• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kertenkele görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kertenkele görmek, Hilebaz, kötü karakterli, melun bir kimseye, İnsana güven vermeyen şüpheli kimseye ya da şüpheli kazanca işaret eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek, işsiz için iş bulmaya, dinde fitneye veya iş hususunda azimli ve kararlı kişiye işarettir.

Küçük, alaca kertenkele insanlar arasında ihtilaf çıkarran, koğucu ve gammaz bir kimseye; fakirlik ve üzüntüye, hasta bulunan eve bu kertenkeleden girmesi hastanın vefat etmesine işaret olarak tabir edilir.

Rüyada büyük kertenkele görmek, insanların arasını ifsat eden, söz götürüp getiren âsi bir kimseye işaret eder.

Bazı durumlarda rüyada kertenkele görmek, Üzüntünün habercisidir gammaz bir fitneci olarak tabir edilir. Rüyada kertenkele düşmanlarınızın saldırısına uğrayacağınız anlamına da gelebilir.

Evinizde kertenkele olduğunu ve ses çıkardığını görmek; evinizde bir musibet olacağına ve matem seslerinin yükseleceğine yorumlanır.

Rüyada Kertenkele tarafından ısırılmak; herhangi bir kimseden zarar görmeye,

Kertenkele öldürmek; düşmanınızı alt edeceğinize işarettir.

Rüyada kertenkele görülmesi bazen, birtakım gizli düşmanların kötülükleriyle karşılaşmaya işarettir.

Yeşil kertenkele görmek; yapacağınız bir işte yanlış anlaşılacağınıza, ancak daha sonra aklanacağınıza,

Gri kertenkele; birtakım insanlara güveneceğinize, ancak bu güvenin kötüye kullanılacağına ve bunun neticesinde sıkıntı yaşayacağınıza işarettir.

Bir not: Eğer sende bir meyil yok ise Hak’tan yana, Cennetleri görsen de bel bağlama rüyana!.

aydin0606

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kertenkele görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek, rüyada kertenkele görmek tabiri.
Selamınaleyküm hocam, rüyamda trene binmek için yola çıkıyorum, boş bir araziden geçerken önüme büyük bir kertenkele çıkıyor ve büyüklüğü dikkatimi çekiyor inceliyorum. Sonra kertenkele benden kaçıyor peşinden gidiyorum ve yılana yakalandigini görüyorum, yılanda çok büyük masmavi bir yılandı kertenkeleyi avladiktan sonra bana dogru yöneliyor bende kaçmaya başlıyorum, pesimden geliyordu. Daha sonra trene biniyorum dışarıya bakarak gelip gelmediğini kontrol ederken rüya sona eriyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun
Rüyada büyük kertenkele görmek:
Hayat yolunda giderken;üzüntünün habercisi, gammaz, bir fitneci birisi olduğunu işaret ederken aynı zamanda bu kişiye karşı dikkatli olmak gerektiğine...
insanların arasını ifsat eden söz götürüp getiren âsi bir kimseye delâlet eder,dikkat,tedbir ve temkin Ya Hu..

hayatta ,hayat yolunda ruhsal ve aklen huzurlu olabilmek,ayakta kalmak için öncelikle kendinizi maddi,manevi dengeli bir bicimde beslenmenize dikkat etmenize işaret eder...
yoksa ;Beyniniz bazı korkularınızı kalıplaşmış bir düşünceye çevirebilir ... düşüncelerinizin,korkularinizin kurbanı olabilirsiniz..selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Kertenkele Görmek

Rüyada kertenkele görmek.
Annemi ziyarete evine gitmistim orda yemek hazirladik, oturduk. Aksam oldugunda sofrayi kuralim dedik, ben masayi kurarken duvarda kertenkele gezindigini gördüm ve anneme seslendim. Annem geldi o da gordu uzerine temizlik maddesi sıkıp etkisiz hale getrmeye calisiyorduk. Biraz sersemleyince ben bir cubukla onu oldurmeye calistim fakat ben vurdukca o sekil degistiriyor parcalanip buyuyordu, ben korktum kactim.. Ona ne oldugunu bilmiyorum. Sonrasinda yemekleri tasiyoruz salona su goturuyorum bu seferde agzi kapali surahinin icinde ince uzun yilan goruyorum, annem de goruyor. Biz yemekleri ve surahiyi balkondan asagi atiyoruz, 5 yasindaki kizim da onu sevmek icin asagiya iniyor yemeklerin dokuldugu yere gidiyor. Kizimin yanina buyuk timsah gibi ama kertenkele olan birsey daha yanasiyor, kizim ona sariliyor o da kendini sevdiriyordu. Bense balkondan onu birakmasi icin bagariyordum. Sonrasinda uyanmism, ilk defa boyle bir ruya goruyorum. Allah'a siginiyorumm hayirlisi olsn insallah.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kertenkele görmek

Rüyada yeşil küçük bir kertenkele saçlarıma yapışmış bırakmıyordu. Kertenkele annesinin tüm çabasına rağmen onunla gitmeyip saçımda kaldı, benimle uyuyup uyanıyor, benimle duş alıyor, yemeden içmeden saçlarımda yaşıyordu.

Emine22

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam rüyamda karanlık bir havada kayınvalidemlere gidiyorum düğün hazırlığı varmış diye yolda yürürken havaya bakıyorum sonra karanlık bulutların arasıda güneşin ışıldadıgını görüyorum. Eve devlerine yaklaştığımda önünde bir su birikintisi içinde devasa kertenkeleler, yılanlar, dünyanın en zehirli yılanı bile var hepsi beni görünce bana doğru geliyorlar ama ben fazla korkmuyorum, kenardan gidiyorum. Bana bir zararlari olmuyor evlerine vardığımda, konusmadigim birinin ismiyle sesleniyorum yanlışlıkla. Daha sonra itfahiye aramam gerektiğini söylüyorum yılanlar ve kertenkeleler için. Biraz uzun oldu hocam hakkınızı helal edin lütfen.

Üst Alt