• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kol ve bacak uyuşması görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Sayın Hocam;
Sizden rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum.
Hayır olsun İnşaallah
Rüyamda uykudan uyanıyorum sol kolum ayaklarım uyuşmuş yolda zor yürüyorum
Yürürken de sol kolumu sallayarak yürüyorum uyuşukluğu gitsin diye
Ayağımda uyuşmuş paytak paytak yürüyorum.sırıtık.:,
Karşımda servis şoförlüğü yapan bir arkadaşım ve eşi beliriyor bana bakıp bu ne hal diyerek gülüyorlar
Arkadaşım hadi çabuk hazırlan servise geç kalacağız diyor
Eve gidip hazırlanıyorum eşim ve çocuğumda gelecekmiş işe onlarda hazırlanıyor.
Eşim işyerime birşeyler götürecekmiş iş için onları taşımak için tamir işleri için kullandığım takım sandığını boşaltıyorum ve malzemeleri onun içine koyuyoruz
Çocuğumu görüyorum eşim ismini hatırlamadığım bir hastalığa yakalandı kızımız diyor(durğunluk veya suskunluk gibi bir şey diyor) ben hiç tepki vermiyorum saskn..
Çıkıyoruz evden sanki evimiz bir alış veriş merkezinin içindeymiş gibi mağazaların içinden geçiyoruz
Kızım yanılmıyorsam üç tekerlekli bir bisiklete biniyor ve mağazada satılan bir masanın yanından geçiyor
Masada dikkat dağınıklığına karşı özel üretilmiştir yazıyor.
Masayı inceliyorum içimden bildiğimiz masa ne özelliği var bunun diye geçiriyorum

Ve vakit geldi sabah alarmı çalıyor
Rüyanı unutma not al diyorum içimden
İşe gidince yazarsın muhacir ablana:tamam:.
Ve o İlahi ses Allahu Ekber sabah namazı vakti.
Yorumlarsanız sevinirim
Allaha emanet olun
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hasbunallah.jpg

Aleykum selam Kardesim.. Kusura bakmayin bugun biraz Biçare hüzünler girdabındayım..bir türlü cikip yorum yapamadim.. insanlik hali her günü bir olmuyor!!!

Hayirdir insallah..
İnsan vücudunun bir organının uyuşması, bu azanın delalet ettiği hususlarda insanı yardımsız ve desteksiz bırakan kimseye delalet eder. ( Hangi azanız uyuştu ise, o maddeden hareketle tabiri yapılmalıdır.)

Allah' ım, bize altından kalkamayacağımız yük yükleme ... bizlere bol hayırlı bereketli helal rızık nasip eyle, veren el olabilmek nasip eyle .... veren El alan Elden Hayirli..
Allah'ım beni nefsim hesabına konuşturma, kendimi anlatma adına gevezelik yaptırma..Nefsim ile beni bana bogdurma!!

İnsan fakirdir maddi manevi hiç birşeyi kendi kazanmaz ne eviniz barkınız ne doldurduğunuz alışveriş sepeti ne gönlünü kazandım sandığınız
arkadaşlar sizin kazanımınızdır.
Her biri sanki siz kazanmışsınız gibi gözüken Allah’ın lütuflarıdır...VEREN EL ALAN ELDEN HAYIRLIDIR..

Hasbünallahu ve ni'mel vekîl..
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimîn..
amin...

Ruyanizin yorumu bu Dualarda saklidir.. insallah nasiniz kadar hissenizi alirsiniz.. Hayirli gunler..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam

Rabbim gönlünüze ferahlık versin
Allah'a emanet olun.

Üst Alt