• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada karanlıkta koşmak

historian

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ben rüyamda bir erkek arkadaşımla sabaha karşı gece karanlığında yürüyorum karanlıktan çok korkuyorum arkadaşımın koluna giriyorum o sıra yürürken arkadaşımın ayakkabılarına bakıyorum iki ayakkabısınında üstünün yırtık olduğunu görüyorum...sonrasında bizi biri kovalamaya başlıyor karanlıkta yüzünü göremiyorum ama erkek,o kovalıyor bizde kaçıyoruz.....yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada koşmak ; sıkıntı ve ıstırap verecek
şeylere işleri aceleye getirmeye ya da hırslı davranmaya ,mechule delalet eder.
ayrica Rüyada koşmak kişinin çok büyük istekleri ve amaçları olduğuna delalet eder...

koşarak kaçtığını görmek; aklını kullanarak bütün sorunların üstesinden gelip hepsine çözüm bulabileceginizi dusundugunuze yorumlanır.
karanlıkta koşuyor olman ..sanırım bu aralar yaşantında bu şekildesin. .. ..kişilere olaylara odaklı degilsin hissel algılarınla gidiyorsun .
Rüyada karanlık görmek; gam ve kedere, kasvette ic bunalmasina ,darlanmaya delalettir..

Rüyada karanlıkta koşmak ;nereden gelip nereye ve kimin ile gittiğinize dikkat etmediğinizi gösterir, hedeflerinizdeki tutarsızlıkları işaret eder...

Rüyada görulen karanlık ve Bu kisinin iki ayakkabısınında üstünün yırtık olduğunu görmeniz;Rabbim hakkinizda HAYIRLI olani vermesi icin cokca Dua edin..
ve hic bir ciddi konuda acele etmeyin..

Zaman öyle bir nimettir ki ;zaman en iyi hâkim, hüküm ve hekim dir...

Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur..

ruhumuz hasta hem yorgun...korku icinde yasiyoruz.. Verilenle yetinmiyoruz. Verilmeyenin peşindeyiz.
asagidaki konuyu okursaniz beni daha iyi anlarsiniz..
Hayirli gunler..

Üst Alt