• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada katil görmek

*zynp*

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm merhabalar.ben rüyamda gece evimden dışarda dolaşıyordum , kız arkadaşımla bir kaç kişinin beni ve arkadaşımı takip ettigini fark ettim , o kişiler katillermiş arkadaşım hızla kaçtı bir anda kayboldu bense bir göl ,baraj gibi biryerin kenarında oldugumu fark ettim bir anda ve düşmemek için kenardaki kayalara tutunuyordum. katillerden biri beni kurtardı . beni korumaya çaılıştıgını fark ettim ama korkuyordum onun katil oldugunu biliyordum. bana çok iyi davranması beni çok şaşırtıyordu. beni evime kadar götürdü bir katilin bana bu kadar iyi davranması hoşumada gitmişti ama şaşkınlık içinde evime geldigimde onu tekrar bir daha ne zaman görücegimi düşünüyor gibiydim.ve eve geldigimde ailem bana komşumuzun benden yaşça bir kaç yaş küçük ogluyla evlenmem için zorluyordu ben istemiyordum, karşı taraf çok istiyormuş bunun imkansız oldugunu söylüyordum aileme ve hala beni kurtaran katili düşünüyordum. sasi.. iliginiz için çok teşekkür ederim şimdiden (gaziantepten, zeynep taşcı,yaş 24, satışdestek elemanı, bekar bayan..)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hoşgeldiniz kardesim ,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun insallah..
Rüyada katil birini görmek; gerçek yaşamınızda kimlik ve kişilik kaybı korkusu içinde olduğunuzu yada duygularınızda önemli bir kayıp yaşadığınızı simgeler.
her başlangıç yeni bir son, her son yeni bir başlangıç.. fanilik olduğu sürece devam edecek..
İnsanın hayatı aynı yılın mevsimleri gibidir... Bazen bahar ve yaz vardır... Aşk, tutku, sevgi ve dostlar etrafından ayrılmaz...
Her yaptığın şey takdir edilir... Fikirlerin etrafa ışık saçar, herkes sana doğru koşmaya başlar... Artık hep böyle sürecek zannedersin...
Sonra birden sonbahar gelir... Eğer bu değişime anlam veremezsen kış çok çetin geçecektir...
İnsanlar eksiklerini görmeye başlayacak, seni anlamayacak, anlaşılmadığını anladığında kalbin kırılacaktır...
en iyisi hatalarini insanliklarina verin...nasılsa...Tekrar baharın geleceğini biliyorsunuz..
her sey gecici ve degisim icinde oldugunu UNUTMAYIN...
Siz her zaman,Kalbinizde yeşil bir ağaç bulundurun! Birgun elbette oraya şarkı söyleyen bir kuş gelir konar ..
Siz yeter ki:Hakîkatı anlayana kadar din kardeşinin davranışını iyiye yorun..
Hayirli geceler...

acilangul1

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada katil görmek

selamün aleyküm rüyamda eve gidiyorum ve bisikletle gitmeye çalışıyorum zorlanıyorum bisikleti sürerken yavaş sürüyorum daha sonra apartmandan içeri girerken kapının arkasına bi asker saklanmış arkadaşını öldürmüş ve saklanıyor bana anlatıyor ben katilim diyor ve bende sürekli ona bak teslim ol er yada geç seni yakalarlar teslim ol işi zorlaştırma diyorum sonra kaç gündür yemek yememiş gel sana bişeyler yediriyim sonra teslim ol diyorum eve çıkarken tam komşuda bize geliyor neyse diyorum katil olduğunu nerden bilecek katil birden kapalı bi kız oluyor şimdiden Allah razı olsun hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hakkinizi helal edin..
bugun biraz dalginim ve ruyanizi anca simdi fark edebildim..
Hayirdir insallah..
Rüyada katil birini görmek; gerçek yaşamınızda kimlik ve kişilik kaybı korkusu içinde olduğunuzu yada duygularınızda önemli bir kayıp yaşadığınızı
veya bir konuda kararsiz kaldiginizi simgeler.
her başlangıç yeni bir son, her son yeni bir başlangıç.. fanilik olduğu sürece devam edecek..

Hayatta kimse için ve hiç bir şey için kendi kişiliğinizden ve değerlerinizden asla
ödün vermeyin, yoksa benliğiniz yok olur ve bir saygınlığınız kalmaz

"bisikletle gitmeye çalışıyorum zorlanıyorum "

sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla ile gelmeye, sorunlarınızı çözmek icinde bulundugunuz zor durumdan zorlansaniz da kendi çabalarınız
ve Allah-in yardimi ile cikacaginiz manasını taşır.
Rüyada bisiklet görmek rahatlamak, sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır..
Unutmayin her zorluğun ardından bir kolaylık ve ferahlik vardır.

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.."
asagidaki konuyu okursaniz ruyanizi daha iyi anlarsiniz hayirli gunler..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/30467-icindeki-sese-kulak-ver.html

tebessümet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm hayırlı geceler yorumunuz için Allah razı olsn

Üst Alt