• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kıyameti ve güneşin herkesi yaktığını görmek

Yasem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUNALEYKUM C.C Rabbimin rahmeti üzerinde olsun ins. Adim Yasemin senyuzlu,ev hanimiyim,40 yaşındayım,4 buçuk aylık hamileyim.

Ruyamda kıyametin koptuğunu ve günesin herkesi eritip insanları simsiyah yaptığını ve topragın icine girdiklerini ve çığlıklarını yalvarmalarını duydum. Sadece 7 kisi kaldı dünyada ben buyuk oglum16 yasında ve namaz kılıyordu oğlum ve karşıda 5 kisi gördüm, ogluma annem sıra bizde artık bu son diyorum namaz kıl annem ölüme hazırlanmalıyız diyorum ve oğlumu secdeden ayırmıyorum, dışarıya bakıyorum bir cocuk koşuyor her yer simsiyah ama insanlar eriyince dunya simsiyah oldu balık gibi cocuğa bağırıyorum gitme ne olur dayanamadım arkasından koşmaya başladım.

Bizim babamdan kalan evimiz VARDI onu mutahite verdik o evin inşaatin 3. katına çıktı cocuk bende arkasından gittim ama yere basmıyordum resmen havadan koşuyordum, onun yanına çıktım Mustafa gel oğlum diye yalvarıyorum, 3. katta kıbleye dondü, elinde asa oldu ve güneşe tuttu birden gökyüzünün şahadet çekip ikiye ayırdı simsiyah gökyüzünden arada güneşi çıkardı. Mustafa oğlum ne olur gel die ağlıyorum, mustafa hala güneşe tutup asayı günesin sıcaklığını aldı ve ben onu hemen kucakladım her yer günlük guneslik oldu. Oglum Mustafa'm die ağlıyordun evin alt katına baktım esim duruyordu ama suratı siyah ve utanarak bana bakıyordu suçlu gibi. Mustafayi aldım sardım bağrıma, ezan sesine uyandım hamd ettim CC. Rabbime sabah namazımı ve şükür namazı kıldım sonra.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
Masallah ne guzel tekrar Anne olacaksiniz Bu yasinizda verilen bu Bebek Size Allah-in bir lutfu ,nimeti oldugunun farkindamisiniz..
izin verirseniz Bebeginize Rahmet cocugu demek geldi icimden..
Neden mi Sebebini Siz ve esiniz daha iyi bilirsiniz..
Cunku Bu bebek Size ve ailenize bir ikram.. ailenizi bir araya getirmek, toplamak, merhamet cemberine almak sanki.. Allahu alem..
Hamilelikte ve dogumda bazi endiseleriniz var.. ama Allah-in izni ile her sey en HAYIRLI ve kolay sekilde sonuclanacak seklinde de ruyaniz yorumlanir..
Mustafa oglunuz mu ? adi gibi kendi de guzel bir insan mis..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada iyi insanların kıyameti görmelerinin dört tabiri vardır:
1-Kurtuluş
2-Üzüntüden kurtulma
3-Düşmana karşı zafer
4-Talih.

rüyada kıyametin koptuğunu görmek bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada kıyametin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var” diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.
Rabbim Size cook buyuk bir iyilige guzelige hayra vesile olmanizi nasip edecek ins.Allahu Alem.

Resûlullah sav. buyurdular ki: “Allah merhametli olanlara rahmetle muamele eder.
Öyleyse sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki semada bulunanlar da size rahmet etsinler.
Rahim (akrabalık bağı) Rahmandan bir bağdır. Kim bunu korursa Allah onunla rahmet bağı kurar kim de koparırsa Allah ondan rahmet bağını koparır.”
Aff etmek bagislamak da bir erdemdir unutmayin bunu..

Üst Alt