• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kız bebek görmek ne demektir?

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada pembe elbiseli kız bebek görmek.
Selamünaleyküm. Biri var, hakkımda hayırlımı diye istihare namazı kıldım. 4 rüya gördüm hiçbirinde renk görmedim. ilk rüyamı anlatayım size, kurs gibi biyerdeydik akrabalarımında oldugu. Sonra at eti getirdiler diye duyum, aldım camdan dışarı baktım iki kamyon vardı sonra masaya oturdum çaprazımda annem vardı pembe elbiseli bir kız bebek getirdiler, masanın üstüne koydular annem baksın diye. annemde tutmadı bebek tam düşcekken ben tuttum tekli koltuga oturttum, arkasında perde vardı cocugun dudagına mor ruj sürülmüştü silerkende biraz perdeye bulaşmıştı. Diger rüyalarımıda anlatıcam şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun..
O biri için hakkında hayırlı mı diye istihare yapmak...Bunu zaman ve bu zaman zarfında yaşadığınız ve yaşayacağınız olay ,haal, hareket, sorumluluk ve olaylar size zaten söyliyecek..
zaman öyle bir nimettir ki bilinmiyenleri de bize bildirir ve karar vermemize yardımcı olur...

Rüyanızin yorumu;
çocuksu saflığa, narinliğe ve Hayatı biraz daha ciddiye almanız gerektiğini anlatır.
Hayal aleminde yaşıyorsunuz ..! gerçekler acıdır ,zordur haklısın!! ama hayaller ile bir yere VARAMAZSINIZ!!!
Size tavsiyem hayal aleminden çıkıp gerçekler dünyasına gelmeniz ve bir yerden bir şekilde hayatta tutunarak yaşamaya başlamanizdir!!

Zamansız ve gereksiz yükler yüklemeyin kendinize ..! Allah cc., kişiye ancak gücünün yeteceği ve taşıyabileceği zaman O Yükü veririr..

Hayal aleminden cikip Gerçeklerle yüzleşmek...
Farkettik değil mi hayal kurmakla o kadar meşguluz ki gerçekleri aramak hiç geçmez içimizden.

Hüsrana uğramak istemiyorsan,umudunu,hayal tarlasına ekme...
selametle..

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. İstihare rüyalarımın hepsini yazsam olurmu.

Üst Alt