msum.. selamunaleyküm ... bu gece rüyam da annemle bir yere gidiyorduk ama hiç bilmerdiğim bir yer hava çok soğuk sonra her yerde soba dumanları vardı nefes alamıyordum neredeyse bütün evlerde vardı bacalar soğuk esaret köy gibi bir yerdi yokuş yukarı bir yere çıkıyorduk orda anne tarafımdaki akrabaları gördüm bir odada oturmuştular birisi kanser olmuş sanırım oraya gitmiştik orda birisi de bir erkek fotoğraf çekiyordu sonra ordan ayrıldık ben merdivenlerden indiğimi gördüm orda bir görevli benim için merdvenleri uzatıyordu çünkü yavaş yavaş gözlerim kör oluyordu kararıyordu ve düşecek gibi oluyordum ama kahkaha atıyordum sonra birden gözleriim kapandı ondan sonra da böyle yaşlıların olduğu bir ortama kör girdim ve bana senin gönül gözün açık diyordular görmesen de görüyorsun diyordular sonra ise bir şarkıyı söylüyorduk öylece devamlı şarkının sesinden uyandım diyebilirim niye bu rüyaları bu kadar gerçekçi yaşıyorum bilmiyorum ya ondan önceki gece de sevdiğim genci gördüm barışıyorduk o geliyordu hadi o bilinçaltı diyelim misal ama bugün kü rüya yı daha öncdende hiç düşünmemiştim birşeyin işareti olablr mi çünkü ne görürsem hissederek görüyorum sevdiğim çocukla alakası olalbirmi bilmiyorum yorum yaparsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun ... agla..:,