• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada köprü görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada köprü görmek; Yiğitlik, saltanat, hayır ve murada; dünya hayatına, cinsi münasebete, evin hanımına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya; iş bitiren, iyiliksever kimseye, doğru yola; Köprü ilme, hidayete, insanı dünya bataklığından kurtaran salih amellere; eza ve cefası sırtlanan kimseye, bu bağlamda ana ve babaya, eş ve dosta; sözünde durmaya, zenginliğe veya uzun ömre, Köprüden geçmek muradına ermeye, hayırlı sonuçların meydana gelmesine delalet eder.

Her köprünün tabiri durumuna göredir.

Rüyada köprü görmek, şüpheye ve dünyaya işarettir.

Bazen köprü, zevceye, bazen de üzüntü, keder ve sıkıntıları gidermeye işarettir.

Rüyada köprüye binmek, hayvana binmeye işarettir.

Eğer köprüler kiremitten yapılmış ise, zulüm sebebiyle şehir halkının durumlarının bozulmasına işarettir.

Köprü, zenginliğe, uzun ömre yahut hastalığa ya da ahdini yerine getirilmeye işarettir.

Köprü, insanların kendisiyle iş ve ihtiyaçlarına eriştikleri lüzumlu bir zattır.

Köprüyü geçtikten sonra karşı tarafta varılacak yer, hoşlanılmayacak bir yerse, bu rüyada hayır yoktur.

Rüyada padişahların eserlerinden oian bir köprüden geçtiğini gören kimse büyük bir mala erişir ve evlenir.

Meçhul köprü dünyaya işarettir.

Özellikle şehirle, şehrin sahrası arasında olursa.

Bazen köprü, gemiye, bazen de sırat köprüsüne işarettir.

Eğer rüyayı gören yolcu ise, o kimsenin yolculuğunun nihayet bulmasına işarettir.

Köprüyü geçtiğinde bolluk, otluk ve sulak bir yere giriyorsa, o kimse, menfaat ve mala erişir.

Köprüyü geçtikten sonra mescit bulunan bir yere geçerse, o kimse yolculuğunda muradına erişmeye, hacca gitmeye, han ve dergah gibi hayırlıyerleri ihya etmeye muvaffak olur.

Rüyada kendisinin köprü olduğunu gören kimse, saltanata ve kuvvete erişir.

Ağaç köprüden geçtiğini gören kimse, münafık bir kavme karışır.

Rüyada köprü
, doğru yoldur.

Bazen köprü, ilim, hidayet, namaz, oruç ve dünyanın sıkıntı ve meşakkati ve ahiretin korku ve azabından kendisini kurtaracak her şeye işarettir.

Bazen aza ve cefayı yüklenen kula, yahut ihtiyaçları karşılayan kapıcı gibi kimseye işarettir.

Bazen de köprü, mal, zevce, ana ve babaya işarettir.

Cadde üzerindeki köprü aşağısına göre saltanat sahibi bir kimseye işarettir.[/SIZE]

çiçek55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada köprü görmek

SELAMÜN ALEYKÜM ben bu hesabın sahibi annenin kızıyım daha öncede yazımı ben yapıyordum o şimdi şehir dışına gidiyor. bende bir rüyamın tabirini rica edeceğim sizden bu hesap üzerindende. İNŞALLAH hayırdır. babamı köprünün üzerinde görüyorum bana köprünün üzerinden at atıyor.ama pek mutlu değil bende taş bir bayırın tepesindeyim.yolun kenarından pek temiz olmayan bir su akıyor. dibi çamur karşıda atların bir çimenlikte aynı yöne koştuklarını görüyorum. atımız çok sağlıklı değilmiş çamura saplandı sanıp bir asa ile yardım etmeye çalışıyorum sonra atın sularla birlikte karşıdaki atlara gittiğini düşünüyorum. hatrımda kaldığı gibi anlatmaya çalıştım İNŞALLAH çok hayırdır teşekkürler.

çiçek55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
tmm ablacım daha 25 yaşındayım yaklaşık 8 aydır eşimle ayrıyız yuvamın toplanmasını evladımın olmasını filan isiyorum birde sağlam bir iman tabiiki sizi annem çok seviyor bu arada :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler kardesim aslinda ruyanizi ilk okudugumda iki karar iki dere iki alem iki dünya iki sevdigin arasinda kaldiginizi..
Ne Yerdeyim Ne Gökte ..Aralarda kaldım Medet !!Medet Ya ilahi...diyen cigliginizi duymustum..
Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyleHakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme RAZI eyle...

"yaklaşık 8 aydır eşimle ayrıyız yuvamın toplanmasını evladımın olmasını " istiyorsaniz o Köprüden gececeksiniz..
ne tevvafuk dur annenizde ruyasinda at gormustu ve ben bunu yazmistim
"iki iki at iki murad iki dilek ve iki Dua.. Bir Dua kabul edilmis digeri yer ile Gok arasinda Allah a ulasmasi icin bekliyor sanki...
acaba Dua da mi yoksa Dua eden veya edilende mi bir eksiklik var veya zamani vakti gelmemis..
Her dua bir projedir. Kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir..."

acaba Dua da mi yoksa Dua eden veya edilende mi bir eksiklik var ?
8 aydır eşinizle ayrısıniz tabiki Dua da edeceksiniz ama esinizin Sizden istedigi veya hata ve eksiklerinizi de iki taraftan bakip kendinizi duzeltmeye
aradaki KIRGINLIGI da gidermeye eksikleri tamamlamaya calismaniz gerekli seklindede ruyaniz yorumlanir..
"o sudan geçip çimenlerin üzerindeki diğer atların yanına gidiyordu "
Köprüyü geçtikten sonra ins.muradıniza erirsiniz..ya bu imtihan Köprüsünu gececeksiniz yada oldugunuz durumda daha uzun sure darda kalacaksiniz..

"babamı köprünün üzerinde görüyorum "
kararsiz celiskili içinde bulunduğunuz durumu ölçüyor biçiyor..Evladini cok seviyor evladinin sadece mutlu ve huzurlu olmasini istiyor..
ve karari Size atmis lutfen vicdaniniz ile dogru olani yapiniz.. Allah haksizligi sevmez...

"çamura saplandı "Bir kimsenin rüyada çamur görmesi; hastalık acı haber ve üzüntü ile yorumlanır.
çamura saplanmak fakirlige yoksulluga isaret eder..
ne ileri ne geri.. Sizin isiniz sanki Tıkandı baba misali TIKANMIS ...
Hayatta herşeyin bir sebebi ve vakti vardir..
Hakkinizda Hayirlisi
Ben de annenizi cok seviyorum bu arada..
gecenlerde burada Sizin yasinizda esi ile cok sorunlar yasiyan bir arkadasim annesi ile ziyarettime geldiler..
hem oturalim hem de anne Kizi icin endiselendigini anlatiyordu..
Annesi damadina iyi bir insan diyordu sadece annesinin kuzusu anne sozunden cikmiyor diye dert yaniyordu..
eşini boşsan diyordu..
ben de yari ciddi yari espirili dedim ki yasemin kardesim Siz eşinizi degil anne ve kayinvalidenizi;
bir seneligine boşayin ortalik belli bir duzen tertip ve usule muhabbete girene kadar..

çiçek55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim ben köprüde değildim babam vardı galiba o bana atı attı , atta o sudan geçip çimenlerin üzerindeki diğer atların yanına gidiyordu bunu nasıl yorabiliriz müsaitseniz :)

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada köprü görmek rüyada köprüden geçmek rüyada asma köprü görmek rüyada uzun köprü görmek tabiri

