• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı ve beyaz görmek

esoo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba,
Ben 19 yaşında bayanım. Evlenmek istediğim kişi için istihareye yattım. İlk gece onu gördüm bir geminin güvertesinde arkası dönük denize bakıyormuş. Ben de onu görüyorum arkadaşıma diyorum ki bak o diyorum. Sonra rüyamda arkadaşıma anlatıyorum, arkadaşımda bana rüyamda onu gördüysen o olacak demekki diyor. Gülücükler var yüzümde, sonra emin olmak için 2. gece yattım rüyamda gökyüzü pırıl pırıl çok berraktı o dikkatimi çekiyor onu görüyorum yne arkadaşım varmış diyorum ki bizi görmesin kaç kaç sonra fakülteme gidiyorum arkadaşlarım asker kıyafeti giymiş ama rengi göze çarpıyor, yemyeşildi ve parlıyordu...Aradan biraz zaman geçti tekrar yattım emin olamadığım için. Rüyamda mağazaya gİtmişim koyu renkli basık bir yer ablamlar pantolon gösteriyor mavi kot pantolon sonra ben beyaz bir eşortman görüyorum, onun rengi dikkat çekiyodu bembeyazdı ama üstünde kırmızı çizgileri vardı. Bu sonuncu rüyadan pek birşey anlamadım çünkü sabahına regl olmuşum. Bana birşey söyleyin lütfen çok kararsızım. Ben istihareye gönülden inanan biriyim. Daha önce çok yatmıştım başka şeyler için ve benim için hayırlı olmuştu. Bunda çok kararsızım arkadaşlarım iyi bir insan olmadığını söylüyorlar çok kararsızım yardımcı olun lütfen...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. Hayirdir insallah
Hakkinizda HAYIRLISINI diliyelim ins.

rüyalarınızı yorumlarken günlük yaşamınızda renklerin üzerinizde bıraktığı etkileri bilinçaltı tecrübelerinizle örtüştürerek rüyalarınıza hakim olan renklerin mesajlarını daha rahat yorumlayabilirsiniz.
Yardımcı olması için genel anlamda kısa bir renk haritası da işinizi kolaylaştırabilir belki.

Rüyada görülen;
Kırmızı: Savaş tartışma ihtiras şiddet eylem
Mavi: Bolluk mutluluk sağlık
Yeşil: Yaratıcılık sanatçı ruhu bilgelik neşe ruhani liderlik
Siyah: Kasvet ölüm mutsuzluk kötülük
Beyaz: Aydınlık boşluk pasiflik iyilik
Mor: Fedakarlık dostluk
Gri: Endişe korku iç sıkıntısı anlamına gelir.

AMELLER NİYETLERE GÖREDİR..biz içimizde niyetimizi temiz tutup RABBimizden bizim için hayırlısını dilememiz doğru olur.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun..
Siz tekrar ins. Temiz oldugunuzda istihare kilarsaniz daha iyi olur Hayirli aksamlar..

Üst Alt