• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız bebek görmek

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hocalarım, kardeşlerim ve arkadaşlarım,

Ben 26 yaşında bir hanımım. Pazartesi günü bir olay oldu ve sonrasında bir rüya gördüm. Olay şöyle oldu : İşyerimde yuva kurmak amacıyla düşündüğüm bir bey var, ancak bu beyin kendisi için hayırlı olup olmadığını bilmediğim bir beraberliği var. Aynı işyerimden başka bir arkadaşımıza 2 yıl içinde bu kişiyle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş. Pazartesi sabahı işyerimde bir kutlama vardı. Bu beyle yan yana geldik, o sırada iş arkadaşlarımızdan birinin eşi kız bebeğini getirip kucağıma verdi, bu bebeği bu beyle beraber sevdik, oynadık. Gece rüyamda bu beyle bir aile kurmuştum ve kucağımda bu bebeğe benzeyen bir bebek vardı. Sabah kalktığımda nasıl üzüldüm anlatamam.....başka biriyle evlenmeyi düşünen bir erkekle yuva kurduğumu rüyamda gördüm, sonra da uyanınca aklıma bu geldi ve salı sabahını ağlayarak ve dua ederek açtım. Kardeşlerim, bu nasıl bir sınav böyle, bu nasıl bir işkence......Sizce olayın etkisinde mi kaldım, yoksa gerçekten böyle bir olasılık var mı? Hocalarım, ne olur sabretmem ve bu işkenceye katlanmam için yol gösterin, benim için dua edin. Okuyanlar haklarını helal etsinler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah.. evet olayın etkisinde kalmis olabilirsiniz.. Siz cok vicdanli bir insansiniz!!!
vicdaniniz ile ruhunuz, duygu ve kalbiniz arasına sıkışmış bir durumdasiniz.. ama ne olursa olun siz kul HAKKINA girmeden doğru olani yapmaya calisin..gerisi Allah kerim...

Rüyada bebek görmek masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. kız bebek içinizdeki incinebilir, temiz kalpliliğinizi, çaresizliğinizi....
Rüyada bebekler sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyasında bebek sahibi olmak bebek doğurmak, kendinizin yada bir başkasının bebek sahibi olduğunu görmek bir projeye imza attığınızı yada yepyeni planlarınız olduğunu gösterir.
Bu rüya aynı zamanda yeni bir başlangıca,delalet edebilir...

Rüyada kız çocuğu, bebek görmek ;birçok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak mutluluğu yakalamak olarak yorumlanır.

Rüyanız olumsuz düşünceleri yoğun olarak yaşadığınız bir dönem geçirmekte olduğunuzu büyük bir iç muhasebe duygusu yaşadığınızı simgelemektedir.

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın
Hayırlı gunler Kardesim Hakkinizda her seyin Hayirlisi ins..

Bırak giden gitsin,senden gitmek isteyini tutma ve ardından üzülüp yad ile gözyaşı dökme dahi.
Çünkü,insan severse gitmez........
Gidemez!!!
Gidenler ancak sever görünen.menfaatci Riyakarlardır !!!
...
Seven,sevdiği tarafından sevilmese dahi,
O,onu sevmekten asla vazgeçmeyendir...
Unutma can,sevgi sevende baki kalır,sevilende değil,
Sarıl sevgine o senindir,hakkındır.
Ve sana verinelen hak geri alınmaz.
Sen sevginden al gücü,sevilenden değil.
Çünkü sevgi Hakktandır,Kuldan değil!!
...

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, :) Rüyamda kuzenimin bir bebeği daha olmuş fakat karısı öldüğü için bebeğin yetim kalmış olduğunu görüyorum. Ve doktor hastane kapısına hiç benzemeyen bir kapıdan beyaz önlüğü ile bebeği öperek dışarı çıkarıyor, bana vermek için. Bebek kız, sarı saçlı ve masmavi boncuk gibi gözleri var ve kepçe kulaklı üstünde de mor bir tulumu var. Ve ben onu koklamaya doyamıyorum, diyorum ki buna ben bakacağım. O sırada da uyandım. Ondan öncesinde de birine aşık olduğumu gördüm fakat gerçekte hiç görmediğim birisi. Gerçekte de okuldan hoşlandığım biri var acaba bir ilgisi var mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada bebek görmek masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. kız bebek içinizdeki incinebilir, temiz kalpliliğinizi, çaresizliğinizi....
Rüyada bebekler sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyasında bebek sahibi olmak bebek doğurmak, kendinizin yada bir başkasının bebek sahibi olduğunu görmek bir projeye imza attığınızı yada yepyeni planlarınız olduğunu gösterir.

Rüyada kız çocuğu, bebek görmek ;birçok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak mutluluğu yakalamak olarak yorumlanır...

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın..
selametle..

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. Rüyamda okuldaydım. derste hocamız kızını da evde bırakamadığı için sınıfa getirmişti. stresliydi hem bize ders anlatmaya çalışıyor hem de bebeğini kucağında sakinleştirmeye çalışıyordu. bi ara bebeğini ben en önde oturduğum için bana tut şunu dedi ve verdi bende kızı bikaç aylık olmasına rağmen çok ağır olduğu için uzun süre yerden kaldıramadım sonra bir güçle kaldırdım ve sakinleştirmeye çalıştım hoca da o sırada sınıftan çıktı. sınfta o gürültü olmasına rağmen bebeği uyutmayı başardım ve kucağımda baya sakinleşti. taşıdıkça ağır gelmemeye başladı. daha sonra uyandı bebek ama çok sakindi ve gülücükler saçıyordu. fakat uyurkenki gibi güzel değildi hatta ben de onu çirkin seni diye sevmeye başladım ama yinede tatlıydı. yorumlarınızı bekliyorum :)) vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada kız çocuğu, bebek görmek ;birçok sıkıntı çektiğinizi fakat bu sıkıntıdan sonra mutlu olmak mutluluğu yakalamak olarak yorumlanır.