Selamun aleyküm hocam hayırlı sabahlar olsun,
Dün akşam rüyamda böyle bilmediğim güzel bir yerdeyim ve kocamannnn masmavi baraj mı, deniz mi desem böyle her yer masmavi su. Sonra bakıyorum yanımda iki mavi üst giymiş küçük kız çocukları ve yabancı bir kaç kişi vardı. Neyse o denizin üstünde ip ince uzun bir köprü, halattan yapılmış ve yan yana iki kişinin yürümesi mümkün olmayan bir köprü uzun ve inceydi. Hocam böyle tek tek herkes yürüyor önce böyle köprünün yürürken aralıkları sığdı düşmen mümkün değil karşıya yaklaştıkça o sığlık gidiyor eğer yanlış adım atarsa düşecektim tam karşıya yaklaştım az kalsın düşecektim ki düşmedim. O karşıdakiler halatı hızlıca çektiler ve karşıya geçtim.Karşıya geçtim baktım o iki küçük kız çocuğu suya girmişler ve boğulacaklar hocam hemen ikisini yanımdaki bayanla alıp kurtardım.Böyle değişik ve denizi köprüsü olan harika bir rüyaydı.Hocam sebebini bilmiyorum ama uyandığımda sırat köprüsü hissini aldım.Hocam bir de o bahsettim evlilik yolunda adım atacağım, adamı tanıdığımdan beri çok güzel rüyalar görüyorum hayır olsun inşallah.SELAMETLE kalın baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam hayırlı sabahlar "adamı tanıdığımdan beri çok güzel rüyalar görüyorum "
kardeşim onu elinizden geldiğince Onu yakından tanimaya calişin!!

hayır olsun inşallah..
Rüyada köprü görmek ;Her köprünün tabiri durumuna göredir.
Bazen şüpheye ve dünyaya işarettir.
Bazen köprü zevceye bazen de üzüntü keder ve sıkıntıları gidermeye işarettir.
bazen de Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı demek zorunlulugu.. bazende İki Dünya,iki meslek, iki secim , iki karar Arasında kalmayada isarettir..
bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize işarettir.
içindeki kırgın kız çocuğunuda kurtaracağınıza da yorumlanir..

"eğer yanlış adım atarsa düşecektim "amannn Dikkkat!!!yanlış bir adım atmayin!! reel hayatta yaşamınızın bir bölümünü kontrolünün sizde olmadığını gösterir.
Mesela Geçmişinizi çok konuşmayın!!! Sinirlenir, gerilir bu insana farkli bir imaj verebilirsiniz!!!

Köprüden geçtiğini görmek; uyanık hayatınızda bazı sorunlar içinde olduğunuzu ancak bu sorun ve engelleri aşmak için çabaladığını ve aşacağınızı simgeler...
Sevginizi olumlu yönde arttırmak için enerjinizi gözden geçirin..
selametle...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada köprü görmek

Selamun aleyküm canım hocam,

İyisinizdir inşALLAH dün akşam rüyamda dershaneden arkadaşım olan ve halen görüştüğüm ismininde benimle aynı olan arkadaşımı gördüm, ikimiz onun kullandığı arabayla istanbula gidiyoruz, giderken karşımıza kocaman köprü çıktı bende bu arabayla nasıl gidicez çok korkuyordum ve o arkadaşım normalde araba kullanmasını bilmeyen bi arkdaşım araba kullanıyor ve o çok tehlikeli gözüken köprüden geçirdi bizi. Sonra bir devlet dairesimi desem ev mi desem öyle kocaman bir bina ve yine her zaman rüyalarımda gördüğüm beyaz bina, orda evraklar falan görüyordum ve sonra uyandım galiba tam hatırlayamıyorum, net hatırladığım o kocaman köprü ve güzel büyük bina. ne olabilir hocam SELAMETLE kalın sizi çok seviyorum. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam hayırlı sabahlar rüyaniz hayır olsun inşallah..
Rüyada köprü görmek ;
bazen de Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı demek zorunlulugu.. bazende İki Dünya,iki meslek, iki secim , iki karar Arasında kalmayada isarettir..
bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize, bir yerden bir yere intikal etmek, yer değiştirmek bir geçişe işarettir.

Rüyada güzel büyük bina;
Dünyadaki nasibin,Allah'ın verdiği genişliği kısmet güzelliğe yorumlanir..

Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun! İyi hayat, uzunca süren bir yolculuktur. Sabır ,sevgi ister Selametle..

duaa..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada köprü görmek

selamün aleyküm gönül dostum;rüyamda bir salona giriyorum içerisi kalabalık değil,insanlar sırayla oturmuş birşey dinliyorlar ortalık loş en arka sırada cübbeli bir hocayı görüyorum ama yüzünü seçemiyorum yanına dizi dizime değecek şekilde oturuyorum hiç konuşmadan elime tesbih veriyor hemen günlük çektiğim zikirlere başlıyorum anne babamı görüyorum yüksek sesle ellerindeki dua kitabından bişey soruyorlarsaskn.. ama seslerini alçaltarak konuşmalarını istiyorum qqww..ksonra annemde yanıma oturuyor.pencereden boğaz köprüsünü görüyorum benim memleketim kanyonlar üzerine kurulu boğaz köprüsünüde o kanyonların üzerinde görüyorum burası istanbul mu?memleketim mi?ilginç::. diye soruyorum ve dışarısı çok güzel aydınlıktı,rüyamın hayır olması duasıduaa.. ile Allah'a emanet olun canım arkadaşımacilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül dostum;rüyaniz Hayr olsun
Rüyada köprü görmek ;
Yiğitlik, saltanat, hayır ve murada; dünya hayatına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya; iş bitiren, iyiliksever kimseye, doğru yola;
Köprü ilme, hidayete, insanı dünya bataklığından kurtaran salih amellere; eza ve cefası sırtlanan kimseye, bu bağlamda ana ve babaya, eş ve dosta;
sözünde durmaya, zenginliğe veya uzun ömre, Köprüden geçmek muradına ermeye, hayırlı sonuçların meydana gelmesine delalet eder.

bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize, bir yerden bir yere intikal etmek, yer değiştirmek bir geçişe işarettir.
Allah'a emanet olun

duaa..

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar. Rüya yorumlarınız çok güzel teşekkürler. :) bir kaç kez rüya paylaştım. Bazen rüyalardan çok etkileniyortm ve aslında çok seviyorum.
Rüyamda sürekli başka şehirlerdeyim bir mağaraya girip duş alıyorum. Tekrar tekrar bildiğim ve bilmediğim şehirlerde dolaşıyorum. Sonra bir irmak yada göl neyse liseli bir grupla kıyısında geziyorum. Birseyler geçmişte kalmış oraya ait değilim. Yanında olduğum kişi duygusal açıdan etkilendiğim kişi. Onun hataları ve benim hatalarım derken birbirimizden etkilenmemize rağmen konuşamadik bile. Üstelik yanlış anlaşıldım. Açıkçası bunun üzüntüsunu yaşadım ve hep dua ettim. onun ve grup arkadaşlarımın yanındayım. Öncesinde bir köprü var o irmak üstünde yarısı çökmüş. Sonra tam hali ile gördüm. O grupla dolaşırken de o köprüyü görüyorum. O sırada köprüye karşı otururken hala hissettiğim bir üzüntü ile ağlıyorum. Onun grubundan bir kız. Çok huzur verici bir sesle sırtımı sıvazladı. Üzülme dedi. Uyandım o kişinin memleketinı biliyordum araştırdım. O şehirden bir köydeki köprü ve daha önce yıkılmis sonra tekrar yapılmış. Gördüğüm resim rüyama çok benzerlik gösteriyordu. Hala üzülüyorum o kişi için. Ama her üzüldüğümde bir hayır vardır demiştim. Hâlâ da öyle. Çok uzun ve karmaşık ama benim için önemli yardimci olursunuz tekrar inş :) hayırlı geceler. O kişi bana göre çok rahat ikimizde çalışıyoruz. Ben kızlı erkekli ortamları sevmezken, o saatlerce bir kız arkadaşının yanında evinde kalabiliyor. Bu yüzden kızmıştım. İtiraz etmedi. Kötüyüm dedi. Susturdu. İlk ve Son konuşmam oydu. Neden bu kadar üzüldüm anlamıyorum. Ama çok üzülüyorum hâlâ.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar. Rüyaniz Hayr olsun..
insan,dünü, bugünü, hataları ve sevaplarıyla yüzleşir ve kişilerin gerçeklerini değil, kendi gerçeğiniz ile yüzleştiğinizde
kendinizi arayıp durursunuz bulduğunuzda da ancak o zaman gerçekler ile huzur bulabilirsiniz..

