• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.

Rüyada kız görmek rütbeliler için güçlüktür.

Bazen bekar kız görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir.

Bazen de bekar kız rüyası gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir.

Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm, bir kıza teklif açmıştım, benden 1 yaş büyük bir kıza :D kız kabul etmedi. 2 kere not bıraktım kabul etmedi. Her neyse, rüyamda o kızı teklifimi kabul etmiş bir şekilde görüyordum ama kıllıydı :D yani belinde kıl vardı, omurga civarında ve birde kız kokuyordu. Neyse teklifi kabul etti, ben eve dönerken dolmuşta başka bir kız gördüm, beyaz tenli siyah saçlı. Kızla bakışıyorduk daha sonra inerken avucumu açtım kıza. Tam hatırlamıyorum karışık bir durumdu.. Avucumu açtıktan sonra, numaramı verdim kıza. ondan sonra kalktım, :D kafama çok takıldı bu rüya..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
O kıza teklifiniz iyiki kabul etmemiş,şu anda Sizin icin ellerinizi avucunu Rabbine acmaniz daha hayirlidir...
Hak ariyorsan ac avucunu rabbine dua et.
Rüyada kız görmek;Gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir.
Selametle..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Nasıl, nasıl? niçin iyiki kabul etmediniz dediniz? ben ellerimi her zaman Rabbime açıyorum ona dua ediyorum. o kız neden kokuyordu veya niye kıllıydı? ve ben dolmuştaki kıza niye avucumu açarak numaramı söyledim? bunlar kafama çok takıldı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nasıl, nasıl? niçin iyiki kabul etmediniz dediniz? ben ellerimi her zaman Rabbime açıyorum ona dua ediyorum. o kız neden kokuyordu veya niye kıllıydı? ve ben dolmuştaki kıza niye avucumu açarak numaramı söyledim? bunlar kafama çok takıldı.

Bak Küçük Dostum !!bu yaşta kız,erkek arkadaşı sadece stress ve zaman kaybi...
bu yaşta evlenmeyi düşünüyormusun..evliliğe aklen, ruhen cinsel olarak hazirmisin.. bir insanin sorumluluğunu, vebalini alabilirmisin..
herşeyin bir zamanı var!bir okulunu bitir önce bir,işe gir kariyer yap kendini geliştir sonra da eli yüzü düzgün kıllı olmiyan sırıtık.:,
helal süt emmiş bir kız bulur evlenirsin..
bu yaşta kız,arkadaşı sadece adın çıkar serseriye.gel kiyma kendine...

Rüyada Kıllı Kadın Görmek;maymun iştahlı insana ve Aklınızdan harama el uzatmak veya haram bir şey yapmak düşüncesi geçtiğini simgeler.
güzel mi kokuyordu..?
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. peki güzel kokmiyan bir yere bir insan ile olsaniz Siz de nasil kokardiniz...?sırıtık.:,
"dolmuştaki kıza niye avucumu açarak numaramı söyledim" yalancı sevda ve sevgililere avuç açmayin..
Hak ve Herşeyin hayırlısı için aç avucunu rabbine dua et....

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bak Küçük Dostum !!bu yaşta kız,erkek arkadaşı sadece stress ve zaman kaybi...
bu yaşta evlenmeyi düşünüyormusun..evliliğe aklen, ruhen cinsel olarak hazirmisin.. bir insanin sorumluluğunu, vebalini alabilirmisin..
herşeyin bir zamanı var!bir okulunu bitir önce bir,işe gir kariyer yap kendini geliştir sonra da eli yüzü düzgün kıllı olmiyan sırıtık.:,
helal süt emmiş bir kız bulur evlenirsin..
bu yaşta kız,arkadaşı sadece adın çıkar serseriye.gel kiyma kendine...

Rüyada Kıllı Kadın Görmek;maymun iştahlı insana ve Aklınızdan harama el uzatmak veya haram bir şey yapmak düşüncesi geçtiğini simgeler.
güzel mi kokuyordu..?
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. peki güzel kokmiyan bir yere bir insan ile olsaniz Siz de nasil kokardiniz...?sırıtık.:,
"dolmuştaki kıza niye avucumu açarak numaramı söyledim" yalancı sevda ve sevgililere avuç açmayin..
Hak ve Herşeyin hayırlısı için aç avucunu rabbine dua et....

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Hıı tamam Allah razı olsun abla. okul okumuyorum lise 1 terk :D yürümedi olmadı. dükkanım var orayala meşgul oluyorum. ben isterim bi sevdiğim olsunki gözüm dışarda olmasın. başka kızlara kaymasın. beni ibadetimden uzaklaştıracak her türlü şeyden Rabbim korusun! yalancı sevda sevili burda benmi oluyorum kızmı?
harama el uzatmak geçmedi değil ama Allah korusun.. aşk yaşamak istiyorum :D eğer bu beni zinaya götürecekse olmasın, fakat bi yönden gözüm daha beter harama kayıyor bu ne kadar böyle sürer bilmiyorum. yanlış yollara sapmaktan korkuyorum. bu yüzden biri olsun istiyorum hayatımda nikahlı tabiki :D daha erken belki ama.. insan sevdiğine dokunamaz derler ya tamda bunu istiyorum :D hem sevim hem oda beni sevsin, hem gözüm dışarda olmasın, hem zina olmasın, hem dinime yaklaştırsın istiyorum. kız normalde kokmazdı yani, parfüm çok azdı galiba rüyada kötü kokuyordu güzel kokmuyordu. :D abla lütfen bana bi akıl ver yanlış birşeymi yapıyorum :(( Rabbim affetsin bizi inş.

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/videolar/27388-eger-bir-kizi-cok-cok-seviyorsan-ne-yaparsin.html

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm, bir kıza 2 defa teklif açmıştım, 2 defa kabul etmemişti. aradan 1 buçuk ay geçti. rüyamda o kızla konuşmaya gidiyordum.. bana diyordu sevgin bukadar mıydı falan tam hatırlamıyorum, diğer sorunlarını söylerken ağlamaya başlıyordu omzumda ağlıyordu. biraz saçma gelebilir rüya.. ama yorumunu çok merak ettim.

Üst Alt