• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada komsuya yemek vermek

anstz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar hayırlı akşamlar öncelikle..rüyamda kayinvalidemin evindeyim.küçüklüğümden kalma bir komsumuzda bizimle.bu arada hiç tanismiyorlar gerçek hayatta biz bile gorusmeyeli yıllar oldu o komsumuzla.rüyamda bana baya bi yardım ediyor düğün hazırlıkları içerisindeyiz ruyamdada öyle temizlik su bu yardım ettikten sonra kapıda tam gidecekken abla yemek pisti bak bütün gün bize yardim ettin yemeğin yoktur kaba koyup vereyim diyorum gerek yok desede sonra iyi olur diyor ve ben ona bir kapta yemek veriyorum.kapıyı kapatıyorum.kayinvalidem ters ters bakıyor böyle yemek uzattigimi görmüş.bende anne ben söyledim yemek vereyim diye bütün gün yardım etti bize kocası gelecek evde yemeği yoktur diye aciklama yapıyorum buna.rüyam bu kadar...birde yemekten kendim yemiyorum bunuda belirteyim.gecenlerdede sutlac yapıp dağıtmış herkes yemiş gene ben yiyememistim.gebelik durumum var rüyamin bu husustada bir anlamı olabilirmi acaba. Şimdiden teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar hayırlı akşamlar Hayirdir insallah..
ruyada komsuya yemek vermek ;Yaptığınız her iyiliğin karşılığı size eksiksiz ödenecektir,
hayır (ve hasenât)dan ne sarf ederseniz, artık kendiniz ve Sizden gelecek olan neslin içindir.
Rahman’ın yeryüzünde kimsesizlere uzanan elleri olabilmek, O’nun mülkünü yarattıklarıyla paylaşmak, nerede olursa olsun,
Merhamet Sahibi’nin veren eli, iyiliğe-hayra konuşan güzel dili olmak değil midir hayır-hasenat?

Rüyada sütlaç görmek,dagitmak; muazzam bir mutluluğa ve huzura kavuşmaya hayırli evlada işaret eder..
Allah herkeze Kalbinin Gönlünün Muradını versin.(Âmin

duaa..

Üst Alt