Rüyada köprü görmek ;
-Bazen şüpheye ve dünyaya işarettir.
-Bazen köprü zevceye bazen de üzüntü keder ve sıkıntıları gidermeye işarettir.
-bazen de Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı demek zorunlulugu..
-bazende İki Dünya,iki meslek, iki secim , iki karar Arasında kalmayada isarettir..
-bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize işarettir.
-Geçmişle gelecek arasında kalmak,
-bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize, bir yerden bir yere intikal etmek, yer değiştirmek bir geçişe işarettir.

bugünümüzü çalan iki hırsız var; geçmişteki hatalarımız ve gelecekle ilgili korkularımız. halbuki yaşantımız geçmişten veya gelecekten değil sürekli devam eden şimdilerden oluşur. ama biz ısrarla dünde veya yarında yaşamaya çalışırız.

"eski sevgili sizinle konuşmaya devam eder;yeni biri karşısına çıkmamıştır
eski sevgili size döner; aradığı kişiyi bulamamıştır ..misali...kendinize gelin kendinize...
Siz,kendisini değiştirmedikçe ALLAH cc. Sizin durumunu değiştirmez..

"Verdiğiniz her sözü yerine getirin; Çünkü verilen söz, sorumluluğu gerektirir,verdiğiniz her sözden, hesap gününde mutlaka sorguya çekileceksiniz."

17/İSRÂ-34
Allah'a emanet olun

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Kendimde olmadığım açık. Kendime gelmek için de çok uğraşıyor her yolu deniyorum. Hiç birşey yapamaz isem dua edip bekliyorum. Ama özür dileyerek söylüyorum ben yorumdan ilk kez bir şey anlamadım. Benim etkilenmemin sebebi o köprünün gerçekten var olduğunu görmem. Şimdi yaşadığım şu anda ne kaçırıyortm bilmeK isterdim. Belki yardimci olabilirsiniz diye yazdım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kendine gel kendine Muhacir kızı diye kendime de çok söylerim..
bazen,geçmişe takılıp içinde bulunduğum anın kıymet ve değerlendirmeyi bilmediğimde Rüyada köprü görür dururum..

aslında sizde haklısınız Siz sadece Rüyada köprü görmek yorumunu sordunuz ama ben Rüyalari ilk okuduğumda
Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmadan duramiyorum..Rüyadan çok rüyayı gören kişinin,psikolojik ve Ruh hali ile rüyasını yorumluyorum..
YAZANA DEĞİL YAZDIRANA BAK MİSALİ..
kusura bakmayin..
"Benim etkilenmemin sebebi o köprünün gerçekten var olduğunu görmem. "
o köprü ile ilgili bir duygu, bir hatira bir Bilinçaltı rüyasi olabilir...

"Şimdi yaşadığım şu anda ne kaçırıyortm "
buna bana değil kendinize sorun..

Rüyada köprü görmek;
Yiğitlik, saltanat, hayır ve murada; dünya hayatına, cinsi münasebete, evin hanımına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya; iş bitiren, iyiliksever kimseye,
doğru yola; Köprü ilme, hidayete, insanı dünya bataklığından kurtaran salih amellere; eza ve cefası sırtlanan kimseye, bu bağlamda ana ve babaya,
eş ve dosta; sözünde durmaya, zenginliğe veya uzun ömre, Köprüden geçmek muradına ermeye, hayırlı sonuçların meydana gelmesine delalet eder.

"Verdiğiniz her sözü yerine getirin; Çünkü verilen söz, sorumluluğu gerektirir,verdiğiniz her sözden, hesap gününde mutlaka sorguya çekileceksiniz."
17/İSRÂ-34
Allah'a emanet olun

meryem60

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim.

