• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada kendinin hamile olduğunu görmek

• Konuyu başlatan giscanli
  • Başlangıç tarihi
G

giscanli

Kayıtsız
Misafir
Selamın Aleyküm hocam.
Hocam rüyamı anlatmadan önce bilgilerimi iletmek istiyorum ismim Gözde bekar bir kızım fakat 1 sene içinde evleneceğim nasipse.Yaşım 22 öğrenciyim fakat aynı zamanda çalışıyorum.Ailemden uzakta tek başıma İstanbul'da yaşıyorum. Size anlatmak istediğim yorumunuzu beklediğim rüyam şu; Rüyamda hamileyim sanırım yalnızca kendim biliyorum ve dışarda belime battaniye sararak dolaşıyorum,Kalabalık avm gibi bir yere giriyorum ve bir anda ağrım başlıyo sanki bebek doğucakmış gibi rüyamda öyle hissediyorum panik oluyorum annemi ve babamı yanımda görüyorum ama onlara bişey söyleyemiyorum ve içimden diyorum ki bebek abimin nişan günü doğucak galiba 26 ağustosta olamaz falan diyorum kendi kendime. Bunun anlamı nedir hocam ?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadahamilelik.jpg

Aleykum selam Kadir geceniz Mubarek yapacaginiz Dualar kabul olsun ins..
1 sene icinde evlenmeyi planliyorsunuz ya Nasip..bizlerin bir plani oldugu gibi Rabbimin cc. da bizler icin bir plani oldugunu unutmayin..
Bu evlilik isini ins. Aileniz de biliyordur degil mi?
Kardesim Allahin Rizasi ve anne babanizin kabulu ve duasi olmadan yapilan hic bir iste mutlu ve HUZURLU olamazsiniz!!
bekleyin su agbinizin nişan telas günü gecsin de sonra hayirlisi ile siz de bu beraberlige bir isim koyun derim..
“Kalpler, kaplara benzer. Hayırlı olanı, hayırla dolu olanıdır.”
Hz. Ali r.a.
Rabbim Hakkinizda en HAYIRLISINI nasip etsin..
Gebelik rüyaları ;sıkıntı yeni bir baslangic anlaminda yorumlanir Allahu Alem..
Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi kendisi yüzünden ailesi ile arasinda bazi huzursuzluklar yasanacagi sekline tabir olunur.
ama doğum yapmis olsaydiniz bu SIKINTILARDAN kurtulmaya isaret olarak yorumlayacaktık.
Kardesim İNŞALLAH okulunuz biter bitmez hayirlisi ile Allah-in izni ile -in emri peygamberin kavli ile evlenin...
artik bu o erkek arkadasiniz mi olur baskasi mi bilemem ama her zaman tan HAYIRLISINI isteyin..
ve SAKIN bir yanlis yapmayin..
Siz kendinize sayginiz olursa baskalari da Saygi duyar.. her kes her seyin en guzel ve durustunu sever!!Unutmayin bunu...
Hakkı bâtıl ile karıştırmayın bilerek hakkı gizlemeyin"
Bakara suresi 42 ayet..

HAK-tan ayrilmayin..
Bunca varlık var iken her birimiz gönül darlığı cekiyor huzursuzlugu yasiyoruz farkindamisiniz?
Kendini bir et parcasi bir bedenden ibaret görme...
Sen bu görünenden öte bir varlıksın
KENDİ DEĞERİNİ BİL SENİ SENDE GEZDİRENİN ADI ILE Kİ EMANETLİĞİNİN ACİZNDE OL...
Selamet ile hayra kalin...

G

giscanli

Kayıtsız
Misafir
Çok teşekkürler hocam. Tabi ki ailem de biliyor. Herşeyin hayırlısı diyoruz tabiki de. Tekrardan allah razı olsun Allah'a emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden..hayırlı kandiller kadir gecemiz mübarek olsun ..Bir sey degil Guzel, genc Kardesim..
Herşeyin hayırlısı...
ALLAHIM bizlere nasib etmeyecegin ve hayırsız olan hiç bir işin senin rızanın olmadıgı hiç bir olayın peşinde koşturtma...
dinle kalbinin sana vahy ettiklerini yoksa vuranların cok olur...
Siz de Allah`a emanet olun..
edep ile gelen Lutuf,Dua ve Muhabbet ile gider.. Selametle
...

Üst Alt