• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Köpek Isırması görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar herkese. Rüyada Köpek Isırması görmek nasıl yorumlanır? Öncelikle rüyamı şöyle anlatayım. Çok karışık bir rüyaydı sadece 2 bölümünü anlatayım. Birinde 18-19 yaşlarında bir genç çok saldırgan bir köpeği ile yanıma yaklaşıyor. Gencin sinirli bakışları var. Köpeğini üzerime saldı. Köpek birden dişleri ile boğazımdan, kan damarımın üstünden ısırdı. Etim kopmuyor ama çok acı çekiyordum ayrıca nefes alamıyordum. Beni bırakması için yalvarıyordum resmen. Konuşamıyordum, nefes alamıyordum, çok acı çekiyordum. Sonra bişey oldu sahibi köpeğinide alarak uzaklaşarak kaçtı. Boğazımda ne kan vardı, ne iz.

Diğer hatırladığım şey ise evde elektrik kesintisi.

Yönetici kardeş, şu son 1 haftadır çok karışık rüyalar görüyorum. Bunun sebebi nedir acaba? Ve 2 rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah..
Kovalanma.kacma saklanma ,rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kacma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak Köpeğin isirmasi ,vs gibi ruyalar çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
bu benlik karisik ve farkli dusunceler, celiski ve ZIDLIKLAR olunca Nefis ,ruh ve duygularda birbirine karisinca bu tip ruyalarin gorulmesi cook dogaldir..

Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Bu gunlerde Temkin ve Tedbir YA HU...
kiskanclik insanin fitrattinda oldugunu da unutmayin..

Bakin Size bir Nasihat vereyim.. siz de bundan kendinize bir Hisse cikarin ins..
sizi tanıyanlara ve sizin seviyenizde olanlara bir şey anlatmaya çalışmayın. Ne kadar mantıklı ve makul konuşursanız konuşun
kimse sizin söyledikleriniz üzerinde düşünmez.
"Ne olacak canım bu da benim gibi biri, bu adam bizden daha bilgili olsaydı kahveye gelmez, bizimle oturmazdı" diye düşünürler.
Sırf oraya gittiğiniz için sizin daha doğru düşünebileceğinizi... kabul etmezler.
Tanıdıklarınızı ikna etmeye çabalamayın. İmamı Azam Ebu Hanifeye annesi bir gün bir şey soruyor.
İmam cevabını veriyor fakat kadın inanmıyor.
Kalk beni alimlerin yanına götür diyor. İmam annesini alıp alimlerin bulunduğu mekana götürüyor.
"Anne soracağını sor" diyor. Oradakiler kadının Ebu Hanifenin annesi olduğunu öğrenince şaşıp kalıyorlar.
"Senin oğlun varken biz konuşamayız" diyorlar Hayirli aksamlar..

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler yorum için. :) Köpek ısırıyor, acı veriyor,nefes alamıyor ve konuşamıyorum ama köpek kaçınca ve sahibi kaçınca ne acı kalıyor,ne iz. Sanki hiçbirşey olmamış gibi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada köpek görmek sezgi dostluk cömertlik koruma ve sadakat simgesidir...
"Köpek ısırıyor acı veriyor nefes alamıyor ve konuşamıyorum ama köpek kaçınca ve sahibi kaçınca ne acı kalıyorne iz."

Bugünkü halimi düşündükçe diyorum ki, "Allah bana ,Dostlarimin eli ile şefkat tokadı attı!"
Dış dünya bizim anlayışımıza göre değer alır. Nasıl ki kırık aynada her şey parçalı görünürse ALLAH'ın hâkimiyetini anlamayan insan, güneşle toprağın, bulutla otun irtibatını kursa da yaratıkla Yaratan'ı irtibatlayamayabilir...

"Köpek ısırıyor acı veriyor,nefes alamıyor ve konuşamıyorum " bunda da Allah-in bir hikmetti ve sebebi vardir..
basimiza sebepsiz, gereksiz gibi gelen belalar inanin bizim kendi ellerimiz ile yaptiklarimizdir..

Ayni zamanda kendi içinizde iç dünyanızda bazı iç çatışmalar olduğunu gösterir...
Siz yine de maddi dis gorunusunuzu degil manevi ic yonunuzu guclendirmeye bakin!!
İnsan içi ile dışı arasında madde ile mânâ arasında ruhu ile bedeni arasında denge kurabildiği nispette huzura erebilir.

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada köpek ısırması

Selamün Aleyküm ablacım, Nasılsın?

Yine bizim dertlerimizi dinleyip duruyorsun hiç bıkmadan :)

Rüyamda bir köpeğin sağ kolumu ısırdığını gördüm. Ama saldırganlıktan değil oyun oynadığı için ısırıyormuş. Ben biraz tedirgin gibiydim bu durumdan. Fakat canımı yakmıyordu.

Tabir kitaplarında rüyamın yorumunu bulamadım. Hayır olsun inşallah. Yorumlarsan çok sevinirim.

Hayırlı geceler....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hamd olsun iyiyim..
Rüyalar, gündüz yaşadıklarımızın gece iz düşümleridir.
Rüyalarda birebir geleceği görmek çok nadir rastlanan bir olaydır. Bu nedenle rüyalarınız, günlük hayatınızın ve beklentilerinizin bir arada harmanlanarak
ve özündeki saflığı korunarak şekil değiştirmiş halidir.
Rüyalarımız,icinde bulundugumuz duyguların, olayların ve zamanın gölgesidir.
Bazı insanlar kendi gelecekleriyle ilgi önemli işaretler içeren rüyalar görebilirler. Ama önemli olan yorumlayabilmektir.
Ve çoğu zaman rüyadaki görüntüler, simgeler yaşanan olaylardan sonra yorumlanır, ve rüyanın gerçek mahiyeti ortaya çıkar.

Gelecekten haber veren rüyaların ortak özelliklerinden biri çok akılda kalıcı, aradan uzun zaman geçse bile unutulmayan rüyalar olmalarıdır.

Hayirdir insallah
Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek;Dost veya yakin bir arkadaşınızın neden olacağı bir sıkıntı yaşayacağınıza işaret eder.
aynı zamanda ruh dünyanızda bir iç çatışma gösterebilir..
rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.

"sağ kolumu ısırdığını gördüm "

“Veren el alan elden hayırlıdır” diye buyurmuş Efendimiz. Daha üstün değil ama daha hayırlı…
veren insan, alan insandan hayırlıdır..sevgiyi, sabri, hosgoruyu, insanligi affetmeyi, vermeyi..
bazen sevdiklerimiz hic bir ard niyet olmadan farkinda olmadan bizi kirabilirler.. ama niyetlerinde samimiyetlerinden emin isek incinmemeliyiz.. seklindede yorumlanir..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt