• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kayınvalde ile kavga etmek

Saf saat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kaynana ile kavga etmek, rüyada kayınvaldeyle kavga etmek-tartışmak, rüyada kaynana ile kavga ettiğini ve tartıştığını görmek.
Selâmün aleyküm. Ben dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım ve hala atlatmadim. Rüyamda kayınvalide ile kavga ediyorum, is onlugumu kestiği için. Ve annemlere gidiyorum gezmeye. 97 yaşındaki yengem var onu görüyorum annesi ile birlikte. Annesi bana gel sana fal bakayım diyor bende ben inanmıyorum fala diyorum. Sonra bana ben allah tarafindan gönderildim kızım diyor, otur karşıma bakalım diyor. Bakla falı bakmaya başlıyor bana. Sana büyü yapmışlar tam tutmamis rüzgarı esmis üstüne diyor. Ben de kim yapmış diyorum onu söyleyemem diyor. Bunu üzerine korktum ve kalktım tv izledim yarım saat falan. Uyumusum yine ve rüyanın devamını gördüm ben inanmıyorum diyorum size. Bana bir takım mucizeler gösteriyorlar gökyüzünde uçuyorlar falan. Bu kısmı pek hatırlayamyıorum ama bana kanıtlamaya çalışıyorlar allah tarafindan gönderildiklerine. Ben de hayatımda buyuye falan inanmam hayatta. Hergün duami okur öyle yatarım. Çok ilginçti yarım saatlik aradan sonra tekrar rüyanın devamını görmem beni çok etkiledi. Anlamını paylaşırsanız teşekkür ederim. Şimdiden allah razı olsun. Allahin hikmeti üzerinizde olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,celiski, endise,bosluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Rüyada kaynana görmek;
genellikle dedikodu, tartışma ile tabir edilir.
Kaynananı rüyanızda görürseniz, tatsız bir ağız kavgasına işaret eder.

rüyada tartışmak,kavga etmek ;
bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

Rüyada kayın Valide ile Kavga Etmek;
aile içerisinde kişinin yaşayacağı otorite sorunlarını işaret eder..
Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...

"Bana bir takım mucizeler gösteriyorlar "
şeytan gibi insanlarin,aklınızı ,imaninizi karıştırmasına izin vermeyin..Kendini Başkalarıyla Kıyaslama!! yuvanızın huzurunu bozmayın..

"Allah ü Teâlâ’dan dünya ve ahiretin hayırlarını iste! Sakın; ‘Ben istiyorum Fakat Allah vermiyor, ben de bundan sonra istemeyeceğim’ deme! Duaya devam et! Eğer istediğin şey ezelde senin için takdir edilmiş ise, Allah ü Teâlâ’dan istedikten sonra, onu sana gönderir Eğer istediğin o rızık ezelde senin için takdir edilmemiş ise, Allah ü Teâlâ seni o şeye muhtaç kılmaz ve kendinden gelenlere rıza gösterme nimetini ihsan eder Eğer senin için fakirlik ve hastalık dilemiş ise, sen de Allah ü Teâlâya fakirlikten ve hastalıktan kurtulman için yalvarırsın O zaman Allah ü Teâlâ sana razı ve memnun olacağın bir hal verir .
Eğer , ezelde borçlu olmak takdir edilmişse ve sen de borçtan kurtulmak için dua edersen, Allah ü Teâlâ alacaklıyı sana kötü muamele etme halinden vazgeçirir..
Hatta borcundan azaltma veya hepsini bağışlama haline çevirir Eğer dünyada borçlu halden kurtarmazsa buna karşılık sana bol sevap verir” **
ABDÜLKADİR GEYLANİ HAZRETLERİ**

Her duanın bizim için hakkımızda hayırlı kabul edilen kabul vakti vardır Rabbim katında…Bu vakti beklerken ZAMANIN ÇILDIRTICILIĞINA KARŞI SABRI eksik etmesin Rabbim gönlümüzden…Selametle...

acilangul1

Eşimin davranışlarını nasıl değiştirebilirim

Saf saat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizden... okurken gerçekten gözlerim doldu... çok doğru şeyler yazmışsınız. Beni öyle bir aydınlığa kavusturdunuz ki Allah sizden yüzlerce kez razi olsun...

Üst Alt