_2050

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada korkarak sure okumak.
Merhabalar, rüyamda kalabalık bir evdeyim beni sevmeyen iki kadın da orda, önce onlara gözükmemek için saklanıyorum sonra yanıma geliyorlar beni sıkıştırıyolar ve sürekli suratıma doğru birşey okuyolar. Ben bağırarak ayetel kürsi, rabbena ve nas surelerini okumaya başlıyorum, biri bitmeden diğerine geçiyorum en son ellerinden kurtulup kendimi merdivene atıyorum, giderken üzerime bir avuç kül üflüyolar, ben silkelenip dua okuyarak çıkıp kaçıyorum o evden. Çok etkilenerek uyandım ve korktum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar, rüyaniz hayr olsun.
Rüyada korkarak sure okumak;
çözümü karmaşık ,size korkutan, endişelendiren bir durumla yüzyüze geleceğinize yorumlanir..

rüyada saklanmak;
saklanan kişinin bir suçluluk duygusu taşıdığını gösterir.

Rüyada Ayetel kürsi okumanız;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ,fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize,korkularınızdan emin olacağınıza yorumlanir..
rüyasında Ayetel-Kürsîyi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini görmesi; dünyâ âfet ve felâketlerinden emin olup koruma altında olacağına, ömrünün uzunluğuna isteklerine kavuşacağına işaret eder.
Kirmânînin yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.

Câfer-i Sâdık ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;
Stress,Korku ,belirsizliği bilinçaltı yaşıyorsunuz...
Beynimiz büyük bir kapasitör gibi çalışır. Elektrik şarjı tutar. Bilinç ve bilinçaltındaki tüm anılarımızın, duygularımızın, düşüncelerimizin ve hislerimizin,
depolandığı noktalar ve elektrik yükü vardır.
Ne zaman bir şeye anlam yüklersek, önemli olduğunu düşünürsek onu beynimizde canlandiririz..

Rüyada Ayetel kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
.
Rüyada Nas süresini okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur.
Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek,
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine ,şeytanin kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun..HER ŞEYİN HAYIRLISI…
selametle..

gamzeli_2050

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, baya stresli bir dönem yaşıyorum ve rüyalarıma da etki ediyor. vakit ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim tekrar. Allah razı olsun.

Duanıngücü

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada korkudan bağırarak Ayet okumak

Rüyada korkarak sure-ayet okumak neye işarettir?
Merhaba, küçük bebeğim var. Evvelden de bu tip rüyalar görürdüm ama bebeğimden sonra sıklaştı.
Rüyamda Rüya gördüğümün bilincinde olarak rüyanın içinde rüya gördüğümü görüyorum bir güç tarafından ağır basılarak sanki nefesimi alacakmış gibi görüyorum. Yanımda yatan eşime bağırıyorum inleyip sesimi duyurmaya başlıyorum. Sonra zaman zaman değişiyor bu. Sabah ki şimdi gördüğüm; Bağırarak Fatiha okuyorum gitmeyince bağrımdaki baskı, eşime dokunmaya çalışarak tekrar okuyorum. Bu sefer bebeğime gitmeye çalışıyor. Yasin'in ilk 10 ayetini ezbere biliyorum başlıyorum bağırarak onu okumaya bu arada da kendimi uyandırmaya çalışıyorum. Ve uyanıyorum bu sefer korkudan ağlamaya başlıyorum.
Sizce neden oluyor bu? Bu tarz şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve Rabbime sonsuz güveniyorum. Bir şeyleri eksik mi yapıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum. Bu rüyalar bir işaret mi ne anlama geliyor ? Teşekkürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada korkudan bağırarak Ayet okumak

Rüyada korkarak sure-ayet okumak neye işarettir?
Merhaba, küçük bebeğim var. Evvelden de bu tip rüyalar görürdüm ama bebeğimden sonra sıklaştı.
Rüyamda Rüya gördüğümün bilincinde olarak rüyanın içinde rüya gördüğümü görüyorum bir güç tarafından ağır basılarak sanki nefesimi alacakmış gibi görüyorum. Yanımda yatan eşime bağırıyorum inleyip sesimi duyurmaya başlıyorum. Sonra zaman zaman değişiyor bu. Sabah ki şimdi gördüğüm; Bağırarak Fatiha okuyorum gitmeyince bağrımdaki baskı, eşime dokunmaya çalışarak tekrar okuyorum. Bu sefer bebeğime gitmeye çalışıyor. Yasin'in ilk 10 ayetini ezbere biliyorum başlıyorum bağırarak onu okumaya bu arada da kendimi uyandırmaya çalışıyorum. Ve uyanıyorum bu sefer korkudan ağlamaya başlıyorum.
Sizce neden oluyor bu? Bu tarz şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve Rabbime sonsuz güveniyorum. Bir şeyleri eksik mi yapıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum. Bu rüyalar bir işaret mi ne anlama geliyor ? Teşekkürler.
Merhaba. Selamunaleyküm. Rüyada korkarak ayet okumak endişelendiren korkutan bir durumla yüzyüze kalmaya işarettir.
Rüyanız Rahmani bir mesaj rüyasıda olabilir.
Bu durumda manasını bilmekten acizim..

Üst Alt