selamınaleyküm ben rüyamda çok karışık şeyler gördüm rüyamda alışveriş yapmak için bakırköye gidiyorum fakat kayboluyorum bir magazada kahve fincanlarına bakıyorum anında bir kahvaltı sofrası görüyorum fakat oturmuyorum çıkıyorum sonra etrrafıma bakıyorum köy gibi bir yerdeym, insanlar oturuyor kaldırımlarda ama hepsi sinirli suratları asık insanlar, her yer çamur birilerinden kaçıyorum ama kimden bilmiyorum. Sonra aniden bir yola ulaşıyorum ama bu yol benim memleketime ait bir yol, sonra aynı yoldan bir lüks araba geliyor içinden filmde oynayan ünlü bir kaç kişi çıkıyor bir kadını alıyorlar arabaya gidiyorlar bu kadın daha önceden orda yoktu araba çıkınca birden yolda ortaya çıktı falan neyse. Ben yürümeye devam ediyorum bi araba traktör gibi bişey ama içi lüks bir kaç pedal var bu hız ayarını gösteren göstergeler falan var kullanmak istiyorum ama binmiyorum arabaya sonra devam ediyorum yola orda uyandım aslı şahin 20 nişanlıyım.
YÖNETİM/DUYURU: Gönül Sızım 2-3 gün yok. O nedele yorumları döndüğü zaman yazacak.
YÖNETİM/DUYURU: Gönül Sızım 2-3 gün yok. O nedele yorumları döndüğü zaman yazacak.