• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kendi düğününden vazgeçmek

Rumimumi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendi düğününden vazgeçmek ne anlama gelir?
Selamün aleyküm kardeşim, rüyamda gelinlik giymişim ve bütün hazırlıklar tamam ama ben evlenmek istemiyorum. Ağlıyorum anneme söylüyorum sonra düğün iptal olsun diye dayım kaza yaptı gibi bahaneler uyduruyorum. Gerçek hayattada bir ilişkim var acaba bu rüya bana ne anlatmak istiyor. Uyandığımdada gözlerimde yaş vardı. Yanıtlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaların İnşaallah hayrolur..
Rüyada kendi düğününden vazgeçmek ;
Gördüğün rüya, iç dünyanda büyük fırtınalar, kararsızlıklar,tereddüt,korku ,endişe ve isteksizlik yaşadığını işaret ederken hayatında bir şeylerin
yada Sizin eksik olduğunu göstermektedir.

Bazende yaşamınızı etkileyecek önemli bir karar aşamasında olduğunuzu, bir kararsızlık yaşadığınızı simgelemektedir...

Kalbiniz biri hakkında tam mutmain ,huzurlu olmadıkça O kimse ile evlenmeyin yoksa gönül kırıklığını ömür boyu yaşarsınız..
Evlilikte;Ahlak, güvenilirlilik, sadakat, doğruluk, hizmet ehli olmak, Sevgi ve aşk gereklidir...

O halde yüreğinizi şefkate ,islama davet edelim ve aramadan önce aranılan olun ki sizin gibi bir siz daha olsun...
Hayırlı eş ALLAH'ın kuluna özel bir ikramıdır...Hayırsız eş ise dünyanın en ağır İMTİHANıdır....Selametle..

Üst Alt