• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi mezarını görmek

Yagmur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM kgüll..,İNANIN SİZE KARŞI GARİP BİR SEVGİ VAR SİZİ TANIMIYORUM AMA FIRSAT BULDUKÇA SİZİ TAKİP EDİYORUM MALUM HER ŞEYE RAMEN HAYAT DEVAM EDİYOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... MESAJLARI OKURKEN 2 SENE ÖNCE GÖRDÜĞÜM RÜYA AKLIMA GELDİ ANNEMLERİN BAHÇESİNDE ANNEM, ABLAM KIZKARDEŞİM VAR BAHÇEDE ÇAM AĞACI VAR ÖNÜNDE MEZAR VAR BEN ANNEMLERİN YANINA GELİYORUM MEZAR TAŞINI OKUYORUM KENDİ ADIM YAZIYOR AMA BEN ÖLMEDİM MEZARA BAKIYORUM BEN ÖLDÜMMÜ DİYE KENDİME SORUYORUM ANNEMLER BENİ GÖRMÜYOR AĞLIYOR .. BENİM ÖLEN KIZIMIN MEZARI ÇAM AĞACININ ÖNÜNDE VE BEN ANNEM ABLAM KARDEŞİM MEZARLIKTAYKEN YILLAR ÖNCE GÖRDÜĞÜM RÜYAM AKLIMA GELDİ SİZCE BENİM MEZARIM KIZIMIN MEZARIMI OLACAKTI YOKSA BAŞKA BİR YORUMU VARMIDIR YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI GECELER ....GÖNÜL SIZISI KARDEŞİM....kgüll..,

Yönetim/Edit ; Mesajlarınızı büyük harfle yazmayın! Profilinizi düzenleyin, eksik bilgilerinizi yazın!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz sizi gordugume sevindim..
kalp kalbe karsidir...

Hayirdir insallah...
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Rüyasında mezarlık görenin, günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin, ömrünün uzun olacağına delaletir.
"SİZCE BENİM MEZARIM KIZIMIN MEZARIMI OLACAKTI "
Olabilir allahu alem...
Eskiler böyle dua ederlermiş hep , Ne güzel bir duadır bu, ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken,
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhid,anlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi, dilimizi, gözümüzü, kulağımızı, aklımızı, hayalimizi, Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı, Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."

Yagmur kardesim is yerimdeyim gece mesaim var.. birazdan Ben sevdiklerimi kaybetmeden
once devamli gordugum ruyayi yazacagim o zaman kendi ruyanizi daha iyi anlarsiniz ins..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Geldim kusura bakmayin..
Bugun gibi hatirliyorum...agla..:,
Her gece evimde bir Zikir halkasi oluyordu..Ruyamda onlarin Cennet ehli olduklarini biliyordum..
Ben de gercekte zikri ve zikir halkalarina katilmayi seven bir insanim..
Oyle islamiyetti dort dortluk yasiyan biri degilim.. eksiklerim, gunahlarim, hatalari cookca olan bir asi insanim iste...
ama her an Rabbimi cok seven ve cokca korkan.. ve Allah Rizasi kendi nefsimden once gelen hassas, duygusal
merhametli bir yapim var.. hamd olsun..
ve her gece sevdiklerimi kaybetmeden once bu zikir halkasini goruyordum.. ama hepsi kefen giyiyorlardi...
Ben de katilmak istedigimde almiyorlardi...
Kimdi bu kefenli insanlar Benden benim evimde ne ariyorlardi..
diye artik iyice gergin olmaya basladigimda ruyami rah. anneme anlatmistim..
Kizim demisti.. Onlar Cennet Ehli ve zikir halkasina aralarina birini almak icin kutlu bir ziyaret demisti...
Cok gecmemisti.. ve Canim, cigerim herseyimi alip gitmislerdi...

Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
75.jpg

Kendine HAKİM OL,Yargıla,düşün her yaptığın kayıtlanıyor,
Kendine HEKİM OL,gör yaraladığın yerlerini ,dağınıklığını topla,TAMir et...
Sırrında ki,sırrı bilen,Bilipte öyle yaşıyan,
Gönül gözüyle kendini görüp,İnsana sevgi taşıyan OL
Bu aleme her şey lazım /Seveni, sevileni, özleyeni, bilmeyeni, uzaktaki, yar olanı, ömür bileni...
acı cekeni...

Yagmur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ALLAH sabır versin bizler emanetçileriz rabbim bizlerede hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin ..

Kardeşim bazen rabbimin bana verdiklerini hak etmediğimi düşünür üzülürüm hamd olsun şu kalbimden ne geçtiyse rabbim hepsini nasip etti . Sizce neden her istediğim oluyor.Ben fazla vaktinizi almak istemiyorum size kolay gelsin ALLAH`a emanet olun ...

latifee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM. İlk kez bir rüyamın yorumlanması için istekte bulunuyorum. Yorumlarınız hoşuma gitti. Rüyamda kendi mezarımı gördüm ama ben ölmemişim bir mezarlık var köprü altı gibi bir yer mezarlar hafif bir suyun içinde su tertemiz ve mermer mezarlar. Yanı başımda bulunan büyük mermerden bir mezar var. Mezarlıkta bir mezarda çiçek açmış uzaktan görüyorum benimkinde değildir diyorum kendi kendime bir bakıyorum benim mezarımda açmış çiçek. Böyle bir rüyaydı. Anlamı ne olabilir? Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..

Rüyada kendi mezarını görmek; iyi değildir. Rüyayı gören kişinin maneviyatının zayıfladığına ve kişinin psikolojik olarak iyi olmadığına rivayet edilir.
"benim mezarımda açmış çiçek" yaşadığı sıkıntılar yüzünden yaşama hevesini kaybedeceğine ancak sevdiği insanlardan birinin, kendisini toparlaması için yardımcı olacağına alamet eder.
Gönül Bahçenizde Yeşerecek olan Umut ve sevgilere delalettir..

Gönül gözüyle kendini görüp,İnsana sevgi taşıyan OLBu aleme her şey lazım /Seveni, sevileni, özleyeni, bilmeyeni, uzaktaki, yar olanı, ömür bileni,acı cekeni...
bunlarda geçer ya Hu..Selametle..

acilangul1

C3wr3

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kendi mezarıni görmek

Merhaba bayadir psikolojik bunalimdayim, olecek gibi hissediyorum elim ayagim titriyor. Bundan da kaynakli olabilir ama sormak istedim. Normalde de annem babam bazen tartisir bu ara sorun yasiyolar. Ruyamda babam cok sinirli oluyor anneme bagiriyor sonra bana bagiriyor beni suclu buluyor ama aslında suclu degilim. Sonra ikisi ayrilacak gibi oluyor. Biran yetimhane gibi bi yerde oluyoruz ama degil gibide. Annem agliyor ben de agliyorum. Sonra 2 mezar goruyorum orada, birinde benim ismim yaziyor ama okudugum okuldaki bolumum yanlis yaziyor mezarın ustunde cicekler var birde annemin mezari oluyor ama onu gormuyorum. Tam ruyada mezari bi isaretmis gibi dusundum ruyanin icinde ikimizde yaşıyoruz ama. Ben cok korktum lutfen hayir olsun.

Üst Alt