• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kaybolduğunu görmek

aslı19

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamınaleyküm ben rüyamda çok karışık şeyler gördüm rüyamda alışveriş yapmak için bakırköye gidiyorum fakat kayboluyorum bir magazada kahve fincanlarına bakıyorum anında bir kahvaltı sofrası görüyorum fakat oturmuyorum çıkıyorum sonra etrrafıma bakıyorum köy gibi bir yerdeym, insanlar oturuyor kaldırımlarda ama hepsi sinirli suratları asık insanlar, her yer çamur birilerinden kaçıyorum ama kimden bilmiyorum. Sonra aniden bir yola ulaşıyorum ama bu yol benim memleketime ait bir yol, sonra aynı yoldan bir lüks araba geliyor içinden filmde oynayan ünlü bir kaç kişi çıkıyor bir kadını alıyorlar arabaya gidiyorlar bu kadın daha önceden orda yoktu araba çıkınca birden yolda ortaya çıktı falan neyse. Ben yürümeye devam ediyorum bi araba traktör gibi bişey ama içi lüks bir kaç pedal var bu hız ayarını gösteren göstergeler falan var kullanmak istiyorum ama binmiyorum arabaya sonra devam ediyorum yola orda uyandım aslı şahin 20 nişanlıyım.

YÖNETİM/DUYURU: Gönül Sızım 2-3 gün yok. O nedele yorumları döndüğü zaman yazacak.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah...
Kendini koybolmuş gören kişi, kendisini olayların akışına kaptırmış demektir. Bu boşluktan kurtulması gerektiğini bildirir.
kalabalık içinde kaybolmak ilim ve dünyalığı ile arasinda bocalamak ve bir arayis semboludur..

"ALLAH İSTEMEDİKÇE SİZ İSTEYEMEZSİNİZ !."
ortaya çıkan istek ve kisiler gerçekte Allâh istemiş olduğu için ortaya çıkmaktadır!..
Eğer Allâh istememiş olsaydı siz dahi o şeyi isteyemezdiniz...
Nasil mi? bazen oyle sart kosul ve durum icinde olursunuz ki Dua dan baska elinizden hic bir sey gelmez...
KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZ derler ya iste O HIZIR a.s. acizligimizden Allah a olan seslenisimiz DUA miz oldugunu biliyormu idiniz...yani Duamiz
elbise suretti giyer ve bu bazen bir insan bazen bir yeni firsat veya yardim sekli olarak bize gelir..
Büyüklerin; "Her geceyi Kadir bil her gördüğünü Hızır bil..demisler

Rüyada araba görmek ;
Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac Yol ise amac menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yolda kaydirmasin kardesim..
Duygu boşlugu yasadiginiza da delaletir..

Üst Alt