selamun aleyküm merhabalar.ben rüyamda gece evimden dışarda dolaşıyordum , kız arkadaşımla bir kaç kişinin beni ve arkadaşımı takip ettigini fark ettim , o kişiler katillermiş arkadaşım hızla kaçtı bir anda kayboldu bense bir göl ,baraj gibi biryerin kenarında oldugumu fark ettim bir anda ve düşmemek için kenardaki kayalara tutunuyordum. katillerden biri beni kurtardı . beni korumaya çaılıştıgını fark ettim ama korkuyordum onun katil oldugunu biliyordum. bana çok iyi davranması beni çok şaşırtıyordu. beni evime kadar götürdü bir katilin bana bu kadar iyi davranması hoşumada gitmişti ama şaşkınlık içinde evime geldigimde onu tekrar bir daha ne zaman görücegimi düşünüyor gibiydim.ve eve geldigimde ailem bana komşumuzun benden yaşça bir kaç yaş küçük ogluyla evlenmem için zorluyordu ben istemiyordum, karşı taraf çok istiyormuş bunun imkansız oldugunu söylüyordum aileme ve hala beni kurtaran katili düşünüyordum.
. iliginiz için çok teşekkür ederim şimdiden (gaziantepten, zeynep taşcı,yaş 24, satışdestek elemanı, bekar bayan..)