• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karların içinde kalmak

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ,
rüyamda cok büyük bir meydan'da idim, birden hava karariyor gökyüzü birbirine karisiyor ve sert bir firtina cikiyordu, o esnada bulundugumuz yer birden karlarin altinda kaliyor acik olan tek kapi vardi oda hizla kapandi kar ile, yanimda annem kollarini acmis abim ve bana korkmayin kurtulacagiz buradan derken birden bir isik görüyorum ve orayi ayagimla yikip kendimize cikis buluyorum, birden kapinin acildigi yerde yeni vefat etmis bir kadin cenazesi topraga vermisler ve ailesi basinda aglayip mum yakiyorlar, mezarin icindeki kenc kadinin halini resim seklinde görüyorum ve o genc kadinin kendim oldugunu anliyorum ve annemle birlikte aglamaya devam ettik mezardaki bana benzeyen kadin icin. yorumlarsaniz sevinirim kardeslerim, aradan 3 gün gecti ama hala etkisindeyim rüyanin. ALLAH razi olsun hayirli geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ohh Aleykum selam kimya kardesim nerdesin ? ne haldesin ? her an dualarimdasin..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun..Gurbette mi Ana vatanda misiniz ?
Hayirdir insallah..
aslinda bu ruyaniz içinde bulunduğunuz ruh halini yansıtmaktadır. Ruhunuzdaki;kararsizlik, celiski, catisma, umut ve korku arasindaki gel gitlerinizi sembolize eder...
içinde bulunduğunuz,ortam dan bir çıkış kapısı aradiginiza delalettir..
İnsan hayatına baktığımızda düz bir çizgi değildir, olmamalıdır da. Nasıl mevsimler, aylar, günler farklı farklıdır aynen öyle insan da bazen neşeli ve mutlu,
bazen kederli ve elemli; kasvetli,hüzünlü ve bir boslukta hisseder kendini....
kimi zaman özgüveni yüksek, kimi zaman acziyet ve yetersizlik içerisinde olabilmektedir.

İnsanın zaman zaman kendini dinlemesine, iç dünyasına dönmesine,nefs muhasebesi yapmasına ihtiyacı vardır. Bu da ancak yalnızlıkta mümkün olur.
Bazen de yalnızlık öğretici ve kişiyi geliştirici rol oynar. Yalnızlığın verdiği acı ve meşakketle kişi olgunlaşma Ve Rabbini arayis yoluna girer...

Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler
kaçınılmazdır.

Rüyada kar görmenin altı tabiri vardır:
1-Rızk
2-Yaşam/geçim
3-zamansiz olaylar ve hayal alemine dalmak..
4-Kararsızlik
5-Hastalık
6-Üzüntü.

şer dediklerimizde dahi bazen hayır vardır. Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...

İnsan nerede ölecek, hiç kimse ölümün zaman ve yerini bilemez sadece Allah bilir..
Körmüyüz gerçekleri görmüyoruz da vurdum duymaz halde tüketiyoruz ömür defterinin sayfalarını..
etrafimizda çiçekleri ,agaclar ölüyor, tekrar diriliyor ibret almiyoruz!!
Ya İbret alirsiniz ya da İbret olursunuz... diyordu bir Hak Dostu..

"aglamaya devam ettik mezardaki bana benzeyen kadin icin "

etrafımızda olup biten, bizim fark edemediğimiz her sey bize Allah cc. in sifatlari ile konuşuyor..
ama biz halen anliyamiyoruz...
sonbahar + hüzün = her sey her an aslinda insana ölümü hatirlatiyor..
etrafimizda insanlar, hayvanlar, cocuklar çiçekleri, agaclar ölüyor, tekrar diriliyor...
ve bize ölüp tekrar dirilecegimizi hatirlatiyor..

Sonbaharda sararan yapraklar "Çok Daha Güçlü Döneceğiz Dalların Kucağına" der gibidir.
Fani ömür biter..Yaprak, çiçek ve kuş dağılır, tarumar olur,
Mevsim boyunca kendini hissettirir veda...ve bir gun biz de ölüp, tekrar dirilecegiz..
ama butun mesele HAZIRMIYIZ...?

bu ruyaniz Size kendinizi duzeltmeniz icin ilahi bir rahmet ve firsat olarak yorumlanir..Allahu alem..
Selamet ile hayra Kalin..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
canim kardesim, ALLAH razi olsun gene herzamanki gibi gönül gözüyle yorumlamissin rüyami. henüz almanyadayiz ama artik kesinlesti agustos ayinin 15'i son gün insallah. is ve eve cikis verdim onaylandilar, toparlaniyoruz ikibucuk ay var daha önümüzde yavas yavas hazirliklar basladi :) yorumladigin rüyam aslinda o kadar acikki anlayabilirsem bu mesaji ne mutlu bana. sorunlar bitmiyor hamd olsun, verdigi dert bile ne güzel kardesim, beni unutmadi diyorum basima bir SIKINTI gelince. sen nasilsin hayatin cocuklarin ailen iyisinizdir umarim kardesim ? ALLAHIN rahmeti üzerinizde olsun.

Üst Alt