• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı ve beyaz at görmek

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm Rüyamda yolda orta yasta kirli sakallı iki adam konusuyor.Biraz uzakta ben yanımda kızlarla onlara bakıyoruz hepimiz türbanlıyız benim elimde kitap var.Ben adamlardan birine bakıp iste bu Hz.Muhammed(s.a.v)diyorum.Kızı Fatıma bizim okulda okuyor diyorum yanımdakilere.Sonra icimden hic kimse rüyada bile Hz.Muhammed(s.a.v)in yüzünü göremez ben nasıl görüyorum diyorum.Sonra genis bir alandayim kırmızı ve beyaz iki at geliyor.Kırmızı atın agzından hortumdan akar gibi temiz su akıyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam pinar kardesim
Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ins.
dikkat ettiniz mi ruyaniz da bile; iki adam, kırmızı ve beyaz iki at, iki karar, iki dünya arasinda bocaladiginizi...
Beyaz at; sağlık ve sıhhate.
Kırmızı at; tartisma, dedikodu, gerginlik, salkdiri olumsuzluga yorumlanir...
Hayatta her şeyin başı sağlıktır. Sağlıklı vücut ve ruh sağlığı tam olan insan, hayat yarışına ve imtihanina girebilir.
Hedefinizi belirleyin. Sonra o hedefe ulaşmak için gerekeni yaptiktan sonra gerisini Allah'a cc takdirine BIRAKIN...

Rüyaları mümkün olduğunca hayra yormak gereklidir.
Genellikle insanlar hayatlarının zorluklarından dolayı rüyalarını olumsuza yormak ve felaket tellallığı yapmak eğilimindedir.
Halbuki bilimsel olarak da kanıtlanmıştır ki olumlu düşünce olumlu sonuçlar, olumsuz düşünce olumsuz sonuçlar getirir.
Rüyanız hayrolsun!
Hayırlı günler.

Üst Alt