Rüyada okul görmek ;kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza işarettir.
Rüyada okulda olduğunu görmek yeni bilgiler edinmek ve bu bilgilerle hayatınızı yeniden yönlendireceğine işaret eder.

Rüyanız olumsuz düşünceleri yoğun olarak yaşadığınız bir dönem geçirmekte olduğunuza yorumlanir..
Size ,yük ve ağırlık veren duygu ve insanlari BIRAKIN artik..

Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın
Hayırlı gunler Kardesim Hakkinizda her seyin Hayirlisi ins..

zeynepbetul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kız bebekler görmek

selamunaleykum hocam, ben geçen gece ruyamda yemyesil rengarenk çiçeklerin oldugu bir bahcede sözlümle bulustuğumu gördüm, sonra oradan bircok bebeğin olduğu bir koridora gectim ve kendimi okulumda buldum, bir hocam bana cocuğunu kaybettiğini bulamadıgını söyledi bende onu aramak için tekrar o koridora cıktım ve orada ailelerinin yanında duran bebeklere kaybolan bebek sen misin diye sormaya basladım, sonra bir kız bebek bana kendisinin kaybolduğunu ve 100 gundur bulunamadıgını söyledi ama bebek daha 3 aylık olmasına rağmen hem cok tombik cok guzel hemde konusuyordu, sonra bebegi buldum diye kucagıma aldım bana gulumseyip sarıldı bende onu babasına götürdüm, sonra tekrar o yesillik bahceye cıktım ve orda sölümle otururken etrafımızı bir sürü kız cocuklar sardı hepsi daha kres cagındaydı yada bebekti, sonra sözlümle ben onları aramıza aldık ve resimler cekindik, rüyamda cekindiğimiz resimlere bakarken uyandım, cok mutlu hissettiğim bir ruyaydı aceba bunların manası nedir? ayrıca okulumdan bir hocamın 5 yasındaki kızı bademcik ameliyatı oldu ameliyatı kötü gecti ve cocuk uzun zamandır komada, bitkisel hayata girmek uzere, bu ruyanın onunla bir ilgisi var mı? hayırlı aksamlar hocam...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
"kız bebek bana kendisinin kaybolduğunu ve 100 gundur bulunamadıgını söyledi "
kendi içinizdeki O küçük kızı tutan olmasa yada tutunacak manevi bir dal bulmasa savrulup kaybolacağiniza yorumlanir...

Rüyada kız çocuk görmek sıkıntılı bir haber almaya işarettir. Yakınlarınızla ilgili üzüleceğiniz bir haber duyabilir veya kendi özel hayatınız ya da iş yaşamınızda kötü bir durum yaşayabilirsiniz...Sizin gibi birisine benim gibi birisinin Nasihat etmesini dinlemiyeceksiniz..

ama Allah'a bir Sözüm var!!İnandığım doğruları söyleyeceğim
İnsan dünyaya geliyor ve yaşamayı öğrenmeye çalışıyor. Çünkü hiç kimse doğuştan kendisinin nasıl bir hayat beklediğini, nelerle karşılaşacağını, ancak yaşadıktan sonra öğreniyor.
Ve yaşamak o kadar zorluyor ki seni. Çünkü hayat sandığın kadar toz pembe olmuyor. Sandığın kadar güzel geçmiyor.
Büyümek sandığın kadar anlamlı olmuyor ve sevmek karşılık bulmadığın da hiçbir değer ifade etmiyor. Çünkü bu dünya her şeyiyle bir bütün.

Bir gün gülüp, deli dolu neşelenip ertesi gün acının koynunda bulabiliyorsun kendini ve dudaklarını ıslatan gözyaşlarına boğuluyorsun her gece.
Çünkü bu dünya sana her şeyi yaşatıyor. Her şeyi... İyiyi de kötüyü de, nefreti de sevmeyi de kendini kontrol etmesini de,Hayat Seni öyle olgunlaştırmaya çalışıyor.

Asla tek taraflı bırakmıyor. Nasıl ki hep mutlu olamayacağın gibi hep de üzgün olmuyorsun. Belki de dünya seni böyle adam edeceğini düşünüyor böyle olgunlaştıracağını.
Türlü türlü şeylerle sınıyor işte. Kaçmak istiyorsun. Tüm bu sıkıntılardan, tüm bu buhranlılıklardan, hayattan kaçmak istiyorsun.
Çünkü bu dünya bazen çok fazla üstüne geliyorr..ve Seni her An imtihan ediyor...HAYAT SANA DERSINI VERIYOR....

Hani derler ya hayat bir sınavdır diye gerçekten de öyle. Her gün bir sınava giriyoruz. Kimisi kalıyor. Çünkü onlar hiç çalışmamışlar, hiç denememişler.
Bir şeyler de karalayamamışlar ki bir kaç not almak için. Ama bazıları çok iyi çalışmış oluyor. Ve tam puanla geçiyorlar.
bu olanlar ve olacaklar;Seni HAYATTA geleceğe hazırlıyor...Selametle..

Üst Alt