Sombahar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Köprüden suya düşmek

Rüyada köprüden suya düşmek, rüyada köprü görmek tabiri.
Merhaba, rüyamda bir köprünün üzerinde yürüyorum bayağı kalabalık bir köprü. Yürürken köprü yıkılıyor ve herkes suya düşüyor bende düşüyorum ve çok korkuyorum. Sonra suya düşen herkes ölüyor sadece ben ölmüyorum ve kıyıya kadar yüzüp kurtuluyorum bunun anlamı nedir lütfen yorumlar mısınız. Yaşım 19 ismim kübra, Adana.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayır olsun inşallah..
Rüyada köprü görmek ;

Rüyada Köprüden suya düşmek;
Gördüğünüz rüya bazı konular hakkında endişe ve kaygılarınızı göstermekte,
Köprü hayatta aşmanız gereken engelleri simgelemektedir......
köprüden düşmeniz ise doğru insanlarla yola devam etmezseniz buna benzer kazalar, sıkıntılar hayatınızda düşüşler
yaşayacağınızı işaret etmektedir..selametle..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm. Gonul sizim Allah razi olsun sizden ben uzun zamandir ruyalarimi tabirleyecek birini ariyordum tesaduf buldum burayi, sizin davranislarinizdan etkilendim uye oldum. Ruyamda köprünün yanında ormanlık alandayım, büyük masa kurulmuş bir sürü yemek var insanlar yemek yemeye geliyor. Ben denize bakıyorum diyorum ki Allahım deniz çok güzel ama ıslak. 2. Rüyamda ise üzerimde gelinlik, yine aynı yer fatih sultan mehmet köprüsü kalabalık insanların içinden erkek arkadaşımin elinden tutup kimsenin olmadığı yer köprünün direklerini gösteriyorum. 3. Rüyamda bir evdeyim çatı katında, erkek arkadaşım yanımda çok moralim bozuk bir oda var kapı açılıyor, erkek arkadaşıma yeşil kaftan verdiler bana beyaz bluz. Allah razı olsun.Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada köprü görmek;
-Rüyada köprü görmek, şüpheye ve dünyaya işarettir.
-Bazen köprü, zevceye, bazen de üzüntü, keder ve sıkıntıları gidermeye işarettir.
-Bazen köprü, yolculuğa , bazen de sırat köprüsüne ve ayriliğa işarettir.
-bazen de Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı demek zorunlulugu.. bazende İki Dünya,iki meslek, iki secim , iki karar Arasında kalmayada isarettir..
-bazen de Rüyada köprü görmek; hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize, bir yerden bir yere intikal etmek, yer değiştirmek bir geçişe işarettir.

Rüyada deniz görmek;
Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.
Cafer-i Sâdık (r.a.) demişlerdir ki: Rüyada deniz görmek altı şekilde tâbir olunur:

a) Melik ve sultan
b) İnsanların büyüğü ve reisi
c) Âlim
d) İlim
e) Mal,kismet
f) İş ve gayret...

ilim bir derya, bir deniz gibidir..kendinizi, maddi ve manevi anlamda zenginleştirmeyi, kendinize gelen coşku ve güveni geliştirmeye,bakin.
Allahu Zülcelâl bizlere hayır kapılarını sonuna kadar açmıştır. Bu kapılar kapanmadan, bu fırsattan istifade etmek lazım. Hayat, bizim için büyük bir hayır kapısıdır. Kıymetini bilmemiz gerekir. bu nimetlerden istifade ederken Hak,adalet, Vicdan, dogruluktan ayrilmayip Kul HAKKI-na son derece dikkat etmeliyiz..

Gördüğün rüyanın, yaşamının manevi yönüyle ilgili mesaj verdiğini anlamışsındır.manevi yönünü güçlendirmek gerektiğini, böylece korku ve belalardan uzak duracağını temsil etmekte..

Rüyada Yeşil Kaftan Görmek;
Rüyayı gören kişinin, Allah yolunda ilerleyen, ibadetinden ve dininden taviz vermeyen, kalbini kötülükten ve dilini gıybetten ve dedikodudan uzak tutan bir kişi olduğuna, insanları hak yoluna çağırdığına ve hal ve hareketleri ile etrafındaki insanlara örnek olduğuna tabir edilir.

Beyaz bluz,her zaman huzur mutluluk ve aydınlığa işaret olup, beyaz bluz giymeniz önünün aydınlık olacağına, güçlü manevi değerlere sahip olduğuna işaret etmektedir.selametle..

acilangul1

Üst Alt