• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kırmızı elbise görmek

Nenom

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı elbise aramak, rüyada kırmızı elbise görmek rüya tabiri.
Selamun aleykum, günaydın hayırlı sabahlar :) rüyamda sevgilimi duvarda üst üste asılmış abiye elbiselere bakarken gördüm, arkası dönüktü bana ama yanında olduğumu biliyordu ve bana"surda ki kırmızı elbiseyi giy" dedi. Tam kırmızı elbise yoktu, bordoya çalan renklerde kırmızı elbise vardı, acaba o mu diye düşünürken bir yandanda arka tarafimda beyaz bir ışık vardi ve sanki biri beni bekliyor muydu, cagiriyor muydu anlam veremedim. Dönüp bakmak istiyordum ama elbiseleri sanki birisi uzaktan dokunmadan havaya kaldirdi, altlarda bayrak kirmizisi çok güzel bir elbise gördüm kesinlikle bu olmalı dedim ama orda uyandim :( lutfen ruyami tabir edebilir misiniz ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam günaydın hayırlı sabahlar Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Kırmızı Elbise Görmek ;
farklı anlamları vardır iyilik ve hayır olarak kabul edilir, Yenilik ve değişik anlamına gelir,
Bazı rüya tabirlerine göre kırmızı elbise aşka alamet ederken, aynı zamanda arzuyu, cinsel isteği, kızgınlığı, birtakım tartışmalar yaşayacağınız ve tehlikeyi de işaret edebilir..
öfkeyi kontrol altında tutup, kendi lehimize çevirebiliyorsak sorun yok...selametle..

dgüüll,.

Üst Alt