• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kocamla öpüşmek

• Konuyu başlatan MORMENEKŞE
  • Başlangıç tarihi
M

MORMENEKŞE

Kayıtsız
Misafir
Selamın aleyküm

Rüyamda eşimle öpüşüyorduk, babamda bizi izliyordu.Benim sağ elimde bir dikiş iğnesi vardı.Ama iğnede iplik yoktu.

Bir gece öncede rüyamda eşim bana [sana kurban olurum] demişti.

Not:Eşimle aramız soğuk .O çocuk istiyor ben istemiyorum.2 Tane çocuğumuz var.1Kız, 1erkek.

Filiz Alparslan
Yaş 35
Ankara
Ev hanımı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Cocuklariniz kac yasinda bilmiyorum Allah bagislasin.. ama esiniz cocuk istiyor siz istemiyorsaniz ruyanizdaki gibi
Onu ve birbirinizi igneliyeceginize, inciteceginize oturup neden istemediginizi.. Ona anlattin..
belki Yorgunsunuz belkide Cocuklar biraz buyusun biraz kendinize gelin oyle istersiniz.. ins. ileride Hayirli olur..
Ruyanizdaki o ipliksiz igne Ruh halinizdeki daginiklik,yorgunluk, kararsizlik seklinde yorumlanirr..
Rüyada eline bir iğne aldığını görmek, işlerin düzgünlüğüne, dağınık işlerin toplanması ve düzelmesi için arzu edilen şey üzerine delâlet eder.

Hayirlisi ile ileride daha cocugunuz olur seklinde mantikli, sevgi ve saygi hurmetli olarak konusup anlasin...
Kardesim Sevginin hal edemediginibirbirinizi KIRARAK, inad ederek, konusmiyarak ASLA hal edemezsiniz..
Her kes cocuk ister.. Cocuk nimet ve Rahmettir.. ama Belki su an Cok yorgun olabilirsiniz// yoksa evlad Sevilir ve ASLA fazla degildir..
sadece Dogru zamanda ..Dogru niyet ve karar ile Evlad sahibi olunmalidir..
Hayirdir insallah..
Rüyada eşini görmek, rüyada karısını veya kocasını görmek, anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir.

Rüyada eşini öpmek ; eşinizle bundan sonra daha yakın olmak, onunla daha fazla vakit geçirmek arzunuzu simgeler...
Rüyada öpmek, öpüşmek yakınlık olarak yorumlanır.
Rabbim hakkinizda Hayirli olani versin ins. Hayirli gunler...

Üst Alt