• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karmaşıklık görmek

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
msum.. selamunaleyküm ... bu gece rüyam da annemle bir yere gidiyorduk ama hiç bilmerdiğim bir yer hava çok soğuk sonra her yerde soba dumanları vardı nefes alamıyordum neredeyse bütün evlerde vardı bacalar soğuk esaret köy gibi bir yerdi yokuş yukarı bir yere çıkıyorduk orda anne tarafımdaki akrabaları gördüm bir odada oturmuştular birisi kanser olmuş sanırım oraya gitmiştik orda birisi de bir erkek fotoğraf çekiyordu sonra ordan ayrıldık ben merdivenlerden indiğimi gördüm orda bir görevli benim için merdvenleri uzatıyordu çünkü yavaş yavaş gözlerim kör oluyordu kararıyordu ve düşecek gibi oluyordum ama kahkaha atıyordum sonra birden gözleriim kapandı ondan sonra da böyle yaşlıların olduğu bir ortama kör girdim ve bana senin gönül gözün açık diyordular görmesen de görüyorsun diyordular sonra ise bir şarkıyı söylüyorduk öylece devamlı şarkının sesinden uyandım diyebilirim niye bu rüyaları bu kadar gerçekçi yaşıyorum bilmiyorum ya ondan önceki gece de sevdiğim genci gördüm barışıyorduk o geliyordu hadi o bilinçaltı diyelim misal ama bugün kü rüya yı daha öncdende hiç düşünmemiştim birşeyin işareti olablr mi çünkü ne görürsem hissederek görüyorum sevdiğim çocukla alakası olalbirmi bilmiyorum yorum yaparsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun ... agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada karmaşıklık görmek:eski bir düşmanlığın canlanmasını veya bir dedikodu arkadas veya akraba yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir.

"merdivenlerden indiğimi gördüm "
bulunduğunuz mevkinin elinizden alınacağına veya manevi ruhsal olarak bu gunlerde kendinizi stress altinda yanliz ve kimsesiz hissediginize yorumlanir..
arkadaşım bu kadar karamsar olma bir kapı kapanır başka kapı açılır herşeyde bir hayır vardır ..
Hayır dese de bize hayat hayırlısı diyeceğiz hayata inat.
Hayatta bazen her şey planlandığı gibi gitmeyebilir ama bambaşka güzel fırsatlar çıkar insanın karşısına sizin de çıkacaktır..
olumlu düşünün Biran önce kendininize gelin toparlanin ve üzülmeyin..yoksa ruhsal sagliginizin bozulacagina delaletir..
Dualarimiz Sizin ile Allah yardimciniz olsun..

Üst Alt