• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada konuşmak

venüsev

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben sevgilim den ayrıldım 1 ay dan fazla bır zaman oluyor neyse sürekli rüyam da onu görüyorum dün gece yine rüyamda onu gördüm ben bır yerde bekliyordum yanıma geldi konuştuk falan ne konuştuk hiç bilmiyorum ama sonra uyandım bu ne demek oluyor acaba Allah rızası ıçın yardımcı olursaniz çok seviniyim en kısa zaman da cevabınızı bekliyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyanız klasik bir ayrilma sonrasi gorulen bilincalti psikolojik bir yargilama ruyasi sanki...
eski sevgiliyi görme rüyası; içinde bulunduğunuz iç hesaplaşma vicdan muhasebesi veya pişmanlık .KIRGINLIK içinizden geçenleri ona söyleyemediklerinizden yansiyan duygularını simgelemekte..
belkide hala bir ihtimal yeniden bir araya gelme arzunuzu ifade etmektedir. Kendinize söz de verseniz yeminde etseniz.Ona cok da KIRGIN da olsaniz kalbinizin bir parçası hala onun için atıyor olabilir ve insanlar kalplerine tam hükmedeyebilirler.

Geçmişin hata ve yanlışlıklarını kirginliklarini maziye gömüp gözlerinizi geleceğe çevirmelisiniz.. yoksa omur boyu hep iki kopru arasinda ASILI ve TAKILI gibi yasarsiniz..
bir iliskiye Nokta koymadan sakin yeni bir duygu iliskisine girmeyin seklinde yorumlanir...
Hayirli geceler..

Üst Alt